COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, October 15, 2010

Kan Dah Kene.. Tu Lah Sapa Suruh Main!


Waktu lepak2 kat umah Busu hari tu... Qaseh duduk kat aku... tetiba perasan kat tangan dia ade 1 mark!

DSC_1450 copy
kesan terbakar kat tangan dia!
Adik aku kata.... si Qaseh kene Iron!  waktu adik aku sibuk nak gosok baju.. time tu jugak lah dia sibuk nak memain kat kawasan yg mummy dia dok gosok baju tuu... tanpa adik aku sedar... sekaliiiiiiiii melekatt tangan si Qaseh kat Iron tu! hah! merauungg katanyer! mau tak nyer.. aku yg kene sikit punnn dah mencecet-cecett meraungg kat en. teman (gedik yg lebih sebenarnyer! hahahaha)....

DSC_1458 copy
Untie Nin sayanggg Qaseh tau!  Jangan lah nottie-nottie & tak dengar ckp mummy keh!  be a good girl tau!  hahaha.. dia muke tension tu sebab kene marah ngan aku ngan Uncle Nuar! :D

19 comments:

♥ciK-t0ge ♥ said...

ish.. bahaya nyer...
pesan kat mama qaseh , hati2..
sebab baby baya2 qaseh mmg aktif..
mana barang2 yg bahaya simpan jauh2..
then kalo nk iron jgn biar dia dekat2..


p0or qaseh ;(

mrs.ecam said...

ank aku pong ske main2 kt iron board aku....dh ckp hot hot pong x dngo...pastu bile dh terkena br serik...bdk2 mmg gitula....dh terkena br la tau bnde tu pns ke x...huuuuuuuuu

Iena said...

aku ader kesan kena iron kat betis. sebab bkn kena dera tp khusyuk mengiron sambil bersila tp mata ngadap TV. smp skrng berparut. seb baik betis...

Softtouch [Hanim] said...

alahai ciannyer qaseh...mmg sakit tu, yelah kita yg kene calit sikit pun rase sakit ni plak qaseh yg kene..xpe lepas ni mesti dia xkaco mummy dia lagi masa iron baju

risa said...

menggosok kat bawah ke dear..alahai, cian qaseh..mesti sakit tu..tp tengok dak qaseh ni macam dak brutal je eh..mesti kuat tu..hehehe

Shu Shinju said...

Qaseh comel sgt bila rambut dia diikat....:)

nak cubit pipi tu skit boley..:D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhhhh terasa kepedihan tue...sakittt ooooo

-NiD's- said...

alahai sian kaseh....sib bek skit jaa....wah dia dh blew ikat rambut....betmbh lagik kecomelannya

mizzura said...

eeee..kesian qaseh..mesti sakit sangat kan..so lesson learn dari story ini..kalau rumah ada baby, iron kena letak jauh2 and tinggi2..bahaya....

NeenaAnuar said...

ciK-t0ge:
rasanyer mama qaseh baca kot comment nie! :D

NeenaAnuar said...

ecam:
ha'ah.. betoi tu! budak2 lagi kite kata jgn lagi dia sibuk nak buat gak apa yg kite kata jgn tu kan! isk!

NeenaAnuar said...

Iena:
Adoiii laaaaa... abis lah jatoh saham ko naaaa! sib baik dah kawin ngan achik kannn! hehehehe...

NeenaAnuar said...

Softtouch [Hanim]:
tu lah tu.. harap2 dia serik lah! hehehe...

NeenaAnuar said...

risa:
memang kuattt kentang budak nie! brutal giler cam untie nin dia! hehhehee...

NeenaAnuar said...

Shu:
jgn lah cubit pipi aceh untie shu.. nanti boyott nanti! hehehe...

actually memang akak suke dia ikat rambut.. tapi mummy dia yg suke lepaskan kembang camgitu! heheheh...

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
tu arr... kite yg tua nie pun kalau kene meroyan jugak lah kannn! hehehe...

NeenaAnuar said...

NiD:
hehehe.. TQ untie nid! :D

NeenaAnuar said...

mizzura:
yeaa... memang itulah yg sebaiknyer kan!

Mimy Hamid said...

biarkan ada tanda..nanti dia serik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails