COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, October 11, 2010

Siapa Yang Paling Glamm Kat Teratak NeenaAnuar?


Seperti yg dijanjikan... sapa yg paling glamm bertandang ke teratak NeenaAnuar akan mendapat token dari tuan tanah... actually aku buat tu just for fun jerk!  and alhamdulillahh.... semua kengkawan yg dtg that day semua nyer sporting abis... semua pakai baju raya!  serious aku giler salute ngan kaum adam lah... ye lah... kalau org pompuan biasa lah takat berbaju kurung dan kebaya tu agak normal lah dlm bulan syawal kann... but kalau org lelaki nie biasanyer akan berbaju melayu hanya pada 1 hari raya jerk kan... paling komann pun takat 2 hari raya tu masih ade lah yg kelihatan berbaju melayu.... so itu lah yg membuatkan aku rasa terharu sesangatt sebab dpt kawan2 yg sporting abis camgini!  Tak sangka korang semua sangat sporting and supportive!  Again and again.. a really big thank to all of you guys!! korang memang rock!! ;)

Aku ngan en. teman dah piilh 2 org pemenang tuk the best glamm dress for our "Glamour Raya di Teratak NeenaAnuar"...  1 pemenang wanita & 1 lagi pemenang lelaki...

DSC_1230 copy
Time nie aku dah pun umumkan pemenang bagi kategori wanita!  siapakah pemenang nyer? jeng.. jeng.. jengg...


DSC_1233 copy
Dan inilah org nyer... Puan Cida...
Cida pakai baju time dia nikah... kain lace dan tudung bling2... warna pun terang... so dptlah dia token angpau dari kami tuan tanah.... :D

DSC_1239 copy
Dan inilah dia pemenang bagi kategori lelaki!  Suaminya pada puan yg kakinya suke berjalan... IenaAchik!
Actually persaingan agak hebat antara Achik & Zamani coz both of them berpakaian berbaju melayu lengkap.. siap ngan samping dan songkok jugak... so bagi menilai dan memberi lebihan points pada Achik adelah lilitan kain songket yg terletak di songkoknya.... kalau let say dia pun kosong jugak sama cam Zamani.... rasanyer aku kene bagi 2 angpau pada pemenang kategori lelaki coz diaorg berada dlm points seri! :D

DSC_1241 copy
Si Lee dok cuba intaii berapa jumlah duit angpau yg dimenangi oleh Achik! cet!!
Seriously pada aku & en. teman.... semua yg hadir ke teratak kami hari tu adelah Glam Glam belaka!  baju korang semua cantikss cantikss.... macam2 warna dan design yg ade... tapi since dah nama pun ade small contest.. waimaa terpaksa lah jugak aku & en. teman memilih setiap satu pemenang bagi setiap kategori... harap korang semua yg hadir berpuas hati ngan keputusan muktamad juri tu yer! cewahh.... alaa... kite wat tu pun just for funnn jerk!  so next time kalau aku wat lagi.. make sure korang dtg ngan baju yg lagi bling2 penuh saratt satu badan ek.. so chances nak menang lagi tinggi! hehehehee.... :D

14 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah pemenang yang menang tue memang layak la...tahniah2...

Lia said...

waahhh... best dpt kwn2 yg sporting ye... mmg glam semuanya.. tahniah pd yg menang ye..

mrs.ecam said...

wow...meriah2 siap de kuntes bj plg glem lg...kelazzzzzzzzzz

ratusiput said...

skali skala wat cenggini mmg best gak ekk...fun skit..

mizzura said...

gempak tul...pakai baju nikah..mmg patut menang...!

Lady of Leisure said...

wah semua pun glam2 termasuk la tuan rumah hehe

NeenaAnuar said...

PuRpLeLiCiOUs:
hehehe.. fening gak judges nak pilih nie tau! :D

NeenaAnuar said...

Lia:
alhamdullilahh.. tak sangka kawan2 yg dtg nie semuanyer sporting abis... :D

NeenaAnuar said...

ecam:
hehehehe... idea spontan jerk tuuu... :D

NeenaAnuar said...

ratusiput:
ha'ahh... riang ria raya gituuu! hiks! ;D

NeenaAnuar said...

mizzura:
hehehe... sapa2 ade baju sanding lepas nie pun leh pakai.. confirm lagi malatoppss gitu! :D

NeenaAnuar said...

Lady:
hahaha.. tak de lah glam mana tuan tanah tuu.. dia dah mashamm asyik duduk kat daporr jerk doploh pat jam! :D

Iena said...

tak sesia aku paksa achik pakai baju melayu lengkap tu! hehehhee~

POSH76 said...

wow bessla u buat lucky draw camni....tapi paling bess guess tu semua sporting2 belaka hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails