COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, October 13, 2010

Memenuhi Jemputan Tuan CST Production!


Dari umah BIL di Subang... terus kami zzzzzzzzzaaaaassssssssss ke Ukay Perdana lak bagi memenuhi undangan makan2 hari raya dari pemilik CST Production!

Kat sana tuan rumah jamu kami ngan laksa.. karipap... pudings & macam2 lagi lah!  en. teman as usual.. kalau dah makan.. ko jgn harap dia nak amik gambo... dia terlupa atau buat2 lupa aku pun tak tahu lah.. kang esok2 dia gak yg balik2 tanyer aku.. "hari nie wat entry apa Yang?"  tak ker asapp nak keluarr kat telingaa aku tuu!  nak wat entry apa nyer cik abg oiii kalau gambar u tak snap!  kan kerr blog binik awak nie penuh ngan gambooo sesajaaa??? hahaha.... tu lah ayat2 gertakk yg aku selalu gunakan kat dia! :p

Tapi ko gertak lah camner pun... biler tiba time dia layan makan tuu.. memang sampai ke sudah dia leh lupa nak amik gambo... nie pun lepas dah ade member2 yg nak mintak diri tuk pulang.. baru lah aku bersuara.. "eh tak amik gambo lagi lerr"  hah.. baru lah dia keluarkan camera dia.... so layan kan aje lah gambar gedikss kami kat umah Lee & Zaa keh! ;D

DSC_1339 copy
Sebelum IenaAchik pulang.. sempat lah snap 1 picture beramai-ramai nie....

DSC_1340 copy
Bro Din sedang menunjukkan video yg dirakamkan melalui camera canon nyer!  Bro! biler mau upload itu video? hehehe... :D

DSC_1331 copy
Comeyy betoi Airisy ngan gaun pinky dia tu! suke Untie Nin tengok!

DSC_1329 copy
Meh kite posing sikit Airisy!  :)

DSC_1346 copy
Sessi posing ramai2 wajib ade!
Jam hampir kol 12 malam... aku, en. teman, Awien, Rudy, Ann & Eri tak reti2 nak balik umah gamaknyer... semuanyer bermula ngan citer Spiderman yg dialih suara ke dalam bahasa melayu kat Astro Beyond... memang senggal sungguh bunyiknyer.. klakorr... gelak guling2 kiteorg tengok citer tu biler dah dialih suara.. yg paling pandai tiru suara tu aku rasa EriChan ngan Rudy! hahahaha.....

Biler tengok jam makin lewat... kengkonon nak mengundurkan diri lah.... sekali tanduk tuan tanah dah timbul!  Si Lee baru beli DVD Lagenda Budak Setan!  so dia tak tengok lagi.... so apa lagi.. dia sudah pasang itu movie kat 'lipas 45 inchi' dia!  perrgghh... semua org tersangkut nak balik lagi sekali.. since aku pun tak penah tengok lagi movie tu... so we ollzz semua termasuk 2 org anak dara si Eri & Ann layan lah citer tuu...

Yg lagi dasattt mana ko nak dpt tengok wayang dlm keadaan yg berbantal dan berselimut bagai... pastu duduk first class lak tu sambil berbaring! hahaha.. tu lah member kiteorg yg sorang nie.. memang sempoii.... Za & Lee memang rockinnnnngg abiss!!  in fact ngan babies diaorg pun joint kiteorg tengok LBS!  To me.. the whole story was nice.. even tho banyak sangat chopping2 action dia... coz tak sempat nak feeling dah tukar ke mood lain... rasa cam naik trenn jerk tengok citer tuu... huhuhu... apa pun semua pelakon adelah yg terbaekk.. hope ade lah continuation bagi movie nie!

Owh.... biler tamat jerk citer LBS... leh lak bebudak nie sambung citer spiderman yg berbahasa melayu tuuu.... gile tegarrr bebudak nie... aku mata dah layu dah.... ye lah... org guna astro beyond kannnn... memang lah boleh main pause pause... play play... rewind rewind... hehehehe...

Again waktu tengok 'wayang' secara first classs tuu nan ado gambo!  aku tengok en. teman layann bebenor citer LBS tuu... maybe setelah lampu dimalapkan seperti suanana dlm panggung wayang... mood romantik pun timbul.. baring sebelah aku.. makaaaa tiadalah gambar yg sempat dirakamkan sewaktu menonton wayang tersebut! muahahahaha... :p

Tapi nie adelah gambar 'lipas 45 inchi' tuan rumah.....

DSC_1344 copy
Tak yah tengok kiteorg sebab korang dah selalu tengok... tapi sila focuskan pada belah kiri gambo!  LED TV screen 45" tuuuu! huhuhuhu....

Bestt koo!  naik terjojoiii bijik mata tengok movie kat situ!  nak2 kalau full HD or blueray copy! isk! nie yg tak sabar nak pindah umahh nie.. leh lah aku bubuh 'lipas' nie! insyallahhh kalau ade rezeki nak gak beli satu 'lipas' nie! hehehe..

Btw to Lee & Za!  TQ veryyyyy muuucchhh to both of you diatas layaann yg korang berikan pada kami!  makan best... tempat tengok movie best.... bersantai sambil lepaking pun best! pendek kata semuanyer best lahh! so lepas nie kalu nak tengok movie lagi.. jgn lupakan kami disini yer! hehehehee... :D

14 comments:

lady XOXO said...

comei la baju AIRISY... eheee dia pown cute.. geram tngok pipi.. ehehhe.. mak ai TV punya panjang.. wah tak yah p panggung kot.. ahahhaa.. happening ar majlis erll.. syok2.. asal wina rasa cam bulan raya lg erk.. tngok entry sis rasa raya lom habish wakakka

Princess of kekuri said...

hey kak neena, luv ur blog, sukaaaa tgk picca semua besaq2 puas la,hahah can i put ur link in my blog :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah memang puas hati la tengok gambar 'lipas' bebesar cam nie..

psstttt: konpius jap..napa di panggil 'lipas' si lipas tue???

-NiD's- said...

aduh..aduh...meriahnyaa...syok habiss... COMEIlaa baby tuh..gaun dia pn chantik....makaii TV en.Lee BESAUU punya....puaihlaa tgk nieh

ratusiput said...

umah aku pun 32 inc je...beso sgt kang tak padan ngan pondok kecik aku..ehehe...tp mmg puas kalau screen beso gedabak ni.amik ko...sharp sme..!~

mrs.ecam said...

aku pong konpius...nape ko pnggl lipas....huuuuu tp kn tb camni moke plakon2 x nmpk mengembang ke???ampunn sbb tnya...al maklumlah tb kt umh ai kocikkkkkkk jek...huuuuuuu

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
masih banyak lagi nie citer raya... so don't worry masih leh feeling2 raya nie! hehehe....

NeenaAnuar said...

Princess of kekuri:
hi dear! thanks for visting my blog! yeah you are most welcome to make a link or follow my blog! thanks ya! :)

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hehehe.. itulah istilah yg dikeluarkan oleh bini jerk sendiri... Zaa yg gelarkan LED TV tu as 'lipas'.... :D

NeenaAnuar said...

NiD:
airisy memang sentiasa chomel! hehehe.. memang terjojoiii bijik matoo tengok TV tu nid! :D

NeenaAnuar said...

ratusiput:
ha'ah.. tapi yg kat umah Lee nie aku tengok still ok lah waalupun sebesar 45"... tak delah pecah or what! nice!

NeenaAnuar said...

ecam:
hehehe.. PUan Za yg bagi gelaran tuuu..

woohhh... so far TV yg aku tengok tu memang nice lah.. tak de pecah or mengembang pun! kalau tengok filem yg full HD lagi lahh.. rasa cam nak terkeluar bijik mata ko! hehehe...

Mimy Hamid said...

gambar ni yang aku tak sanggup nak tengok...sebab muka aku takde :((

NeenaAnuar said...

Mimy:
tu lah beb.. takpe.. next time leh gediks sama lagi yek! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails