COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, October 15, 2010

Dari UK Terus Ke PJ!


UK bukan lah United Kingdom... tapi Ukay Perdana! ahaks!!  :p

Dari umah si Iena yg kononnyer nak tutup 'kedai makan' kat umah dia dlm kol 6 petang... udah nyer membawak ke lepas Maghrib jugak! hahaha.. gitu lah blogger kalau dah berjumpa blogger... masing2 berborak tak ingat dunia... Tapi macam mana sekali pun kami terpaksa gak membawak diri keluar dari umah Iena sebab masing2 ade jemputan lain yg perlu dihadiri.. as for Iena kene gie umah akak iparnyer... and as for me kene ke rumah Busu (my untie) di Petaling Jaya!

DSC_1424 copy
Sampai2 jerk some of my family members dah ade and tengah makan pun! :D
Busu memang every year akan buat open house!  memang meriah lah open house dia.. jemputan ramai giler coz dia gabungkan sekali family members belah kami.. belah Paksu... their friends and also neighbours! 

DSC_1427 copy
Lagi meriah biler Busu buat secara catering!  haruslah makanan meriah cam ala2 kat hotel gituu!  hihihihi....

DSC_1426 copy
Tengok mulut Qaseh.. dia dah lapar lah tuu... Tak sabar nak mammmmaammmmm...

DSC_1430 copy
Bukan Qaseh jerk yg dah tak tahan nak mamammmm... Untie Nin dia pun sama gak! :p

DSC_1434 copy
Seee... dah siap2 sengseng lengan baju tuu! hehehe....

DSC_1433 copy
Tadaaaaaaaaaaaaaa my meal that nite!!!  saja en. teman kasik over exposed sikit gambo nie supaya tak nampak nasik tapi yg nampak timbul & jelas semata-mata udang yg besarrrrrr ituuu!  :p

DSC_1435 copy
hahaha.. hilang vogue ahkak!  udang punyer pasall! yummm.. yummm...

DSC_1448 copy
Kalau tadi time makan dah lepak2 kat luar umah Busu.. now lepaking dlm umah lak.. sambil layan sedara mara yg sangatttt ramai! huhuhu....

DSC_1449 copy
Penuh rumah Busu malam tuu...  keluarga belah Paksu lagi ramai dari belah kami.. coz paksu nyer adik beradik jerk dah almost 10 org kot kalau tak salah.. but itulah yg best dan meriah biler dah ramai2 camgini kan! :D

DSC_1447 copy
Masing2 dah kekenyangan!

DSC_1460 copy
Kami the cousins & 2nd cousins! (en. teman malas nak pasang speedlight,  maka blurr lah jadiknyer)

DSC_1463 copy
Hah! inilah aktiti wajib di rumah Busu setiap tahun biler Raya @ apa2 agenda waktu berkumpul anak beranak... Paksu & Busu aku memang kaki karok!  and this is my cousin yg memang kaki karok gak! hehehe...

DSC_1474 copy
Mummy Qaseh lagi lah.. dia memang tak leh jumpa microfon!  Mummy & Untie Nin melalakkk... Qaseh & Daddy lepak santai sambil nenennnn! hehehee....

DSC_1480 copy
Tu diaa.. dah lama tak berkaroke aku ni tau dakk!  so malam tu lepas geram sikit sikit... and percaya atau tidak nie lah pertama kali aku bergambar dengan microfon! ahakkssss!!! :p

13 comments:

♥ciK-t0ge ♥ said...

w0w.. meriahnyer sis!
mesty bila balik rumah, rasa kekenyangan yang amat dahsat kan?? ;)
anyway, udangnya nam begitu menarik tertarik da b0om gitue..
hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhhhhhhhhhhh memang ramai gila kan jemputan tuk open house tue....mesti hapenning kan...
apa lagi sis..lepas nie leh la kita layan karok lak..hahahah

rATu kEBaYA said...

meriah betullah neena... suka tgk neena dgn en. teman.. manje gitu

Nur Irfan Juezrie said...

akak, nti ada contest aku n microfon, leh la join.. heheheh

azzey said...

Neena: meriah nyer! ramai yg dtg plak tu. mesti umah dia besor ni! kan Neena....

MiYOKO TACHIBANA said...

suka la ngan ur lipstik purple tu, sis...cntik...nmpk sweet :)

NeenaAnuar said...

ciK-t0ge:
hehehe... memang pun! kenyangg sampai buncit2 porot! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
ha'ah.. nak karok ngan amani jugak! hahaha...

NeenaAnuar said...

rATu kEBaYA:
hehehe.. TQ sis! ;D

NeenaAnuar said...

Jue:
ha'ah kann.. tol gak tu! hehehe...

NeenaAnuar said...

azzey:
memang meriah malam tu... :D

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
hehehe.. TQ dear! :D

Mimy Hamid said...

neena..leh la pic last tu masuk kontest karaoke..hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails