COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Sunday, October 10, 2010

Contest Senyuman Maneh!


GUMMY POST!!!
~PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRIES~






Ermm.... lama gak rasanyer dah tak joint contest kann... hehehe.. ok... aku joint contest nie sbb telah pun di TAG oleh si minah yg kaki yg nye suke berjalan tu! :D 

Contest senyuman maneh yg dianjurkan oleh GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr.... 

Syarat-syarat Pertandingan!

~  Mestilah menjadi followers blog Gadis Kampung Separa Bandar

~  Mesti buat N3 pasal contest ni.

~  Pic yang dipertandingkan mestilah hak milik sendiri.

~  Anda diwajibkan berada dalam gambar tersebut dan bebas sama ada nak gambar sorang, bersama kawan ataupun family.

~  Hanya satu pic saja dibenarkan untuk dipertandingkan.

~  Letakkan dan link banner contest di side bar blog anda dan tinggalkan link anda di komen ini.

~  Tag minimum 2 atau lebih rakan anda.

~  Tarikh tutup adalah pada 10-10-2010.

~  Hadiah adalah topup bernilai RM30.

~  Jika pemenang menggunakan line prabayar, nilai tersebut akan ditukarkan kepada wang tunai dan akan di bank-in kan ke dalam akaun anda.

So dengan ini aku pertandingkan gambar ini... nak kata manehh tu idakk lerr... tapi cute tu ade! hahahaha... perasann! :p



And now aku nak tag Shu & Wina...  and the rest sapa2 yg sudi nak joint.. moh ler ramai2 joint contest nie... tak menang takpe.. yg penting dpt kenalan baru di alam maya nie! :D

20 comments:

Shu Shinju said...

ohh..apekah sebab2 anda mengetag saye?? adekah saye suke senyum?? hihihi...

lady XOXO said...

OWH ... nama saya d situ.. toceh2... nanti insyalla wina wat na sis.. senyuman saya tak semanis kamo sis neena n sis shu.. uwaaaaa..tapi sis neena.. ur pic yg d pertaruhkan.. pergh meletop tue.. sure menang.. good luck dear sis

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

senyumlah...senyumlah......

nasaoji said...

nak masuk gak..tapiii.. ;(

mummysyafie said...

gud luck neena..memang manis senyuman dalam pic tu

mekchu said...

neena shenyum mmg manis.. kalo tak senyum ntah apa la ropenye kan.. hehehe

good luck :)

Softtouch [Hanim] said...

gud luck neena...

-NiD's- said...

gud Luck sis neena...SENYUMAN u memang mabLes....cair hati sapa yg tgk nya........

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

thanks join contest

=)

NeenaAnuar said...

Shu:
yezzaaaa.... suke tengok shu senyum... gigi nampak penuh! hehehe...

NeenaAnuar said...

lady XOXO:
ehh.. lom cuba lom tau... wina pun ade senyuman yg menarik tau.. so let's joint okk! ;D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hahaha.. tu cam lagu M.Daud Kilau jerk! :D

NeenaAnuar said...

nasaoji:
tapiiiii apa dearrr???

NeenaAnuar said...

mummysyafie:
Hehehe.. TQ sis!! ;)

NeenaAnuar said...

mekchu:
hahahaha.. kalau tak senyumm rupe cam rimauuu! auuummm!!! :p

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
thanks dear! ;)

NeenaAnuar said...

NiD's:
hihihi.. TQ darling! muaahhss!!

NeenaAnuar said...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr:
u're most welcome! thanks coz sudi jejak my blog! ;D

Iena said...

sgt suka pikces ini!!!

POSH76 said...

nice photo...good luck beb

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails