COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, November 12, 2009

KehidupanKu yg ala-ala artis!


Lawak tak korang rasa2 lah kan.. kalau org dah tak suke kite... but yet nak baca and nak tau about life kite? ishhh... aku idak paham sungguh lar ngan org2 camgini kan? kenapaa?? kenapa??? wakakkakaa.. dramaa lar pulakk!!


Tapi tak per.. disebabkan aku yg ala2 artis nie... maka sudah semestinyer takkan terlepas dari menjadik buruan! ceaa... ayat tak bleh blah nie.. hehehe.. tapi tu lah... begitulah betapa susahnyer hidup seorang artis nie kan... senantiasa diburu oleh ramai pihak... pastu kalau ade yg tak suke ngan artis tu... maka akan berlaku lah perkara2 yg berunsur khianat!!

Huurrmmm.. begitu lah hebatnyer dugaan dlm menjadik artis nie.. wakkakakaa... wahh.. dah feeling2 artis dah aku nie... yer lah... btol apa!! org yg tak suke aku.. but yet nak amik tau hal aku? lagi best ade yg berkata "elehh.. aku tak heran lar ngan life ko!" tapi boleh lak ko tau everything about blog aku yek? persoalannyer camner ko leh tau about my life kalau ko tak baca blog aku? sbb dah sah2 aku tak citer ngan ko pun selama hari nie kan? Logics will tells the truth!!... so tak ker aku nie dah jadik ala2 artis camnie... rupe2nyer blog aku nie sentiasa di kunjungi oleh org2 yg tak suke ngan aku! hik... hikss.. *seronok lak rasanyer dpt feelings yg ala2 artis nie* hahahahaha....

Ok lah.. nak buat entry berpassword nie... biler lar nak siap gamaknyeerr.. sian kat korang2 kan.. sabar yek... akan ku buat jugak nanti yerr...

Anyway... hakikatnyer di sini... ADEEEE AKU KISSAAHHHHHHHHH??? KWANG.. KWANGG.. KWANGGG.. :P

2 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku pun xkisah..wakakakakakak(gelak syaiton...) jahat kan tiba2 xkisah nie..motip..
wah..i loooiiikkeee ur feeling...i pun kadang2 cam artis gak...waahahahahahaha (verangan di c2...)..

p/s: komen nak kasi u chear up bebeh..(ceaaaaaaaa pinjam ayat sis lagik)

NeenaAnuar said...

hahahaha.. jom kite sama2 feelings artis... no hal!! :D

p/s: thanks babeh!! muaahhh!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails