COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, October 1, 2010

01.10.10... Happy Birthday To My Dear Friend... Awien!


GUMMY POST!!!
~PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRIES~


01.10.10... cantik nombor nie kan?  errmm... I'm sure ramai yg pilih tarikh nie tuk abadikan kenangan terindah dalam hidup diaorg... maybe ade yg bertunang.. berkahwin... dan jugak melahirkan baby!  Tu belum lagi date 10.10.10 yg bakal tiba tak lama lagi... semua org nak kawin date sama ngan angkasawan negara Dato' Sheikh Muzaffar... hehehee....

Anyway.. today is a very special day for our good & beloved fren... Mrs. Rudy Bahar @ Puan Awien Ghazi

HAPPY BIRTHDAY DEARY!!!
"Awien deary... very nice to know you.... such a sweet person.... a very simple person.. such a humble person.. such a caring person... such a 'gila-gila' person... lots of loves inside her heart... such a soft spoken lady... and she really care about people's feelings... :)"

Awien pandai masak tau!  Tak boleh lupa sambal ikan bilis dia yg pedas berapi tuu... yummmyyyy!!  Her english is verry the powerful gittuu... so kalau nak belajar english.. sila berjumpa ngan cikgu awien yek! hehehee...

Awien just 1 year younger than me!  so puan awien.. sila enjoy puas puas with the number 2 infront of your age rite now! ngagagagaga.... :p
Semoga Awien dipanjang umur dan dimurahkan rezeki selalu hendaknyer... Enjoy your day today.. and happy alwayss keh!

Lots of Kisses & Hugs from NeenaAnuar.... Muuuuaaaaahhhhsssssss!!!


11 comments:

Iena said...

yaaa... she is soft spoken lady... sgt simple n tak kuat fikir cam kita. berbeza bagai langit ngan bumi lah ngan kita pendek kata... tapi perbezaan itu membawa kpd sebuah keserasian.
happy birthday to awien... love u frenz...

SURIA AMANDA said...

oh gitu...sng kawan org mcm ni kan..apa pun HAPPY BIRTHDAY TO AWIEN!!!

-NiD's- said...

SELAMAT HARI LAHIR sis awieN...semOga ukhwah SIS AWIEN & SIS nEeNA BERPanjangan insya'allah..

Mimy Hamid said...

agreed nice person...shweet je...aku nak belajar kumon ngan dia ni..heeh ngeeeeeeeeeeee

POSH76 said...

Happy Birthday to Awien...bess kalau dapat geng sekepala ni hehe

Softtouch [Hanim] said...

hepy birthday awien....semoga pjg umur n murah rezeki...

Eri-chan said...

hepi besday to awien...nice to noe her..semoga dirahmati Allah selalu

rudybahar said...

mak ai, ni blog sapa lak ni. ingatkn td silap blog dah..!!! hahahaaaa, anyway (asalusul x tau nak speaking), as a person yg paling dekat ngan dia, apa yg u all ckp & katakan mmg x dinafikan...huhuhhhuuuu

p/s: masih lagi kategori 2, thun depan dah leh join neena..hahahahahaahahahaaahahaaa!!!!

ZaliHazali said...

happy birthday...

Awien Ghazi said...

Baru malam ni berkesempatan buka entry ni... terkojut besar nya gambar... hhhhhhehehe... Neenaaaaa....... i'm totally speechless!... & to others...

Iena, Mimy, Eri-chan : .... my lovelies.... walaupun singkat perkenalan... terima kasih kerana menerima awien seadanya...

Suria Amanda (sedapnya nama),
-Nid's-,Posh 76, Soft Touch [Hanim], Zali Hazali : even though we're strangers, thank you thank you for the wishes... mungkin ada peluang kita ketemu..;)

& en rudy : ...nanti kita check-in bilik together-gether (speak in whisper mode)... ;D

azzey said...

Neena; Happy birthday to aewin....sory agak terlewat!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails