COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, November 20, 2009

Our Loves Chronology_Video!



STICKY NOTES FROM 8TH OCTOBER TILL 20TH NOVEMBER!!!

FOR NEW ENTRIES... PLEASE SCROLL DOWN....






Actually aku nak publish bende nie next month biler dah dekat2 ngan aku punye wedding anniversaryy... tapi cam dah tak sabar lar pulak nak gak aku publish hari niee....

Sapa yg follow blog aku tau lar kot about this.. ingat lagi tak enty aku yg buat shooting nie? kan pasal our loves choronology di videokan kann eh En. Lee from CST Production.... and now video clip tu dah pun siap!



Wwwooohhoooo... seronok giler aku tengok video clip niee... senggehh sorang2 tak hingatnyer lah! lawak pun ade! hahahaha..... tapi aku tak tau lar korang leh tengok dari blog nie ker tak.. aku dah embed code and paste kat sini... let say kalau korang tak leh nak tengok from here... korang click kat SINI yek!

Anyway... kami suami isteri nak mengucapkan ribuan terima kasih yg tak terhingga kepada En. Lee & Pn. Za sbb be with us for the whole day tuk menyiapkan video clip niee... memang cun, sempoi, bersahaja jer video clip nie.... lagi tak tahan siap letak lagu back ground I'm Yours lagi tuu..... wwoohhooo...

Thanks for pihak editor from CST Production jugak bersusah payah menyiapkan video clip nie... al-maklum larr aku kan banyak ckpp... Lee kata sampai pening budak editor tu nak amik yg mana satu.... hahahahaa.. well... itu baru betul budak yg bernama Neena! ahaksss!!


So, pada sapa2 yg terbaca blog aku niee.... nak amik khidmat videography... tak kire lar for wedding ker... engagement kerr... birthday functions ker.. apa2 jer lar... janji korang nak abadikan dlm bentuk video.. just call En. Rosli from CST Production tu yerr...

And yg pasti Lee... ko tunggu kiteorg punyer umah siap! confirm aku panggil ko tuk buat aku punyer camwhore for our house warming & jugak kami punyer function2 yg akan dtg... for sure you are in my list! huhuhuhu....

14 comments:

Suki Cida said...

best!!!! mmg best!!!! hahah ku tak tahan statemnt nuar

lepas kenal dia saya suke hindustan sbb dia macam kojal... wakakak... harus ko nuar!

clap clap tuk lee... best!

Nanthini said...

superb kak neena....Thumbs up for the whole team......grear job.....hah aha u cant carry your husband...

lidasyah said...

nice video dear neena n nuar.. seronoknya tgk happy couple ni.. moga kekal selamanya.. amin..

Deqna said...

fuh really really nice.... tahniah tuk korang sumer yg terlibat... very good job..

haah yer kuat ko dukung laki ko...

nasazfrog... said...

uhhh gerek seh,,, best ah neena dapat wat camtu ek,,, kenangan tu ek,,, sok anak2 tgk mesti bestkan.. :)

Nur Irfan Juezrie said...

erm.. best sgt2.. ju tersengih2 tgk akak punya video ni.. huhu.. then baru tau akak mmg talkative.. slu tgk gambar akak je kt blog. tapi kali ni leh tgk gambar gerak n dgr akak ckp.. sgt best.. congrats...!! dah la ju ni pengikut setia blog akak.. rasa teruja pun ada.. hehe

Balqies Arafia said...

mashallah ... loving the chemistry between you guys :D :D eekkkkkkkkkk

Hasra_Razali said...

Best!
Usahkan Neena...Has ni pn duk tgk tersengih2..sbb has ada during ur shooting time tu...hehehe...mmg terbayang balik gelagat korang berdua time tu..:-)

Superstar said...

walaupun dah komen kat facebook, tetap gak nak bgtau... video ni memang best! teringin gak nak buat tapi.. aiyo.. i'm not that outspoken n dah tentu nyer mcm tak terkeluar apa nak ckp. but u girl.... u n nuar are perfect!!

FdausAmad said...

Salam,

gua nak ajak lu dtg lepak blog gua.rilek rilek.

Selambe.

NeenaAnuar said...

Dear All...

Thanks for all your lovely comments & compliments!! *HUGS*

MaDaM LiEzA said...

superb!!!! tak tahu nak bg berapa thumb up... hu hu teringin nak buat tp my hubby confirm tak nak sedangkan ajak bergambar pun payah... nak ajak bergmabar dlm studion pun smpi skrg masih tinggal harapan.. he he he

apepun neena & nuar semoga berbahagia dunia akhirat.... amin...

Hazz said...

suka sgt2..sweetnyer..tambah suka dgn Neena...

MiYOKO TACHIBANA said...

comeeeeellllllllllllllnye.....

sweet sgt2 both of u....
tak sabo nk jmpa sis neena this sat...

actually, da tgk video ni dah lama kt sidebar blog niii....mmg dah teruja dr dulu lg.....
n then, dok berangan nk wat video utk diri sendiri.....

CST da msk dlm one of the choice utk wedding nnti..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails