COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, January 4, 2011

New Header!


Ok.. sure ramai yg dah perasan my new header kan? hehehe.. kot ade yg tak perasan which adelah mustahil sbb besauuu gedabakkk punyer header... ngagaga.. tapi takpe.. saja mau tempek lagi sekali kat sini... so sempena tahun 2011 nie.. this is my new blog header! :D

Thanks to my beloved hubby.. en. teman a.k.a abg charming gonjeng for this lovely header layout... ;)
Ok.. kalau korang perasan... my blog layout tak banyak berubah kan?  yes.. hari tu memang aku ade tanyer pendapat korang semua kan.... yup.. TQ so much and really appreciate it guys for your kind opinion & suggestion... aku memang kalau ikutkan hati nak gak tukar layout blog nie tuk sesuatu yg fresh & baru.. tapi biler pikir2 ade yg katakan ianyer sebagai my trademark... betol gak pendapat tu.. and en. teman pun setuju on that grounds... about my black mania theme colour background... errmm.. ramai yg suggest tuk tukar ke putih.. memang aku nak tukar gak... bagi nampak cam ceria sikit kannn.. tapi en. teman punyer padangan dari sudut mata seorang photog.. dia kata.. kalau nak kasik gambar timbul & menyerlah.. gunalah background hitam.. errmm.. biler compare2.. memang betol gak tu... pada pandangan mata aku la.. nampak kalau tempek gambar kat background colour gelap nie gambar leh nampak hidup & timbul...

Then soal my blog is heavy... yg nie memang aku mintak ampun maaapp lah to my readers yg mana susah nak load my blog nie.. coz as u all are aware.. all my pictures are from flickr! so memang my blog akan jadik berat IF internet korang tak mempunyai capacity yg power! nak2 kalau guna beruk band... lagilah jawabnyer berkulat nak tunggu dia loading!  like me guna streamyx... fuhhh.. so far terbaik lahh.. no prob!  so part nie aku memang tak leh nak tolong korang yek.. melainkan korang carik internet yg berkuasa tinggi in order to view my blog! hehehe.. :p

Ok.. apa lagik yek... haa.. about font aku yg berwarna warni... hehehe.. actually why aku buat entry aku berwarna warni is b'coz kunon nyer nak beza kan antara satu entry ke entry yg lain... so cam nak kasik senang differentiate lah kononnyer... but for this new year.. rasanyer aku will change a bit lah kot.. will stick to 2 colours only... so each entry akan berselang seli warna font.. will used pink & blue... :)

So apa pun... thanks to you ollzz yg keep on bagi pendapat to me... jgn ingat aku tak pakai yer.. will keep in my mind.. incase satu hari nanti aku nak tukar ker.. leh lah aku refer2 balik pada idea korang tu... :D


26 comments:

♥ciK-t0ge ♥ said...

huhu sis...
terbaekkkkkkk...
berat ke???
owg selalu jer dtg.. okey je :)

sisdee said...

cantik mmg header nie...suke!!! :)

happy belated b`day for ur blog ek ;)

MiYOKO TACHIBANA said...

nice header, sis neena... :)

as always kann...

MuniQazrina said...

cumillsss!!!!

CuppyCakeMommy said...

sweet sgt header u ni..nak soh en teman buat kan juga leh..ehehehe
btw happy new year babe..i doakan u sihat and happy sokmo..moga this year ada rezeki bertiga pula k

Azmiezas said...

Nice header..i likeee..

Dee said...

tahniah utk blog yg sudah berumur 2 tahun and that header is beautiful..sesuai ngan tuan tanah..

mekchu said...

tu dia neenanuar nye header.. sape yg perasan mmg dasar buta hati.. hahahaa..

betul gak kan bg gelap kasik naik kan aura gambar.. patut lah belog mekchu gmbr tak naik2.. hahaha.. padahal camera ko yg cabuk!!

en.teman amek order design header tak?? hehehe..

stardust. said...

kak neena ni cdgan saya. sy cdgkan kak neena remove video 'im yours' tu sbb:

1) memberatkan blog k.neena.sy dh kaji dh taw.bila saya biar je video tu play lmbt loading nk scroll pn lmbt.tp bila sy pausekan..tros laju je keluar semua!

2) agak distracted nk baca entry k.neena sbb ada lagu2 background.hehe.

tu pendapat sy je tak kisah la k.neena nk buat ke tak.ape2pn sy ttp suka baca blog k.neena!

xi da ya said...

new header tu cntik!
sume gmba2 terkini kan?
ceh,terkini tuuu..hehe

Rinna said...

Wahh besar header tapi cantik..mmg kalau load guna bband mmg slow laa tapi kalau load dari ofis..okey jerk.. :)

~aku_najwa~ said...

new header = cun!!

NeenaAnuar said...

ciK-t0ge:
hihihi.. alhamdulillah you have no problem... keep in touch yeah dear! ;)

NeenaAnuar said...

sisdee:
TQ sis! :D

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
TQ sweetie! :))

NeenaAnuar said...

MuniQazrina:
THanks sis! :)

NeenaAnuar said...

CuppyCakeMommy:
hehehe.. TQ so much beb! insyallah.. mudah mudahann kannn.. :D

NeenaAnuar said...

Azmiezas:
TQ kakk! :D

NeenaAnuar said...

Dee:
hehehe... TQ so much sis!! :D

NeenaAnuar said...

mekchu:
hahaha.. ade2 jerk mekchu nie tawww! ok apa gambar2 kat blog mekchu.. still mantopp okk! :D

so far en. teman lom dpt order lagi la tuk wat order header! hehehe.. :D

NeenaAnuar said...

stardust:
owh ok dear! thanks sbb tolong buat kajian tu... hehehe.. now akak dah remove dah.. thanks for your opinion as well yeah! much appreciated! ;)

NeenaAnuar said...

xi da ya:
aahakkss!! terkini laa sgtt! btw thanks dear! :)

NeenaAnuar said...

Rinna:
hihi.. tu la tu.. thanks sis! :)

NeenaAnuar said...

najwa:
TQ deary! :)

Softtouch [Hanim] said...

sy kat umah guna berukband mmg lmbat sikit nk view blog neena..tp kat opis lajuuuuu..heeeee

nasaoji said...

saya berblog pun, dah dekat 3 tahun, tapi, ghupe tu gak..tak reti r kak nak tukar2 nih..or, kt malas kot..hehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails