COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, November 12, 2009

Today's World...



Today's World.....


When you BE good to people with your sincere heart... They not even NOTICE you!

When you DO good to people with your sincere heart... They not even VALUE you!

When you SACRIFICE your life with your sincere heart ... They not even CARE about you!

When you just MIND your own business and just ignored others who always bothering you with your sincere heart... They not even say 'THANKS' to you!

At the end of the day... in today’s world...

Sincerity, no longer valuable! Be such a hypocrite person... back stabbing other people... having a dirty heart will be survived in today’s world!!

So, which one is better? Live a life with a sincere heart which at time you will be drown... or be a bad person in order to survive from drowning?

~created purely by me~

4 comments:

Afiqueku said...

yeapp.. 200% agreed!!! Itu yg selalu berlaku kat aku Neena.. Sedih aku baca entry ko nih sbb mmg itu lah yg selalu aku lalui... xpe apa yg berlaku semua ada hikmahnya... Biarkan Allah membalas semua tu... Just b strong,k... adiosss *hugs*

Cik Pah said...

sori dik . nih takde kene mengena ngan enrty ko..
pagi tadi akak tunngu lrt tetiba nampak en teman ko. dari jauh aku dah excited nak jumpa ko..tapi tak nampak ko plak.. ko cuti ker dik

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

walaupun ramai org akan cakap sebab kita sabar la kita akan di tindas tapi bila kita back to basic insya-ALLAH ALLAH s.w.t pun dah menjanjikan kesabaran tue akan membawa seribu kebahagiaan tuk kita..AMIN..AMIN..i know ur a strong gurl.sis mampu tuk hadapi semua tue..insya-allah..

NeenaAnuar said...

Afiqueku:
tu lar kannn As... kenapa kite selalu jer kene camgini kan.... thanks for your support yeah!! luvs & hugs!!

Cik Pah:
hahahaha.. ha'ah... saya cuti kak... memang betol lar yg akak nampak tu en. teman... dia pun kata cam ala2 familiar jer ngan akak... hehehe

Purplelicious:
yea.. betol apa yg sis ckp kan tu.. sesungguhnya Allah tu maha adil.. THanks sis! *Hugs*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails