COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, October 11, 2010

Eh! Tersalah Pasangan Daaaaaaaaaa!


Lepas umumkan pemenang best dress that nite... 1/2 of them mintak diri tuk pulang.... itu pun dah almost 12 midnite dah time tu... then the other half tinggal kat teratak kami sambil lepak lepak.... berborak-borak.. tengok album gambar & makan2 kuih raya...  aku ok jerk.. memang bukak pintu umah aku till subuh of the next day punn! hehehe...

Sebelum pulang... si Iena ajak bergambar dulu... since kami berempat memakai baju blue in colour!  memang hampir sejibikkk tone warna biru baju kami berempat.... sampaikan kami bolehhhhhhhhhhh........

DSC_1251 copy
bertukar pasangan! hahahaha...
Memang tak boleh blahhh betoi aksi niee... punyer lah payah nak dpt kan satu shoot!  asyik tergelakkk jerk jawabnyer... mana tak nyer.. tiap kali si Rudy nak snap gambo kiteorg nie.. mesti kiteorg tak leh nak acting... biler mata bertentang mata secara pasangan songsong... terasaaa darahh gemuruhhhhh timbull.. ko bayangkan mata si Achik bertembung empat mata ngan aku.. then yg si Iena lak bertentang mata ngan En. Teman! perrghh.... memang tak hagak2 lahh kesenggallan yg melanda diri kiteorg time tuu!  sib baik lah sekejap jek aksi nie.. kalau lama... mau silap hari bulan leh gak lah timbul perasaan jeles dlm hati  masing2 kot time nie! tettttttt! hahaha....

DSC_1255 copy
Korang tengok lah.. nie lah kerje kiteorg sebelum gambar diatas tu dpt di snap kan oleh Rudy!
Sila lah tahu yg time tu dah pun pukul 1 pagi... kiteorg sungguhh lupa diri time tuu... tak hingatt jiran sebelah menyebelah dah buat taik mata... gelakk sekuat-kuat hati... dah lah si Rudy berdiri depan pintu rumah aku tuk snapkan picture nie... opennn tuuuuuu.... tak pasal2 neighbor aku bukak pintu.. and Rudy kene tegur with my neighbor... dia ckp "Ssssssshhhhhhhhhhhhhhhhh"  hahahahahahahaahah.... kantoiiiiiiiiiiiii!!!!!!

Ya ampunnn... sian si rudy and sian gak kat neighbor aku tuu! tapi jiran aku tu ok laa.. dia tak de lah marah ker apa... dia just bagi tahu jerk la... esok nyer tu aku terserempak ngan jiran aku... terus aku mintak maaf kat dia.... ckp sorry sangattt coz malam tadi bising sikit lebih dari waktu sepatotnyer... sib baik lah untie tu okk... dia pun kata takpe.. biasalah biler dah ramai-raamai kann... aku pun tak der lah nak marah my neighbor tu or what.. coz kalau aku ditempat dia pun memang akan buat tindakan yg sama... hehehehe....

Korang bayangkan.. bukan setakat kami berempat jerk yg tergelak terbahak2.... si Mimy, Megat, Eri, Awien, & Rudy pun joint sekaki dlm aktiviti mengembangkan otot perot tu! hahaha... Takpe.. It's lesson.. lepas nie kalau nak buat aktiviti giler camgini.. kene tutup pintu and seal it! hehehe... :p

DSC_1259 copy
Haaaaaaaa... nie baru lah pasangan yg sebetol nyer! baru lah leh kepit kepit! hehehe...  btw, ko tengok... laki masing2 lak over ngan trademark binik masing2... hahahaha.....

DSC_1265 copy
Sebelum batch terakhir nie pulang... aksi beramai ramai diabadikan! ;)

DSC_1269 copy
Eceh... aksi serious lah kononnnn....

DSC_1262 copy
Pose Paling Sengall!  nampak sgt kepenatan laki aku tu sampai dah terjelir lidahnyer! hahahaha....
Fuhh!! selesai lah sudahh Glamour Raya di teratak NeenaAnuar... memang best.. fun and nice!  nak tengok camner riang gumbira nyer tuan tanah selepas menerima hampir 40 org tetamu pada hari itu?   inilah buktinyer!

DSC_1270 copy
tuan tanah melompat seperti tergantung di awang-awangan!  Serious aku tak penah lompat camgitu dlm gambar... tengok byk kali scarryy pun ade gambar nie... cam hantoo yg sedang berterbangan! hahaha.....

16 comments:

-NiD's- said...

wah best sume spoting abes.......WARNA WARNI tetamu kakneena
lawa-lawa baju tetamu dan tuan tuan rumah.......

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

terkezut tengok gambar u melompat tue sis...hahahah btoi la nampak cam terawangan2 jerk...hehehe

Softtouch [Hanim] said...

wa..bestnya neena...meriah sgt...kwn2 neena semua sporting...syoklah dpt kwn2 mcm tu..

ratusiput said...

sporting ar korang kan...best2!~

suezen said...

tuudiaaa..sporting2 sume nyer...camera pun suke:P

NeenaAnuar said...

NiD:
hehehe.. TQ dear! :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hahahaha.. kannnn! me too terkezuttt tengok gambo tu! :D

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
alhamdulillah sis... so far kawan2 nie semua memang cukup sporting! :D

Mia-Ina said...

sporting sungguh kak neena

NeenaAnuar said...

ratusiput:
hehehe.. kalau ko ade kat sini.. ko pun kene sporting tau! ;p

NeenaAnuar said...

suezen:
hehehe... thanks dear! :)

TiNiE said...

betul la neena, gmbr last tu teringat2 citer momok masa musim raya aritu, tapi vog da vassss itu semestinya...

Iena said...

kite kena sound ngan jiran ko tu pon gara2 nk amik gambar bertukar pasangan tu la...

gambar last tu achik sama terencat ngan ko! hahahaa

cikbedahlaser said...

sy ingt kan gune teknik mirror..
sekali tgk..ehhh laki tu lain2 org la..
sekali tgk..dua kali tgk..
en.teman akak dh sama rupe dgn achik kak iena..

ho ho ho ho...

POSH76 said...

bessla tengok mmg happening paling suka teknik melompat tu nampak cam real beb

Mimy Hamid said...

terbaekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...neena minta izin amik gambo key

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails