COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, January 27, 2011

Yang Terhangat & Terkini: Fasha Sandha Dah Keluarkan Bukti SMS & BBM With Jejai @ Her Twitter!


Aku kannn.. sebenarnyer malass nak citer pasal gossip2 artis kat malaysia kat blog aku nie... rasa cam buang karennn jerk... tapi aku rasa hal2 perihal gossippp nie lah yg buatkan ramai org nak tahu kan?? nak2 pulak citer panas cam si pasha sendat ngan si jenglot jejaii tuuu.... eeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiii... seriousss tak koserr aku nak layann depa nie!  So rasanyer start tahun 2011 azam baru utk blog I'm Yourss adelah bakal adenya cerita2 & gossipppp2 panasssss! hahahaha... abis lah 'kesucian' blog ku ini... yelah.. nak wat camner... dah ramai yg suke cerita2 camgini.. so kene lah jugak kite selitkan sekali sekalaa kannnn... :D

Ok.... as u all know... now tengah hangatt dipasaran betoi cerita pasal si Fasha Sandha, Jejai & Nora Danish!  Kecoh betol!! dulu rampas laki org kecoh... bercinta sampai dpt cincin naik private heli pun kecohhh (kononn bukti cinta menggunung... bluuueekkk!!!).. and now breakoff pun nak kecohhhhhhhhhhh! meluatt okkkkkkk!!!


Percutian Nora bersama bekas keluarga mertuanya!

Mereka semua ke Jepun baru2 nie!
Selepas tersebarnyer gambar percutian mereka nie.. dan jugak keluarnya pengakuaan Jejai di dada akhbar baru2 nie.. end up si Fasha sudah panass vuntott... teruih keluarkan bukti SMS & BBM kat her twitter recently! Check it out!






Korang boleh jugak terus ke her twitter here... http://plixi.com/p/72707310

Aku sebenarnyer malass nak comment issue vunggukks camgini.. simple jerk lah aku nak comment.. ‘What Goes Around.. Will Comes Around’... so dah kene lah tu buku ngan ruas! Cumanyer pada aku si Nora sedari awal memang malanglah berkawin ngan si boya darat tuu.. and then pasal $$$ memang manusia sanggup lakukan apa saja termasuklah merampas laki org lain... well... when a men have lots of money... he can easily throw you in a rubbish bin dowwwwhhhh!!!

So to Fasha... terima jerk lah yg si Jejai tu dah PUASSSS dengan kamooo.. and to Nora.. don’t do a mistake dengan rujuk semula dengan si boya darat tuu.... and to Jejai... siapalah mangsa kamoo yg seterusnya yer????


20 comments:

eLLy said...

Nora dng MIL & FIL memang rapat .. i rasa si pompuan getik tu mesti dah rasa tergugat ;p padan muka !!

SURIA AMANDA said...

ni la balasannya rampas hak orang..dah lepas tu dah la kan..kecoh si fasha nih..

Hanis Azla said...

mcm biasalah.. still nak prove something.. rasanya dia klu dia tutup mulut & ddk senyap2 lagi org tak ckp banyak psl di kot..

Softtouch [Hanim] said...

pdn lah muka pd si fasha tu..skrg turn dia plak.....

Haseena said...

what goes around comes around :)
this is what we called KARMA baby!
on your face FS!

I HATE homewrecker!
You get what you deserved now.
Ngeeee :D

-aNida OtHmaN- said...

eeeeiiiii siann sitettt tuh kan....

Liea said...

ok suka! gossip! begitu kepochi yer saya... LOL tapi apa2 pun aku rasa suami mesti susah nak lupa 1st wife la... lagi2 dah ada anak comel... huhuhuhh pompuan perampas ni padan muka dia kan... sedarla... KARMA!

Dee said...

apasal aku x phm baca yg ko tepek tu..hahaha..tp apapun..hukum karma tu mmg benar..

MiYOKO TACHIBANA said...

br padan ngan muka dia...

what u give, u'll get back laa....

InaAchik said...

yer, inilah KARMA nya...

ratusiput said...

aku mmg alergik ngan si sendat ni!~

wunny said...

setiap tjd de blsan...:))
aty2 wat sesuatu..

sisdee said...

semua kata karma kan...

dunia jek pun...buat orang dpt balik le kan :)

ita cutevirus said...

Allah bayar cash je skang ni...

azzey said...

Dh x de jodoh mereka. nak wat camane. kita doakan yg baik2 jelah....:)

Zaharah said...

tu la blasan rampas suami org..
yg bujang kan ramai gi rampasjuga hak org..
kena btang edong sendiri baru rase..
mmg x suka ngan pasha ni..

Jemari Seni said...

Dunia ni bolat! esok lusa kena tang hidung balik.

Lia said...

mcm2 tau kes diorg ni.. mcm budak2.. bg lia yg salah dlm hal ni adalah jejai sbb dia yg punca semua ni.. boya darat pun tabik spring kat jejai tau.. heeee

Mimy Hamid said...

hmm ala sudah la..dah putus cinta sudah la..nak bukti konon...tak de kepentingan pun la ko fasha

sW33tdARLiNG said...

WTH nak buktikan tarikh dia putus.. who care? hehehee
sw33tdarling.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails