COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, October 19, 2010

Piranha! Memang Cool!


Plan asal memang dari Klang nak terus ke Wangsa Walk coz we ollzz dah plan nak tengok movie Piranha! Tapi since Za nak balik antar babies dulu... then timing kiteorg sampai KL pun masih awal since wayang start kol 8 malam... so better masing2 balik umah dan segar2 kan diri sat... sempat lah jugak masing2 menukar baju which termasuk lah aku! Hehehe.... mula2 tu memang rasa nak pakai jerk terus baju tuu... tapi biler dah balik umah... rasa cam nak tukar baju lain lak! :p

DSC_1491 copy
Us @ TGV Cinemas Wangsa Walk!  memang tempat favourite kiteorg tengok movie! :D

DSC_1490 copy
Nie trademark kami kalau tengok wayang! hehehe...
Movie Piranha tak sampai 2 jam pun citernyer!  Tapi memang bestt giler lah filem nie!  aku memang suke gilerr tengok citer2 yg full of suspen niee.. cuma satu yg aku tak berapa nak suke citer nie terlalu banyak unsur2 like 18SX lah!  memang lah diaorg dah categori filem nie under 18PL... tapi aku rasa cam terlalu over adegan2 yg berunsurkan sexual which nak ditayangkan secara umum kat panggung!  ermm... but what to do... citer org putih nie mana sah kalau tak der unsur2 seks kann....

Tapi apa pun... yg pasti aku bagi 5 bintang lah kat filem nie atas faktor cerita!  Cara ikan2 tu makan org... cara diaorg make-up kan org2 yg dah kene gigit ngan ikan2 jahat tuu.... fuh! memang giler punyer real!  part suspennn memang tak hagak2... siap opocottt.... opocott lah kiteorg dlm panggung tu! hehehe....  cara taking filem tu pun menarik!  aku suke citer2 camgini.... tak perlu nak berat2 kan kepala memikir... just seat and watch the actions & feel the thrill! :D

DSC_1494 copy
Besttttttttt!!!!
Sayang nyer tayangan secara 3D tak de lah pulak kat sini!  frustt gak lah.. coz kiteorg semua like excited giler nak tengok filem nie secara 3D!  confirm lagi thrill biler ikan2 jahat tu dtg betoi2 depan mata! hehehe... 

Lepas tengok wayang... baru kiteorg makan.. nak makan before movie masing2 masih lagi kekenyangan!  So mana lagi tempat yg kiteorg suke lepaking kalau kat Wangsa Walk nie?  of course lah tak lain tak bukannnnnn.....

DSC_1499 copy
Georgetown White Coffee!

DSC_1500 copy
Aku ngan en. teman kalau lepak sini memang suke order fresh watermelon juice, nasik lemak & char kuey tiow!  semua tu antara menu2 best kat situ!!
Ok.. waktu kiteorg makan2 nie... Me & Zaa ade surprise tuk Awien!  tapi malangnyer surprise tu tak menjadik!  Fuhh! giler meroyan gak lah jap time nie!  huhuhu.. nak tahu naper tak jadik?? will continue in next entry yek!  aku pun nak gak wat citer suspennnnnn! hehehehe... :p

10 comments:

SURIA AMANDA said...

seronoknya...ntah bila dapat beriadah ngan BFF Lisa mcm muda2 dulu..cheh..mcm dah tua sgt..

MiYOKO TACHIBANA said...

best cite piranha tuuu..mmg suspen giler...most of the time, saya tutup mata...hahaha....
baik tak yah tgk kannn...

nikzairfan said...

u ni memang sweet n cute la.suka membelek blog u...tak jemu

nasaoji said...

dah tgk citer tu..

memang nak tgk, sb pernah tgk kat tv dulu2..

alih2 masuk, ader adegan2 ghupe tu..macam maluuu sangt..tarik asben dah ajk kuar, pas tu dia ckp "crite omputih, kat beach, harus la ader bab2 tu"..

kt pun, duduk tunduk..dah le ramai macam budak2 awal2 ramaja time tu. ;)

Mimy Hamid said...

hehehe korang semua tu mmg kaki wayang..sori beb aku klu karaoke mmg join..heeh wayang errkkk tak minat sejiwa ngan megat

NeenaAnuar said...

AMANDA:
heheh.. bolleh jerk dear.. organize lah nanti! ajak hubby masing2 joint tau! lagi meriah ! :D

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
lorr.. rugi nye! memang bestt kan citer tu! :D

NeenaAnuar said...

nikzairfan:
TQ so muchhh sisss!! muaahhss!!

NeenaAnuar said...

nasaoji:
hehehe... tu lah tuu.. part tu jerk yg cam spoilkan sikit citer tu kann.. but the rest was nice! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
hah! cepat beb! organize karok pulak!! insyallah kiteorg joint! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails