COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, January 18, 2011

Contest Jelingan Manja


Kene tag ngan Jue... thanks dear coz tagging me... :)


Ok... contest nie dianjurkan oleh cik adik manis ini....




Nie syarat-syaratnya:

1.  Buat entri pasal contest nie. Semestinya kan?seperti biase. tajuk macam kat atas.
2.   Follow blog nie. Kalo tak, nak update macam mane kan? Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore *sebab PrettyLensStore nie main sponsor*
3.  Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink.
4.  Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee
5.  Gambar sendiri, i mean owner blog yg bertanding. Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai.
6.  Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. At least seorang.
7.  Komen entri nie sekali dengan link korang.
8.  Tak khususkan untuk girls aje. Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.ehee

Tarikh tutup: 22 January 2011

Hadiah -hadiah untuk pemenang:

Hadiah pertama :
1 pair Geo lens with cute lens case or 2 shawl+inner

Hadiah kedua:
1 pair Geo lens or shawl+inner

Hadia ketiga:
shawl + inner

Saguhati:
2 x Shawl



Ok... ini lah gambar aku menjeling ngan kekdah yg paling manja sekalii rasanyer... ngagagagaaaaaaa... :p

Rite... now nak tag.... SweetDarling, Mak Dara Terdiva, Atiqah & Ezma..... :)


8 comments:

-aNida OtHmaN- said...

akak GUD LUCK....

wahhhh jelIngan mengOda nie...

cayaq tgk aih...eheheheh

Shu Shinju said...

ya...jelingan manja yg menggoda setiap yg memandangnya... oh.. jatuh tergolek suda...hehehe..

gud luck kak neena...:)

Eri-chan said...

pergh, tu pasal nuar bertenggek kat tepi royel tunggu kau keluar balik keje ek..akekekek...gud luck!

sW33tdARLiNG said...

auuwww....! manja ker jelingan ai ni..? tentu2 dah kalah ngan jelingan neena.. takpe, nanti akan kuusahakan sambut tag ni ya...!

www.sw33tdarling.com

Softtouch [Hanim] said...

gud luck neena....

Bulan said...

thanks join dear ;)
terjah!

NeenaAnuar said...

THANK YOU ALLL!!! :D

Ann Ishak said...

so...memang tak neena oiii

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails