COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, October 26, 2010

CST 2.0.... What's Hot is Gettin' Hotter!


Congratulations to our beloved fren... Rosli Mohamed.. the owner of CST Production di atas pelancaran CST 2.0 pada 17 October yg lalu....

Apa ade dengan CST 2.0 nie?  ermm.. macam macam lah.. antaranyer launching the new logo of CST Production, launching of CST Privilege Card... giving some new promotions packages pada bakal pengantin... dan jugak buat pertama kali nyer preview of First Malaysian Wedding Video 100% by IPHONE 4 & IPOD! korang boleh view full video kat official website CST nie!  memang terbaekk lah hasil kerja diaorg!  so pada sapa2 yg nak kawin... boleh lah contact kawan aku nie sendiri yer!  tengok kat website dia ade full contact details kat situ!  soal promotion2 tu valid lagi ker tak.. aku tak tahu.. kalau korang berminat.. leh terus liaise with Mr. Rosli yer! :D  (Lee sila bagi aku commission diatas iklan free ini! hahahaha... :p)

Pakat kata aku nie dah terlepas dah nak wat video shooting ngan si Lee nie.. kalau lah tak kawin lagi.. for sure aku hire dia! huhuhu... tapi takpe... penah berkerjasama dlm short video for our loves chronology tahun lepas pun dah best dah...  hehehe...

Ok lah.... jom tengok what's happening thru out da day @ CST's office hari tu!

DSC_2026 copy
This is the official banner!  dengan tema... "What's Hot is gettin' Hotter!"

DSC_1897 copy
Me & Zaa!  Kami lah 'org dapur' pada hari tersebut! :D
Sehari sebelum occasion, aku ngan Awien gie umah Zaa tuk tolong2 apa yg patot.. sampai kol 2 pagi gak lah kiteorg kat umah dia... seronok berkumpul sambil bergotong royong camgitu.. rasa cam nak wat kenduri kawin pun yer gak! hehehe.. yg Rudy & en. teman tolong Lee kat office dia.. gilap2 lantai bagai.. hehehe... cute jek picture yg aku tengok Lee upload kat FB hari tu... On the actual day... Awien & Rudy joint kiteorg a bit late coz diaorg kene attend wedding... so hanya aku ngan Zaa jerk lah yg menjadik 'org kuat di dapur' before Awien joint us later!  

DSC_1907 copy
Sempat posing2 jap before org ramai bertamu di office CST! :D

DSC_1912 copy
Biler tetamu dah agak ramai... Bermula lah sessi lauching dan sebagainyer...

DSC_1917 copy
Mr. Rosli (the principal of CST Production) sedang memberikan ucapan kepada tetamu yg hadir!
Lepas sessi ucapan.. upacara pelancaran logo baru CST pun dijalankan... ok.. nie adelah surprise from Lee's beloved wifey... Zaa!  a few days before occasion, Zaa ade call aku... tanyer pendapat... nak buat apa for pelancaran CST 2.0 niee.. so mula2 tu Zaa kata nak buat ribbon cutting.. then aku plak terpikir... cake cutting!  so Zaa pun agreed with cake cutting! so aku suggest kat Zaa.. pergi kat Secret Recipe tuk order custom cake!  aku ckp kat dia.. buat lah print out logo CST yg baru atas kek tu.. kirenyer buat cam b'day kek aku hari tu laa.. hehehe.. then Za plak risau.. dia kata dia tak der soft copy of new CST logo.. then aku ckp kat dia.. mintak jerk kat Lee.. kelentong jerk lar kata nak buat some print outs for the launching day!  dah nama pun nak wat surprise kann.. so haruslah kene bohong sunatt gitu! hehehe...

End up dpt gak lah Zaa soft copy from Lee... dan inilah kek yg berjaya ditempah oleh Zaa as a surprise for her husband! :D

DSC_1921 copy
Cun kan!  Aku sukeee!!! Ngeeeeeeeeee... :D (sorry en. teman tersnap terbalik daaaaa...)
Zaa dah tunjukkan kek nie kat Lee a few hours occasion nie berlangsung... agak terkujat beruk gak lah member aku yg sorang tu! hahaha... bagus2.. suke!  surprise kiteorg menjadik nampak nyer!

DSC_1968 copy
Yesssssssssss!!!!! :D

DSC_1923 copy
Ok.. tibalah masanyer utk pelancaran logo baru CST Production by all team members!

DSC_1927 copy
Memang diaorg teruja tengok kek tu! hehehe....

DSC_1929 copy
Kek setelah di'sembelih'...

DSC_1999 copy
The whole team of CST Production!

DSC_2001 copy
Berposing bersama T-Shirt yg ditempah khas for this ceremony!

DSC_2003 copy
All the best to CST!

DSC_1939 copy
Lee with his loves one!  Zaa his pretty wifey & 2 cutie pie children.. Darwisy & Airisy!

DSC_1956 copy
Suke betoi aku ngan aksi bapak & anak nie!  cam leh dibuat iklan! hehehe...

DSC_1965 copy
They are 1 happy family!

DSC_2011 copy
Kalau tadi dah tengok keluarga bahagia Lee... this is the other part of Lee which is like 1 big happy family too....

DSC_2014 copy
Yeay!!!

DSC_1978 copy
Lepas dah buat cake cutting.. in between the time.. Lee sibuk melayan customer2 yg berminat nak buat booking for their wedding!

DSC_2016 copy
While me.. ditugaskan tuk memotong kek dan diagih-agihkan pada tetamu yg hadir! :D

DSC_2018 copy
Jemput2... memang mabelesss kek SR nie!  moist chocolate cake tau! yum.. yummyyy! 

DSC_2022 copy
Thanks Lee for making us part of CST!

DSC_2024 copy
Friends forever! Weeeeeeeeeeeeee..... :D
To Rosli and CST Production... semoga korang makin sukses in future... keep it up with marvelous videos.. creative ideas and good team work!  agak2 perlukan model sembilan jgn lupa panggil aku yek!  hahahahaha.... :p

11 comments:

Dee said...

congratulations!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya SR cake...
tahniah to CST

SURIA AMANDA said...

nak jadik model jugak boleh? model mak buyung..;)

nasazfrog... said...

gambar kat lam blog neena sume cantik2.. akak suke tgk.... tapi cameranya pun canggih banget seh...

Eri-chan said...

weeeeeeeeeee bestnya korg...
kek sgt mengujakan...
sori Lee tak dtg~i pemalu orgnya..ngehehehehehe

MiYOKO TACHIBANA said...

agak2..kalo sy amik cst utk my wedding, dpt special price tak..ihihihih...

kasi diskaun sket...

Mia-Ina said...

so happening CST moment .. i like it

Mimy Hamid said...

tak dpt dtg jugakk...kebetulan jatuh pada hari jadi aku...so tak dapekla...CST power mmg meriah..dah glamer skrang wehhh...

azzey said...

Neena: yg panas....lg panas lah ni!

p/s: dia photographer professional ek ?

19MEI DESIGN PHOTOGRAPHY said...

tahniah cst!

Ann Ishak said...

sorry lee and za tak dapat datang jugak masa opening tu...sibuk pulak dengan nak mencari barang2 kawin ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails