COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, November 6, 2009

Balik Dari Holiday... Atas Meja Ade Token!


Biasanyer kalau org tu yg balik dari obersea... dia lah yg kene bawak buah tangan @ souvenir lah kan... nie terbalik pulak.... sekembalinyer aku dari percutian dari Gold Coast hari tu... masuk office jer.. tengok2 atas meja... ade bende alah nie...


Wwwoooooooohhhhh.....
My favouriteee!!!


Aku felikkssss.. sapa pulak yg sedekahkan biskut pebrate aku nie?? tanyer budak offie rupe2 nyer my boss's wife yg bagi famous amos tu pada setiap staff sempena hari deepavali... vahh.. vahhh.. vaahhh... semoga lagi murah lar rejeki bini boss aku nie...


Nice packaging!
I loikee!!


Sampai ke hari ini aku belum pun bukak tin tu... sayanggg sgt lar kononnnn.. ahakss!! tapi takder lar lama sgt aku nak simpan pun kann... rasa2nyer hujung minggu nie harus ia akan menjadik santapan kami laki bini...

Tapi itu bukan lah bermakna aku tak beli apa2 tuk office aku nie... Waktu aku pegi Perth last yer.. aku dah pun belikan token tuk kawan2 kat office nie.. so, this time biler pegi Gold Coast aku tak beli dah.. sbb kalau nak beli pun brg2 nyer sama jer pun for souvenir gift nie... balik2 dia tulis Australia jer.. bukan nyer ade specific on Gold Coast ker Perth ker... kalau ade yg tulis Gold Coast pun agak mahal lar hergenyer... so, kalau nak beli yg dlm kaedah bundle tu like payah sikit lar nak dpt... tapi yg paling penting ingatan aku tetap ade pada org2 kat M'sia time tu.. ceeeaaaa.. :D

5 comments:

POSH76 said...

untungnyer ada boss baik cam gitu...welcome back...cuti sakan yer...hehe

Cik Yayang said...

Baguih tul wife boss Neena...tak pnah lupa utk Neena..:-)

Suki Cida said...

famous amos... mahal tu... rasanya balang tu RM 60 plus ok... gilo betul rezeki deepavali wei... hahahah.... neenaaaaa.... jumpa hujung minggu eh... nak bukak hujung minggukan??? hahahah...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah pamos amos lagik...baik nyer hati bini bos...kita nie langsung xpenah jumpa dengan bini bos..huuhuhuhuhu..lagi la kesian kan..

NeenaAnuar said...

POSH76:
alhamdullilah.. hehe... thanks sis!

Cik Yayang:
tu lar tu.. alhamdulillah lah Has! semuga ianyer berkekalan kannn.. :D

Cida:
hahahaha.. boleh jer.. meh dtg umah ku!

Purplelicious:
hihihi.. binik boss memang begitu murah hati.. segala jenis perayaan.. confirm akan ade token dari dia... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails