COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, January 6, 2011

Mengimbau Detik Pertunangan Ku_Part 3!


Ni citer entry tertunggak... kunon2 aku nak khatamkan pengabadian kisah tunang aku kat I'm Yourss nie sebelum my anniversary hari tu.. tup2.. dah kene rompak.. abis terbantut semua entry... ermm.. tak pe lah.. dari tak keluar langsung... and bertapa kat dlm draft box aku tu.. baik aku publish jerk entry nie... in a way dpt lah aku abadikan kenangan & sejarah silam aku.... :D

Ok.. actually kann... aku tak sangka yg baju tunang nie merupakan satu keywords yg sangat hott di Google! Serious.. boleh dikatakan kalau tiap2 hari aku check nuffnang nyer keywords.. memang ade jerk yg mengoogle pasal baju tunang... bukan baju tunang aku... tapi baju bertunang secara generally nyer lah! hehehe....  tak caya tengok nie...







Seee.. ade jerk org search for it kannn... tu aku print screen tuk 3 hari berturut-turut.. memang leh dikatakan tiap2 hari ade jek org search pasal baju tunang nie... heran gak aku.. huhu..

Ok la.... since dah ade yg dok search pasal baju tunang... kot lah korang nak carik idea nak wat baju tunang.. walaupun design baju aku nie dah outdated almost 6 years lah katakan.. but mana lah tahu kann.. kot2 korang TERrrrminat ker design camgini.. so leh lah wat camgini... hahaha.. pasan sungguh si gonjeng nie! :p

Alrite... ni sebahagian dari gambar aku posing2 gedikss ngan baju tunang time bertunang pada 6 tahun yg lalu...

DSC_2361

DSC_2401

DSC_2373

DSC_2391

DSC_2371
Aku paling suke gambar nie.. background hitam.. sangat timbul aku disitu! ahakss!!! :D
Kalau korang nak tahu.. all my outfit... i.e.dari hujung rambut sampai lah ke hujung kaki.. semua tu masih ade lagi dlm simpanan aku... baik accessories.. shawl.. kasut & of coz baju tuu.. semua aku simpan lagi.. agak2 kalau ade sapa2 nak sewa dari aku utk apa2 majlis.. boleh jerk aku sewakan kat korang... buat masa nie blom terpikir lagi nak jual.. sayangg tawww! huhuhu...

Ok.. waktu majlis tunang tu.. memang en. teman ade datang sekali... lepas selesai majlis sarung cincin.. harus lah ade gambar posing2 berdua... so aku pun dah plan suruh dia pakai baju melayu pink jugak.. siap tempah sendiri lagi.. even till now baju melayu pink dia tu ade kat dlm almari kat umah tu... tapi malangnyer... baju tu dah tak muat dah... almaklum laa.. dulu saiz XS... now dah L lah pulakkk! hehehe... 

So korang nak tengok akak gorjes gonjeng bergambar ngan Hang Kebun tak?? Ok.. promise me jgn gelak okkkkk! tapi confirm korang gelak jugak nanti.. which aku tak deny sbb aku sendiri biler tengok Hang Kebun nie nak tergelak.... ngagagagagaga... *kan aku dah gelak dulu dah* :p

Ok.. dah ready.. on your mark.. get sett... SCROOLLLLL!!!!!

V


V


V


V


V


V


V

DSC_2384
Chomel kan Hang Kebun saya! *ampunn Bee*
Itu dulu laaa... Hang Kebun.. skg dah jadi Hang Tuah dah weii... my abg charming gonjeng dah hensem dah skg kannn?? kannnnnn?? Kannnnnnnnnnnnnnn??? hahahaha.... to me of coz lah hensemmmmmmmm!!!! :D

Ok.. nanti lepas2 nie aku akan abadikan kisah kawin aku pulak yek... as and when aku publish.. aku akan publish lah yer... :)

27 comments:

lady XOXO said...

sis neena toi2 cam model.. lawa seh.. lawa baju.. wina rasa tak yah ar juai..sayang tue kak... kan...

abg nuar kurus sgt dulu.. skang baru ok.. maklumlah dah bahagia so naik la sikit.. ahahha.. nice sis.. lawa

Iena said...

DULU IKAN SEPAT MASIN...
SEKARANG IKAN YU beb...
hahahahha~

Zaharah said...

Swet nyer kak neena.
suke tengok kak neena senyum..

-aNida OtHmaN- said...

ya ampun.....dh tekeluaq balik pic "HANG KEBUN" Nih..dan-dan saya teringt hang CANGkOI KAT UMAH...

HAHAHAHAHHAhahahahahhahahahahahahhahahahahhahahah =D

tp akak memang terbaikk kalO pakai PINKY..manissss sngt..like gula-gula kapas....

Queen said...

hik..hik..hik..hik...hik..hik..hik...


(rasanya kak neena tau hik hik tu utk sape..)

sambung balik

hik..hik..hik..hik..hik...hik...

(sambil menahan2 sikit)

hik..hik..hik..hik....


somel la korang ni...eeeeeii.......geram22

Idy said...

serious, o looked gorgeous dalam gmbr ni..warna tu menyerlah..:)

ratusiput said...

pink lgi...mmg kelasssss....aku punye dulu byk kale putih...mmg ade simpan tp dh berubah kale..ehehe...

Dee said...

baju neena tu mmg cantik..cuma kalo org pakai tudung..xyahlah jarang2 tu..x sesuwai..hehehe..

Wahidah said...

cantek la..its suits u la neena..:)

MiYOKO TACHIBANA said...

hang kebun...hahahahhahahah....

seriusly, skang hang kebun makin encem......hihihihi...(kembang lak die nnti)

sesuai la ngan sis neena yg gojes gonjeng....cntik bangat... :)

Alida Ali said...

Comeinya masa tunang...

Deqna said...

itulah maknanya cinta sejati kan fren.. menerima seadanya.. hang kebun telah ditransformkan jadi hang tuah...

nampak benar Nuar senang hati dan bahagia tau...

Softtouch [Hanim] said...

cantiknya neena ..smpai skrg pun cantik..slim jer....skrg en teman dah ok dah...

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
hehehe.. TQ sweetie.. memang akak tak mo jual pun rasanyer.. nak simpan lagi buat masa ni!

tu arr.. dia kuatt makan lepas kawin.. tu yg makin naik tu! hehehe..

NeenaAnuar said...

Iena:
ngagagagagagaaaaaaaaaa... :D

NeenaAnuar said...

Zaharah:
huhuu... TQ sweetie! :D

NeenaAnuar said...

aNida:
hihihi.. TQ sweetie! Hang Kebun nie akan keep on keluaq jaa nanti.. ada lagii gambaq2 dia yg tak keluaq nieee... hahaha...

NeenaAnuar said...

Queen:
hahahahaahaaaaaaaaaaaaaa.... :p

NeenaAnuar said...

Idy:
TQ dear! ;)

NeenaAnuar said...

ratusiput:
ha'ah.. kalau baju putih nie memang dia senang nak berubah colour.. aku pun ade baju putih yg lama2.. memang senang nak jadik yellowish kan!

NeenaAnuar said...

Dee:
hehehe... thanks kak! ha'ah.. memang setujuu ngan pendapat akak tu! ;D

NeenaAnuar said...

Wahidah:
TQ dear! ;)

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
hehehee... TQ dear! takpe... kasik lah chan Hang Kebun nak kembangg sikit! :D

NeenaAnuar said...

Alida:
hihi.. TQ dear! :)

NeenaAnuar said...

Deqna:
hehehe... tu lah pasalll... :D

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
Hihihi.. TQ deary! :D

izaFiza said...

ada iras-iras ziana zain la akak.heee..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails