COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, November 18, 2009

TAG Ke-2 Dari Miss Unggu!


1.Bekas kekasih saya adalah :


Yg sesungguhnyer sudah tinggal bekas sahaja... disebabkan dah tinggal bekas... maka harus lar kosong kan ... biler dah kosong... tak der bende lah yg nak diceritakan... hikk.. hikk... so tak yah nak citer pasal bekas kekasih.. coz yg penting kekasih aku sampai mati now nie adelah en. Teman! ceaaa... kaberr line nampak... hehehe.. eleh dont worry lah.. en. teman kenal sapa bekas kekasih gelap ku itu... wakakaka...


2.Saya sedang mendengar :

Dah semestinyer lah lagu I’m Yours kat blog aku nie haa... huhuhuhuhu...


3. Mungkin saya patut :

lebih banyak menanamkan sifat sabar... & juga berdoa pada allah supaya memberi balasan yg setimpal pada org2 yg memfitnah & menganiaya aku!


4. Saya suka:

Pergi holiday sana sini... tak kire lah asal ade kelapangan.. asal ade kesempatan.. harus aku tidak akan melepaskan peluang tuk pergi holiday... aku suke pergi tengok tempat org.. banyak pengalaman yg diperolehi.. sbb pengalaman nie sesuatu yg tiada nilainyer.. ia tidak boleh dibeli ngan wang ringgit!


5.Sahabat-sahabat baik saya:

Boleh menerima kelemahan diri ini... tidak menikam dari belakang.. sifat jujur adelah yg paling utama... dan boleh menangis bersama-sama ketika ku berduka!


6.Saya tak faham :

Kenapa org yg tak suke aku... tapi at the same time diaorg suke sgtt & sibukkk nak amik tau hal aku? Coz cam aku.. kalau dah tak suke seseorang tu.. aku tak kuasa nak amik tau akan hal2 seseorang tu... itu barulah tak hipokrit kan .... tapi nie tak.. lagi dia tak suke kite.. lagi dia nak tau apa aktiviti kite... ishh.. ishh.. ishh.. memang sah2 lar org2 yg tak suke aku nie suke nak membzzz bodyy akan hal aku... tiap2 hari berusaha & sibuk nak baca blog aku just to get an info about me... ish.. ish.... kasihannn..... so disitulah namanyer aku nie ibarat artis... wakakkaa.. ko tak suke... tapi ko tetap nak tau cerita supaya leh bergossipp! Ishh.. ishh.. ishh... ingat tuhan leh tak??

Then tak faham jugak naper ade org yg cuba nak jatuhkan org lain sedangkan org tu tak kaco hidup dia pun... aku tak paham.. diaorg nie tak pikir ker.. apa yg diaorg rasa kalau life diaorg tu pulak yg diperlakukan sepertimana mereka lakukan pada org yg dia zalimi tuu... ish.. ishh.. ishh... mudah mudahan mereka2 nie semua menerima balasan yg setimpal & jugak di laknati oleh Allah suatu hari nanti...



7.Saya kehilangan :

Seorang insan yg amat2 berharga dlm hidup aku.... seorang insan yg begitu rapat ngan diri aku... kami berkongsi segala cerita suke duka... dialah org pertama yg akan aku carik setiap ptg selepas pulang bekerja walaupun dah berumahtangga... sesungguhnyer aku kehilangan sebutir mutiara yg tiada gantinyer... My late mom!!


8. Ramai yang berkata :

Muka aku cam Kajol pelakon hindustan tu..... nie bukan aku kata yerr... org yg kata.. and so far dah lebih dari 100 org yg cakap camgitu!


9. Makna nama saya :

Errmmm.. aku pun tak berapa pasti ade makne ker tak... tak sempat aku nak buat research.. anyway... biar lah aku sendiri yg memberi maksud berdasarkan diri aku sendiri yer... Neena = Natural, Elegance, Emotional, Nervous & Actractive!


10. Cinta itu adalah :

Satu perasaan yg sgt indah!


11. Di suatu tempat, seseorang sedang :

Seseorang sedang berdoa pada yg maha Esa!


12. Saya akan cuba :

Utk menjadik isteri yg terbaik dari segala segi buat suami terchinta...

Terus menjadik anak yg terbaik buat kedua org tua yg masih ada & jugak yg telah tiada...


13. Ayat SELAMANYA membawa maksud :

Sentiasa berdoa agar aku akan menjadik hak milik SELAMANYA kepada insan yg bernama Khairol Anuar Ahmad Azaib...



14. Telefon bimbit saya :

Baru jer a few months pakai HTC Diamond 2.. aku suke sbb ade GPS!


15. Bila saya terjaga dari tidur :

First thing sedekahkan al-fatihah utk arwah mak... then baru carik en. Teman tengok dia ade kat sebelah ker tak.... kalau dia ade aku peluk dia .. kalau dia tak der... aku peluk bantal busuk aku... hehehehehe...


16. Saya paling meluat apabila :

Org yg berpura-pura baik depan aku atau dlm erti kata lain talam dua muka lah.... tapi hakikatnyer dia adelah the real DEVIL!


17. Pesta/Parti adalah :

Satu acara yg hanya tuk berseronok2 & have fun!


18. Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :

Kucing! Tengok kucing jer dari marah terus tak jadik nak marah... tapi aku tak leh nak bela kucing sbb aku ade sinus! Uhuk.. uhuk...



19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah:

Bagi aku.. lepas aku kawin.. bermula dari umur 25 aku kawin.. tilll now yg dah nak mencecah 30 tahun niee.. aku suke jerr biler org ingat aku tak kawin lagi... itu satu signal yg menunjukkan aku masih mude remaja! Ahakss!! :P

Oh ya.. and also lepas aku kawin jugak lar merupakan masa yg paling menyeronokkan aku... sbb aku dpt pergi melancong ke beberapa buah negara ngan suami terchinta...



20. Hari ini :

Aku pakai baju kebaya cekak musang dari kain thai silk berwarna gold!



21. Malam ini saya akan :

Berbicara dari hati ke hati bersama-sama suami sambil menantikan detik 12 tengah malam.. *wink*


22. Esok pula saya akan :

Menyambut wedding anniversary aku yg ke-4 tahun... kejap jer rasanyer dah usia perkahwinan aku mencecah 4 tahun.. ishh.... sungguh pantas masa berlalu..



23. Saya betul-betul inginkan :

Sebuah keluarga yg bahagia bersama suami terchinta (so far alhamdulillah.. dah tercapai pun keinginan tu) & juga diceriakan dengan kehadiran anak2 yg chomel! INsyallah... AMinnn....



24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :

alamak.. dah lama tak cabut bulu janggut! (al maklum lah... terlebih gen bulu roma gamaknyer!)



25. Pusat membeli-belah atau arked permainan :

Of course pusat membeli belah.. buat masa ni lah... kalau dah ade anak esok.. confirm dua2 kot... sbb shopping baju anak lak!



26. Makanan Barat atau Jepun:

Makanan barat... jepun... yucksss... kembang tekak akak hoke! Dah penah cuba .. tapi tak leh masuk! Tak lalu confirm muntah balik!



27. Bilik yang terang atau gelap :

Gelap!! Kalau terang confirm tak leh nak tido! Lagi pun kalau nak buat apa pun... gelap2 bukan ker lebih afdal... hik... hikkk...



28. Makanan segera adalah :

My favorite.. tapi aku control sbb sgt2 memudaratkan kesihatan! My no. 1 favorite for sure McD and 1901....



29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?

I Love u sayang!



30. Siapa yang anda mahu tag??

Awien - dah lama tak tag awien nie... dia senyapp jer lately nie... hehehe.. kasik dia cargass sikit... jgn maraaa awiennn...

Cik Yayang - lama dah rasanyer cik yayang nie tak kene tag.. heehe..

Nur Irfan (Jue) - adik cute mute niee... buat yer darling!

Liea - saja nak kasi dia isi masa MC dia... wakakakaka...

Nasazfrog - sis lately nie agak kureng berbloggin.. nie nak bagi dia cargas kembali.. hehee...

Kak Ina - Kalau rajin buat lah tag no 2 nie yer kak.. :D

Mak Izz - huhuhu... sorry yek.. kite tag awk lagi sekali..

4 comments:

Liea said...

babe... pasal bulu janggut tu aku pun ada, wakakakak

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie anniversary to u..semoga perkahwinan sis akan kekal sehingga ke hujung nyawa..
kehilangan insan yang kita sayang..amatlah menyakitkan ..i know how u feel.. :(..

Awien Ghazi said...

Alhamdulillah ada gak sudi nak menge -tag..... hhhhahahaha... adoiyaii :P...

NeenaAnuar said...

Liea:
hahahaha.. oh ko pun ade yek! ok lah tu.. ade lah aku geng kannn... :D

Purplelicious:
Thanks babeh!! muuuahhh..
yeahh... kite hanya mampu doakan yg terbaik buat mereka kann... :(

Awien:
hehehee.. bukan saja sudi awien.. but tersudu-sudu neena taww.. ahaksss!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails