COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, November 9, 2009

Jemputan Mengejut!


Sorry a lil bit delayed with this entry... dah lama dah pegi makan2 kat umah Lee & Za hari tu.. tapi dok sibuk buat entry gold coast punyer pasal.. sampaikan tak berhupdate this story..


Ok.. one of the saturday.. just rite after aku balik dari Gold Coast.. kami mendapat jemputan mengejut tuk makan laksa penang kat umah Lee & Za... seyes tekujat hoke.. tup2 dpt sms jer dari Za & Lee tuk dtg melepak kat umah depa... Ooowhhhh... I loike sekali sekala kalau terkujat terkujat nie... hehehee....

Late in da evening.. kami pun berangkat ke umah mereka di Ukay Perdana... Awien & Rudy, Fifie & Hasra dan jugak Deyna & Shah dah pun sampai lebey awal dari kami... sorry yer u ollzz.. patotnyer aku lah yg sampai dulu dari korang kan sbb umah kami dekat... tapi atas sebab2 yg tak dpt nak dielakkan pada ptg tu... kami agak kelewatan sedikittt...

Melangkah masuk jer dlm umah Za.. dah bau haruman laksa penang! Tapi tak terus makan.. lepak2 dulu.. coz semua member2 dah tak sabar nak tengok slide show gambar kami pergi bercuti ke Gold Coast... lepas layan gambar yg hampir 1000 keping tuu (gambar yg belum sempat di delete dari memory card pasai tu lar banyak!)... barulah majlis santapan pun berlaku sedaaaapppp wooooo Za masak! sapa kata Za tak pandai masak... aku tambah berkali2 hoke! Thumbs up for Za!!



Apa lar yg dikatakan oleh Za tu...
Hingga membuatkan Shah tersipu malu! hehehehe...





Lepas makan.. layan2 gambar kawin Lee & Za!



Bukan album kawin mereka jer yg kami terjah...
Gambar2 mereka sewaktu berchinta chintun dulu pun kami tengok gak!




On that day... baby Darwisy on a swing mud!
Meragam sikit dia... tak sihat agaknyer...
Tapi Darwisy still comeyy.. :D


Disebabkan kami laki bini dah banyak sgt bergambar sewaktu di Gold Coast hari tu... gamaknyer en. teman cam dah tak berapa nak teruja tuk amik gambar sewaktu diumah Za.. sehinggakan biler aku tengok2 balik gambar yg dia dah amik nie.. aku siap tanyer... "Eehhhh.... Bee... mana gambar makanan? Takder satu pun gambar laksa penang Za tu?" memang btol punyer tak der mood lah tu kot... kalau tak.. tau jer dia menjalankan tugasnyer ngan baik sekali... but still ok lar... dia ade gak lar amik a few shots waktu kat umah Za hari tu.. jadik lar dari tak der kannn... aku pun sama gak... rasa cam malas jer nak berposing depan camera hari tu... hihihi...

Tapi dlm malas2 pun.. gambar wajib perlu ade kalau kami2 nie dah berkumpul.. harus lah gambar beramai2...


Pose cun cunnn...



Pose yg hagak2 sengal! hehehe...


Again thanks to Lee & Za for the spontaneous invitation... really enjoyed your meals! And also thanks to Awien & Rudy for the cuties doughnuts! ;-)

p/s: Sapa Lee? Sapa lagi kalau bukan my favourite videographer yg produce our exclusive video "Our Loves Chronology" tu.. :D

7 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestkan dapat jemputan terkujat2 nie..laksa lak tue..pehhh sodap beb..hehehehhe

Liea said...

seronok ya, dapat baca blog blogger lain... kalau dok sepital tu.. boring sugguh!!!

Suki Cida said...

mencik mencik dengan entry ni... hahah nak emo lakan???

tak pa darwish... kang kamu tak keseorgan... hahaha... sekarang cida dengan zamani dah free tak nak buat makan2 ke... makan lempeng pisang ke, jamuan bukak tin famos amos ke, jemputan makan nuget austalia yang mahal giloz tu ke? hahaha... mcm neena kena buat jerk... hahaha...

Deqna said...

tulah cida.. kalau cida ada lagi meriah.. the more the merrier tak gituh.... harus balik tgh malam gak....hahahaha

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
tu lar tu.. terkojot kite taw biler dpt jemputan tak diduga nie.. I loikeee! :D

Liea:
alalala.. siannyer ngan kawan aku sorang nie... ko dah ok kan liea? hope u're doing fine!

Cida:
hepp! jgn benchik2 hoke! tak mo tak mo.. tak baik! :D
hahahahahaa... confirm by the time cida dtg umah rasa2nyer semua tu dah abis dah.. tapi lempeng leh ku pertimbangkan.. buat lagi sekali.. yg itu senang ajooo.. hihihhi..

Deqna:
kite yg sememangnyer tak hingat2 nak balikkan malam tu.. hahahaha..

nasaoji said...

ohh kak, mujur tak d taruk gambo laksa.... ;)

NeenaAnuar said...

nasaoji:
hehehe.. sure adik ngidam nak makan laksa nanti yek?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails