COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, October 19, 2010

NeenaAnuar Bergossiip!!!


Nie antara adegan2 plan surprise tuk awien!  "gosip" berdua jek kiteorg!  Hehehe.... nie action jerk.. lepas dah tahu apakah surprise nyer... kiteorg cerita lah balik apa yg kami "gossip" kan time nie pada semua org!  Cuma disebabkan surprise tu yg tak leh nak ckp secara open tu! hehehe... :p



Credit tuk Lee sebab berjaya captured adegan nie ngan I-Phone 4 dia!  Siap buat background vocal lagi for us!  sengalll sungguh laaa si Lee nie!  serious aku tak perasann tau dia dok captured video nie.. ingatkan dia dok layan FB ker apa ker kat I-pHone dia tuu... tu yg aku pun tak amik port sangatt... sekali dia tunjukkk... ya rabbbiiI!  tak senonohh rupe aku nak2 part yg lastt sekali tu! hahaha...  sib baik lah aku cam tonyoh2 jerk sebab air hidung meleleh lepas makan cili padi... pedaasss harus lah cair air idung segala kannnn... :D

So apakah surprise tuk Awien tu? kite tunggu lagi di entry yg akan datang! hehehehe... :p

14 comments:

Lady of Leisure said...

haha comel je bergosip gitu..
:D

Aini said...

Canteknye sis neena ni... Selalu tengok gambar je, ni kat video pun terserlah kecantikan & kecomelan aksi..

dah2..jgan kembang hidung kena puji.. =)

nasaoji said...

ya ampun..gelak besau kt kat opis nih...mujur tak dak org!.. ;)

lady XOXO said...

AHAHAHHA lawak ar sis n hubby... naseb ar wina tak pakai mascara klu tak leleh dah nie.. ahahahha.. aper ar sis.. leh tonyoh idong tu.. ahaha.. tapi cute seh kamo n suami.. tak sabo ni nk tngok apa suprise nyer.. sis u n hubby mmg pasangan romantik n bahagia erk.. AMIN,
can c that. hehehe

ratusiput said...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaha...

Deqna said...

lee.. lee lawak tul.. pepandai jer dia kan. skrip kena dengan gambarnya....

xi da ya said...

ahahahaha..
lawak la sis!
nak2 lagi part yg lap air dlm idung tu.haha~

NeenaAnuar said...

Lady:
hehehe... TQ! :D

NeenaAnuar said...

Aini:
hohohohoho.. memang dah kembangg kempusss pun nie dikk!! btw, thanks dearr! muahhhsss!!!

NeenaAnuar said...

nasaoji:
hahahahahahaha... :p

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
aminnn.. hehehe.. TQ darlingg!! muaahhssss!!

NeenaAnuar said...

ratusiput:
hehehehehee.. :p

NeenaAnuar said...

Deqna:
tu arrr.... aku pun tak sedar and tak tahu pun about it.. sampai biler dia dah upload kat FB.. baru lah aku tau taw! hehehe..

NeenaAnuar said...

xi da ya:
kekekekeke... sekali sekala hilangkan vogue da vassss dlm diri! :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails