COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, October 20, 2010

Kejutan Buat Awien!


Apalahhh yg surprise sangattt tuu kan?  hehehe...

Ok... nie lah plan yg dibuat secara mengejut buat awien!  Me.. en. teman... Zaa... Lee & Rudy bersama-sama berganding bahu tuk menjayakan surprise for her!  ceaaa... macam lah besauuu bebenorr surprise nyer tu! hehehe..

DSC_1504 copy
Nampak tak dia terSurprise tu! hehehe.. tapi cam aku lak yg terlebih surprise kann dlm gambar nie!  hehehe... aku bukan surprise tapi tak tahan nak tergelak ngan surprise nie! hahaha...

DSC_1505 copy
Gambar kat atas tadi tu en. teman guna flash pasal tu nampak terang... and this is the actual athmosphere during that time sebenarnyer...

DSC_1508 copy
Everybody sing...  Happy Birthday to youu.... Happy Birthday to youu... Happy Birthday to Awien.. Happy Birthday to youuuuu!!! *clap! clap!*


DSC_1509 copy
Let's blow the candle!  Fuuuhhhhh!!!  siap nampak lagi asap dari candle ! hehehe :D
So apa yg surprise sangatt tu kan?  hehehe.. ok camgini citer nyer... alaa... actually takde lah surprise mana pun... cumanyer Awien memang tak tahu yg we ollzz nak wat belated birthday celebration for her... planned asal memang nak ajak dia keluar malam b'day dia tuu.. tapi dia ade family gathering pulak.. so tu yg postponed after 2 days from her b'day date!

Since alang2 we ollzz semua dah keluar hari tu.. tu yg proceed jerk ngan a little surprise for her.. planned asal me and Za dah budget nak beli kek kat Secret Recipe Wangsa Walk tu jerk... beli dlm 1 piece jek la.. since semua org pun dah kekeyangan melantak kat Georgetown White Coffee... tapi ade berlaku sedikit kekeliruan dan miss communication antara aku... en. teman ngan rudy! udahnyer keke tuk awien sorang pun tak terbeli.. yg aku dengar en. teman kata si rudy nak gie beli waktu gie semua org dok lepak kat Georgetown WC.. pastu waktu en. teman pegi toilet... yg si rudy ingatkan en. teman lah yg beli kek... so aku pun diam kan jerk lah.. sampai lah dah kol 10 malammm... tetiba teringat.. mana kek si awien nie.. hah!  tu yg adenyer gosipp antara aku ngan en. teman tu! hahahhaa....

Terkujat berukss gak aku biler memasing tak beli lagi kek kat SR.. terus aku kata nak gie toilet... sekali tengok SR kat WangsaWalk pun dah tutupp daaa.. adoiii.. camne nie?  errmm.. takpe lah.. gi strudels lak.. pun dah tutup.. huhuhu... abis lah surprise dah hampir2 tak menjadik nie.. sekalii terpandang Aussie Chase kat sebelah Georgetown WC tuu.. fuh sib baik dia bukak lagi.. kedai2 lain semua dah tutup dahh... takpe.. memang rezeki awien nak makan kek lagi mahal dari SR!  hehehe....

Nak dijadikkan cerita.. kat Aussie Chase tu pulak takde candle! ye lah diaorg bukan nyer jual b'day kek cam SR... sib baik lah budak cashier tu ingatkan aku leh beli jerk candle for b'day kat kedai 7-11 or KK!  So the nearest yg aku jumpa kat situ adelah KK.. candle for b'day dah abis laa pulak... so aku belasah jerk candle yg hanya sesuai digunakan time tak de electric kat umah! hehehe...

DSC_1520 copy
Tadaaaaaaaaaaaaaaaa!!! See creative tak aku? :p
Ha'ah.. creative lah sangattt! hahaha.. memang semua org gelak terbahak bahak lah malam tuu! sibb baik buat kat umah Zaa!  sebab waktu dah menjengah ke tengah malam.. ikutkan nak jerk settle down kat Georgetown WC tu terus.. tapi semua kedai2 kat area Wangsa Walk nie tutup kol 10 malam laa.. so tak leh nak berjimbaa lewat sikit! huhuhu... But to me something different laa... something sweet memory to remember with the big candle on top ciput kek! hehehe... and also terpikir yg awien adelah seorang yg sangattt sempoi and gile gila.. so rasanyer this is cool enough for her! betol tak Win? ngeeeeeeeeeeeee.. :D

DSC_1510 copy
Nampak tu Awien siap kasik thumbs up! hahaha... :p

DSC_1511 copy
Pose sikit with the organizers! :D

DSC_1518 copy
Ok.. nie lah masanyer tuk aku reveal apa yg aku gossipkan ngan en. teman kat dlm video tuu... seee... jujurr tau! :p
Aku citer laa.. yg plan kiteorg nie tak berapa nak jadik as per our original plan... sbb ade misscommunication about nak beli kek kat SR!  Lagi besttt biler beli kek tak de lilin.. end up beli lilin besauuuu punyer! hahaha... seriously it was fun dow!  Awien pun kata tak sangka!  memang dia betol2 ter-surprise lah and suke lilin besauuu tuu! dia siap amik bawak balik lilin tuu and nak simpan sebagai kenangan yg berharga! Dia kata lilin tu special! hehehe.. Thanks dear for valuing us! :)

Ok.. lepas dah borak2 tuu... upacara suap suapan kek dilakukan!

DSC_1522 copy
Suapan haruslah dimulakan dari suami terchinta!

DSC_1519 copy
Then Za....

DSC_1521 copy
Me!

DSC_1523 copy
En. Teman!

DSC_1524 copy
dan Lee! (alamak gambar terblurr plak!)
Dah abis sessi manja2 camgitu... next surprise for her adelah ini!

DSC_1547 copy
Jeng.... jeng.... jengg.....

DSC_1532 copy
Awien:  Apa ade kat dlm nie??  Me & Za:  Hah... apa lagi... bukak lah kalau nak tahu! hehehe...
So nak tahu apa yg Awien dapat dari kami?  Will share that story in next entry! :D

9 comments:

Deqna said...

bab lilin tu memang kreatif.. ai loike..

mesti meriah rmh za malam tuh.. si kecik 2 org tu.. kemain ok lagi berjaga yer...

buat awien...happy belated birthday... & happy always...

eynda said...

1st time tengok cake guna candle gitu hehe...

Iena said...

x sabar nk tgh hadiah awien... ;)

lady XOXO said...

uwaaaaaaaaaa nk tau aper dalam hadiah tue.. ehehe so kena tunggu ar nie.. ok ok.. wah amik lilin gedabak besar.. ahah..tapi takper still besh erk.. sweet friends toi ler kamo2 semua,, walaupun dah kahwin n ada family tapi still kukuh persahabatan.. besh2...

Princess of kekuri said...

ooo ni la surprise nyer ahahha lilin tu gila comei haha besaq :P

Softtouch [Hanim] said...

untungnya awien ada kwn mcm nie..haahlah lilin tu unik..mmg harus kene simpan...best sgt...meriah..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

xsabar nak taw apa awien dapat...jeng...jeng..jeng...

SURIA AMANDA said...

Happy belated birthday kak awien...

azzey said...

Neena: mmg surprise!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails