COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, October 20, 2010

Awien Dapat Apa Yer?


Jom tengok Awien dapat apa dari kami!   

DSC_1536 copy
Semua excited nak tunggu awien bukak hadiah dia tuu! aku rasa termasuk lah korang2 yg tengah baca entry aku skg nie kan?? ngagagagagagaa... :p

DSC_1545 copy
Sebelum tu.. Awien baca wishing card from all of us!

DSC_1538 copy
*Sila baca sendiri apa yg tertera kat kad tu* :p

DSC_1542 copy
Ok.. nie ayat continuation dlm kad tuu... "AND AS OLD AS THE HILL... HAPPY BIRTHDAY!"  (Lupa pulak nak suruh en. teman snap picture kat bahagian dalam kad tu...)

DSC_1548 copy
Dah baca wishing card.. baru boleh bukak hadiah!

DSC_1550 copy
Jeng... Jeng.. Jengg... apakah itu??

DSC_1556 copy
UuuuuuuuuuUuuuu... kata Awien! hehehe...

DSC_1559 copy
It's a cute handbag...

DSC_1560 copy
By Nine West!

DSC_1565 copy
Tang yg aku paling suke kat handbag nie... sebab ade mirrorrrrrr!!! hehehee... :p
Beg nie aku yg pegi beli... and at first sight aku dah jatuh hati ngan beg ni.. hehehe... jenuh gak laa nak buat pilihan coz ade 2 options of beg waktu aku survey2 tuu!  Aku siap berMMS lagi ngan si Zaa waktu nak purchased beg tu! hehehe... actually pada awalnyer aku memang tak berapa nak ade idea nak kasik apa laa kat si awien nie... then biler tanyer Zaa.. dia pun cadangkan beli beg tuk Awien!  so aku pun ok.. no hal coz tahu beg nie walaupun kite ade banyak collection... end up it will be very useful rite!

Tapi memang betol lah!  tersangatt lah useful... sampaikan rupe2nyer hubbynya sendiri dah pun memberikan Awien sebuah Handbag pure leather!

DSC_1567 copy
Cantik beg yg dibeli oleh Rudy!  Aku pun suke gak! :D

DSC_1568 copy
So agak2 nak isi banyak barang.. leh lah guna beg yg diberikan oleh Rudy...

DSC_1569 copy
then kalau malas nak carry segala tok nenek barang... silalah bergaya ngan beg dari kami nie! hehehe....
Ok... Bag Nine West tu bukan aku, en. teman, Lee & Zaa jerk yg sharing sharing tauu... actually ade lagi beberapa rakan kami yg joint sekaki gak.. biler sebut pasal kaki... hah! si cik puan kaki dan suaminyer si Achik adelah antara penyumbang kepada pressie tersebut!  kalau ikutkan Iena & Achik nak joint gak kiteorg waktu wat b'day surprise tuk Awien nie... tapi diaorg ade hal lah pulak on that day!  so tak dpt lah joint kami... then ade lagi seorang rakan yg joint.. tapi dia meminta namanyer dirahsia kan... dan bergelar sbg anonymous saja kat sini!  :D

So begitulah kisahnyer pasal sambutan belated b'day our buddy Awien nie!  seronok walaupun agak kelamkelibut sikit biler plan original tak jadik.... hehehe.. but end up what a nice experience kann... :D 

DSC_1527 copy
Me & Za jadik wakil peluk cium buat suami2 kami dan jugak Iena & cik anon! ko giler nak kasik laki kami cium awien?? mauu semua org kene kejar ngan paranggg kontot Rudy nanti! hehehehe...

23 comments:

makdara TERdiva said...

wow!!! nak jugakkkkkkkkk!.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik la beg awien...

mekchu said...

happy belated bday awien... ehh, awien ni ada blog tak?

azzey said...

Neena: mmg cantik beg2 tu. pandai ko pilih Neena....mesti awien sker dpt beg tu!

-NiD's- said...

bestnyaaa sis awien dapat handbag comei gituh....

mummysyafie said...

untung dapat dua hbeg sekali..happy birthday to awien..

SURIA AMANDA said...

whoaaaaa...nine west....jeles arr...

Lady of Leisure said...

untung nya dapat hadiah handbag gitu.. :)

eynda said...

Cunnyer dua2 handbag tu :-)

Mia-Ina said...

ala, kte pun nak..yei yei ada org dpt beg ye..

♥ Vee Violet ♥ said...

awien ni mesti peminat warna pastel or vintage..
=)
baju, handbag yg dapat pun color nak brown sikit...
=)

NeenaAnuar said...

makdara TERdiva:
hehe.. when is ur b'day dear? :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
tu arr.. kite yg berkenan sgttt sebenarnyer! :D

NeenaAnuar said...

mekchu:
ade dearr... kat my entry tu ade nama Awien yg berwarna biru tuu.. click jek kat situ yek! :D

NeenaAnuar said...

azzey:
hehe.. thanks! memang dia suke bangattt ngan beg tu! :D

NeenaAnuar said...

NiD:
b'day nida biler darling? :D

NeenaAnuar said...

mummysyafie:
kebetulan.. kiteorg pun baru tahu malam tu yg Rudy bagi dia beg jugak! hehehe..

NeenaAnuar said...

AMANDA:
hihihi.. jgn lar jeless darling! :D

NeenaAnuar said...

Lady:
awien bertuah dpt 2 handbeg sekali guss kann! :D

NeenaAnuar said...

eynda:
hehehee.. memang cunnn! :D

NeenaAnuar said...

Mia-Ina:
nanti brg hantaran mintak beg tak Ina? make sure mintak tau! hehehe...

NeenaAnuar said...

Vee:
memang pun dear.. dia suke yg ala2 pastel nie! :D

Mimy Hamid said...

comel je gambo last..kiut miut...aku pun suka brand nine west

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails