COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, November 2, 2009

Aku & Bunga @ Gold Coast


Wanita & Bunga sememangnyer tidak dp di pisahkan... ceeaaa.... poyo jer ayat aku kann..


Tapi memang lah.. aku tak tahan malah geramm tengok bunga2 kat Aussie nie tau.. memang cantik2 & segar2 belaka.. mungkin faktor cuaca memainkan peranan penting gak.. actually aku teringin sgt2 nak tengok tulip... tapi kat Gold Coast nie tak der taman bunga lar.. not like Perth.. diaorg ade diaorg punyer botanic park!

Tahun lepas waktu aku gie Perth.. aku dah terlepas peluang nak tengok tulip sbb aku pegi end season of spring... but this time aku pegi tengah agak awal spring season lar.. but malangnyer kat gold coast tak der botanic park.... soooo sadd.. :(


Tapi tak per lah.. aku still dpt bergambar & tengok kesegaran bunga2 kat area gold coast hari tu... setiap kali aku jumpa jer bunga.. harus aku suruh en. teman snap gambo aku... hehehe.. so korang layan jer lar gambar2 aku & bunga nie yerr... :D















Happy & Ceria coz dpt jumpa bunggaaa.. :D

4 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yang first n second tue santek giler ok bunga tue...kaler purple lak tue kan..harus la menggedik santeks.heheheh walaupun yang second tue kaler biru tapi santek jgak.. :D

lidasyah said...

cantik nya.. ida pernah tgk fresh flowers camni pun kat cameron jer..

Suki Cida said...

ni baru kajol gold coast... hahah

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
hihihihi.. sesunguhnyer mata sis memang tak leh tengok warna purple kann.. sama lar cam kite... terus jer nak jatuh hati... :D

lidasyah:
tu arr.. kat sana.. boleh dikatakan merata2 jugak lar..

Cida:
uikkss.. kajol? hahahahaa....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails