COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, October 29, 2010

Amani with her Gorgeous Unties!


Ok.. sila buat perbandingan bagi ketiga-tiga gambar2 dibawah ini....

DSC_1882 copy
perlahan....

DSC_1856 copy
kuatt...

DSC_1853 copy
dan takde langsung!
Nampak tak apa yg aku nampakkkk??? hahaha...Amani posing baekkk punyer biler dipangkuan Untie Nin!  siap senyum pandang camera!  hehehe.... tang Bonda pegang dia melalakk sikit.... tang Untie Iena pegang teruss dia meraunggg sekuat hati... tang Untie Nin peganggg teruss dia tersenyummm sambil berposing mesraaaa...  owh.. gambar Untie Awien pulak takde dlm camera en. teman.. sama ade en. teman terlupa nak snap or Awien tak pegang Amani.. aku pun tak berapa nak ingat dan tak pasti... takpe.. yg pasti Amani nampak cool biler disentuh oleh Untie Awien! hehehe....  ampunnn bondaa amaniiiiiii... ampun ibuk Iena.... :p

DSC_1887 copy
Smile Amaniii....

DSC_1888 copy
See.. siap hisap jari and kasik pose mauutt lagik! hahaha...
Hahahahaha... so amacam? nampak gayanyer Amani memang suke bergedikss nie bonda!  so siap sedia lah yer nanti! Ngeeeee... :D

39 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

demand hoke amani...duk dengan untie nin yang cun terus senyum...nanti ko..malam nie tido luar...hehehhee...

tengok gambar iena yang amani meraung tue..nampak bonda dah menjeling kat belakang tue...nampak x?????heheheheh...

wah amani suka bergedixxx..nyek...i likkeeeee...tapi harus daddy xlarat nak layan nanti..ahhahaha...

makdara TERdiva said...

haha! habislah ke gojesan bonda die nnti..siap sedialah cik pepel itu.. :D

Shu Shinju said...

alolo..comeynye amani..geram aih...

Rizziela said...

Amani nak ikut anti Nin dia balik la tu :D

Dee said...

bestlah ieda..lepas ni kalo ko nak shopping ko tinggalkan je amani ngan neena..biar dia je jd bbsitter..hahaha..

nasaoji said...

alalalala...muka macam cik sufi den la pulok.. ;)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

hehe..comelnya~ geram tgk dia..bijak lak tu..hihi..

mekchu said...

auntie nin ada aura nih.. tak nak cerita pun ngan kitowang.. saje la tuh rahsia :)

Eri-chan said...

hahaha..baby amani suka neena..tak suka Iena even nama dah na na na kat blkg tu..
kat bonda dia harus wat muka sikit tanda ngengade...
aku setuju neena jadi babysitter amani bila bonda dia nak kuar dating dgn en syukri..kekekekeke

Saliza said...

Sorry, off topic.
just nak bg tau yg dah try ur resepi puding trifle tu.

sedap, anak2 sedara semua suka....

thanks.

ratusiput said...

bkn main lg amani dh pandai pilih bulu...ehehe...

Benrauf 2.0 said...

serasi kot. nak pulak auntie nye manis gitu. hehe.
salam ziarah.

hiro said...

kiut miut.

mummysyafie said...

amani dah pandai pose..abis la nak lawan bonda.

risa said...

ekekeke...itu anti manyak gediks itu pasal amani manyak suke woooooo
ada instinct tu neena...comel sungguh both of u!!! i like too

Mimy Hamid said...

amboi si amani demand nak auntie neena..yer sebab auntie neena ada tilam vono terbaik kot..opsssssssss...hehehe...pandai tul si pepel ajar anak dia pandang kamera..tgk muka tak pandang je

Iena said...

amani gedix cam untie neena! bluek!!!

cik puan akish said...

oho...dear!!!!gambar mmg cunnn killer!!!suke...

POSH76 said...

sentuhan future mummy ni..pandai Amani pilih hehe

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
ngagaga.. abis lah amani kene dera ngan bonda dia lepas nie! ahakss!!

haa'ah tu lah tu.. nampak bonda cam merenung tajam kat kami2 yg macam mendera amani! hehehe..

takpe.. daaddy dia leh amik gambar pakai helmett! hahahahaha...

NeenaAnuar said...

makdara TERdiva:
hehehe... tu lah tuu... :D

NeenaAnuar said...

Shu:
hehehe.. memang goramm ngan budak techik nie!

NeenaAnuar said...

Rizziela:
abis laa amani kalau ikut untie nin.. asyik kene jadik model jerk nanti! hahaha...

NeenaAnuar said...

Dee:
ngagagagaga.. boleh2.. nak charge kaw2 punyer kat bonda amani! :p

NeenaAnuar said...

nasaoji:
hahahaa.. apakahhh??? tettttt!

NeenaAnuar said...

SyAfaWaNi:
hehehe.... bijak as mummy dia la tuu! :D

NeenaAnuar said...

mekchu:
erkk? aura? rahsia? huhu.. mana ade apa2... aura ayu ade lah! hahahaa..

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
wah! ko jadik supporter yek! aku ok jerk beb.. janji fuluss dari bonda amani lebat! ngagagaga... :p

NeenaAnuar said...

Saliza:
hehe.. great! :D

NeenaAnuar said...

ratusiput:
oooppppssss! bulu apakahh?? hahahaha...

NeenaAnuar said...

Benrauf:
salam.. huhuhu.. TQ! :D

NeenaAnuar said...

hiro:
memang amani baby yg sangatt cute miut! :D

NeenaAnuar said...

mummysyafie:
hahaha.. tu lah tu.. siap lah bonda esok tengok baby dia dok gedikk jer depan camera! :D

NeenaAnuar said...

risa:
hahahhaa.. Thanks sis! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
ngagagaga... sobar jerk lah ko ni.. tapi kalau compare ngan ko.. rasanyer dia lagi selesa ngan ko kott mimy! hahahaa....

NeenaAnuar said...

Iena:
hahahhaa... jgn jelessssss untie Iena! :p

NeenaAnuar said...

cik puan akish:
huhuhu... THAnks darling! Muaahss!

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehehe.. insyallahh.... :D

SURIA AMANDA said...

pandai betul amani ni kan..pilih yang gojes2 jer baru nak posing betul2..eeee..rasa nak cubit jer tau..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails