COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, November 2, 2009

Our Loves @ Gold Coast


Sepanjang berada di...


Gold Coast, Australia niee...


Masa tuk kami berdating2 sgt lah terhad.... memang terhad sbbnyer dok sibuk tiap2 hari pegi ke taman tema... sehari suntuk kannn.. so, kalau korang tanyer aku.. sesuai ker tempat nie for honeymoon?? errmmm jawapan aku tak berapa nak sesuai sgt lah! BuT.. yet can go if korang memang suke tempat2 yg heppening2 nie kannn..
Cam aku, why aku pilih this place this time b'coz aku pun dah 4 tahun dah kawin nyer pun.. so, tak der lar kisah kan sgt nak terlalu privacy or ber-romantik mantik nie kann... maka kalau pada sapa2 yg baru kawin tu kalau nak kan tempat hanimnnn yg relax2... romantik2.. jgn lah korang pilih gold coast nie yer... tak berapa nak sesuaii.. tapi kalau korang nakkan percutian yg thrill ataupun dah lama kawin cam aku nie... hah! boleh lar cuba pegi ke sini lak yer!
Since trip aku this time agak panjang.. so aku masih ade masa tuk bermesra2 dan ber-romantik2 lar ngan laki aku... soooo.. jom layan gambo2 romantis kami di Gold Coast yerr... :D



Loves foverer!


Seiring & Sejalan!



Baru jer nak dekat2...
Tapi camera dah cut that scene! hahaha...


Kami yg slumber!



Amacam?? Penat tengok gamba kaah???
Ngehh.. ngehh.. ngehh....
Sudah busann tengok gambo2 gedikkss kami berdua??


Ok tak per... jom kite tukar mode sat!!




OOopppPPsSSsssss....
Tetiba jer dah tak romantik dah...
Ye lar kann.. Asyik romantik2 jer...
Sekali sekala kite tukar mode lar lak!
Dah sememangnyer itu pun lumrah kehidupan suami isteri kan???




Tapi kiteorg tak leh lar nak merajok lama2 nie..
Verryyy not good for health!! hehehe...



This is the candid shot!


:D



Give a nite pose please!



Cheeseee....





There goes our loves @ Gold Coast!


And last but not least.... aku sgt2 berterima kasih pada sapa lagi kalau bukan pada.....


Mr. Tripod!

8 comments:

ina said...

he he he bestnye gold cost, hopefully adik neena enjoy.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

i looiiikeeee...........semoga neena akan kekal cam nie sampai hujung nyawa..AMIN..

Deqna said...

aku rasa tempat tu memang sesuai for both of u....

thank you for sharing everything dengan kami sumer.. walaupun tak pergi tapi with detail story dari ko ni.. memang wat we ol semua mengembara bersama korang sekali...

fren, ko lupa selain thank u to mr. Tripod ko kena thank u to mr. teman tau.... hehe

lidasyah said...

wpun tpt ni mcm happening but still ada place for romantik kan..

suka tul tgk korang berdua... moga kekal selamanya...

Cik Yayang said...

Ni kira dh penamat citer dah ke ni, Neena? dah thanks kt Mr.tripod ni?

Suki Cida said...

untungnya jadi mr tripod =)

anyway cantik la..... baju korang... wakakakak....

sangat mengedikssss i like!!!!

NeenaAnuar said...

Ina:
Oh yes kak.. memang adik sgtt2 enjoy kat sana.. THanks kak! ;)

Purplelicious:
Thankss sis! my pray for you as well!

Deqna:
Thanks fren....
no worries.. sharing is caring kann.. bagus2.. yg penting dpt merasakan 'getaran' ituu.. hihi..
haahaha.. yg tu memang dah lama dah aku berterima kasih sgt2.. sampai siap berkasih sayang dah pun... hik.. hikk..

lidasyah:
yup! ade2 tempat lar.. itu pun nasib jumpe..
thanks Ida!

Cik Yayang:
hehehee.. belum kot.. dah pun post a few continuation for kan.. :D

Cida:
tu lar.. kemana saja dpt berjalan kan.. hahaha..
oohh.. thanks.. baju tu dibeli semata2 tuk ke gold coast... ahaks!!

dyra said...

hai there.

Nak tnye kat sane u duduk hotel ape yer.
Nak mintak review/info skit.

Tgh plan nak pergi sane but nervous plak part2 hotel ni.
hihii

hope u dun mind to share yer.
also here my email add = dira305@gmail.com

thanks a lot dear;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails