COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, January 3, 2011

Bunga Api @ Fireworks Di Ambang Tahun 2011!


Korang sambut tahun baru kat mana tahun nie?  aku semenjak dua menjak dah kawin nie.. takde maknenyer nak gie huha huha kat luar nun! dulu2 before kawin memang carik jalan laa nak keluar kannn.. so harus lah gie tengok bunga api kat luar nun...nak dating punyer pasal... hehehe.. sesak2 pun sanggup beb!  

Tapi laaa nie.. jgn ko harap aku  nak kuar time merdeka.. time new year.. memang takde maknenye lah! aku lebih rela dok dlm umah diam2.. sambil lepak2 makan ice cream.. makan buah... sambil tengok TV... sambil santai2 ngan en. teman... pastu kalau dah dekat detik 12 tengah malam.. just keluar & berdiri kat balcony umah sewa sendiri... and then tinjau jek leh nampak view camgini....

DSC_0280 copy
sebelum detik 12 tengah malam....

DSC_0296 copy
pancaran bunga api yg pertama...

DSC_0299 copy
Waktu dah ade 3-4  bunga api yg keluar... maybe dari area KLCC.. Bukit Bintang & Dataran Merdeka..

DSC_0302 copy

DSC_0312 copy
Jom kite zOOm in sikit.. en. teman guna tele-lens dia... leh tahan jauh gak leh zoom nie...

DSC_0347 copy

DSC_0359 copy

DSC_0375 copy

DSC_0376 copy

DSC_0379 copy

DSC_0364 copy
Tamat sudaa pancaran bunga api selama hampir 10 minit...
Tahun depan kaalau ade rezeki... dpt lah sambut new year kat umah sendiri plak...  view dari ruangan balcony umah sendiri nanti pun sama gak cam kat umah sewa skg nie.... tak sabar nak celebrate kat umah baru nanti coz sangat jelesss biler tengok this year org yg stay kat Axis Residence dah dpt berjimba & tengok bunga api keluar dari roof top umah diaorg sendiri... siap ade outdoor countdown party tuu.. huhu.. tak sangka.. hehehe.. dasatt gak perkembangan umah aku nie yek!  takpe.. next year for sure giliran Axis Crown pulak keluar bunga api dari atas umah... wahh.. confirm lagi lebih meriah bile 2 towers i.e.Axis Residence & Axis Crown berlawan fireworks dari atap bumbung masing2... hehehee...


Kat bawah nie video bunga api yg berlangsung @ my new house Axis... uiiishh.. copat lah umah den nie siap!!

Axis Atrium's 1st Outdoor New Year Countdown Party - 31 Dec 2010

5 comments:

Azmiezas said...

Cantek...
tumpang tengok kat blog Neena jer..pasal malam 31hb ada kat kampung...uwwaaa..

Eri-chan said...

hehe tingat zaman muda remaja..

new year sambut kat SOHO KL.. sila singgah blog..kekeekek

Haseena said...

HAPPY NEW YEAR 2011 Kak Neena,
May all your wishes for this year come true :)

And thanks for the support!
I am getting better now,
thanks to everyone & of course my one and only tiger. aummm auummm.

Hee :D

Idy said...

hye!! neena, i suka giler baca ur blog..everyday mesti nak je buka ur blog..best2!!
ehh!! happy new year & u nak pindah dekat axis atrium eh!! near to my house lah..:)

xi da ya said...

wah,bestnye dpt tgk dr umah jer..
x yah susah2 sesak2 bagai.hehe.
my new yr celeb ialah kt kwsn sunyi,bersama family berBBQ!hehe.
lain skit dr yg lain.;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails