COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, October 11, 2010

Mandi Bersama Jadi Petua!


Yer! Saya sangatttt bersetuju ngan perrgghh-tuaa nie! hehehe....



Inilah salah satu rahsia kebahgiaan rumahtangga yg aku amalkan selama 5 tahun berkahwin! hehehe... so korang jgn segan2 nak try taw... bagi yg dah berkahwin laa.. yg lom berkahwin tu tungu masanyer nanti... jgn ko pi buat skg lak! parahhh lak kang! hahaha.. and pada yg dah ade anak tuu.. pandai2 laaa carik ruang dan peluang yer! :D

23 comments:

-NiD's- said...

200% setuju....btoi akak...resepi mujarab dalam rumahtangga...

tukang karut said...

alamak!salah channel la plak aku..

ratusiput said...

slalu gak buat se cik kitol ada...tp kompem anak2 aku sik dok ketuk2 je tanye ibu ngan baba buatpe mandi sama?tak malu ke...ehehehe...biasalah bebudak taktau apa kn...tp mmg ini petua yg sgt baik...tak kirala korang dh lama kawin ke apa....tak caye cuba!tgk hasilnya...

Liea said...

i like!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahha tunggu habis 100 hari dulu.....waakakakkaka

azzey said...

Neena: sgt stuju!....mmg berkesan!

suezen said...

ahaks!!!!......mandi same ehhh...very nice:P

Queen said...

kalau ada kelapangan mesti amalkan...=)
leboh2 lagi bile dua2 tgh malas nak mandi..kalau ajak mandi sama2 pasti laju je...tp bilik ai kecik...asyik kene bump dgn yabang je..heeee

memang petua yang bagus

Softtouch [Hanim] said...

sgt setuju n saya masih malu nk mandi sesama..he he he

NeenaAnuar said...

NiD:
kannnnnnnnn.... hehehehe.... :D

NeenaAnuar said...

tukang karut:
takpee... hehehe... :D

NeenaAnuar said...

ratusiput:
hahahahhaha... lawak lah anak2 ko.. memang leh sentappp kann nak wat aktiviti mandi kalu camgitu! :D

NeenaAnuar said...

Liea:
*WINK* :D

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hahahaha.. tettttttttttttttt!! :p

NeenaAnuar said...

azzey:
hehehe.... :D

NeenaAnuar said...

suezen:
yup!! buat tauu! ngeeeeeeeee... ;D

NeenaAnuar said...

Queen:
hahahahaha... sweet! :D

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
ishh! jgn malu tau! belasah jerk! ini petua yg sangat bagus tuk rumahtanggga! :D

sLEEping BEauty said...

i like and sangat setuju , :)
hehee

cikbedahlaser said...

ahaaa...
sy juga suke bab ni...

dulu pernah baca satu tulisan dlm majalah keluarga klu tak silap..
penulis die ade keluar kan buku kopi gula dan teh ke ape tah nama die...

die cakap... mandi la sesama..utk kesejahteraan rumahtga..sbb masa mandi la kite boleh bemesra n tgk siapa pasangan kite dlm keadaan xde pakaian...

cita2...nk beli umh yg bathroom die muat utk masukkan bath tub..heheheheheheh

cikbedahlaser said...

queen... bilik air kecik ar bagus... asyik bump je... hahahahah baru rapaaaaaaatttt gitu..ekekekekek

POSH76 said...

mmg nikmat mandi together2 hehe

SURIA AMANDA said...

erk...mandi bersama?alahai..malu la..cane nak mandi sama kalau duk umah MIL..KIV la nampak eh petua ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails