COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, November 26, 2009

Preszie from Cik Yayang


Memangdangkan Cik Yayang bersama buah hatinyer tidak dpt menghadirkan diri pada malam tu.. maka Cik Yayang telah pun mengirimkan presszie buat kami berdua melalui seseorang dan inilah wakilnyer....



Kata Baby Darwisy:-
"Nie... Darwisy nak bagi tau nie......"



Kata Baby Darwisy:-
"Ummi Darwisy (cik yayang) tak dpt nak dtg malam niee...
So, dia kirimkan hadiah nie pada mummy darwish...
Jadi skg darwish nak serahkan hadiah nie..
Pada Uncle Nuar & Untie Neena...
bagi pihak Ummi Darwisy yerr...."


Kata Kami:
(we ollzz dah tak terkata dah time tu...
sbb terlalu khusyuk mendengar kata baby darwisy...
hahahahaha!)




Muka kami yg sgt terharu ngan pemberian preszie dari Cik Yayang!
(kebetulan sama warna paper bag tu ngan baju we ollzz)



Mari kite bukak membukak!



Apakah itewww??



Yeay! We got towels!
Cam tau tau jer cik yayang yerr..
Yg sesungguhnyer aku suke mengumpul towel!
Haha.. cam hobi pulakkan..
Tapi memang pun.. aku suke sgt kumpul towel..
Suke tengok warna2 towel yg berwarna warni...
Dan sesungguhnyer pilihan cik yayang nie sgt tepat..
Kerana kami belum memiliki towel yg berwarna cokelat itu!



Cokelat cair for me...
and cokelat gelap for en. teman!
Sbbnyer... org lelaki nie jgn tak tau.. Diaorg tak leh pakai towel yg warna terang2.. Abis semua towel aku before this yg terang... semuanyer dah hampir bertukar nak menjadik gelap! Biler aku tengok yg putih dah jadik gelap... aku bagi peraturan pada en. teman... dia tak leh pakai towel lain @ towel baru... dia kena pakai jerr towel dia yg 2-3 helai yg dah gulap gulita tuu... Tu lar kan... sapa suruh buat semua towel jadik gelap.. so now.. pakai yg gelap2 sahaja... wakakakaka... kijam tak binik dia? ye lar.. kalau tak... abis lar semua aku nyer towel yg putih jadik gulap! tensionn tawww.. tak cantik dah towel aku... Tapi dia pandai lak tu... biler aku cuci towel dia yg gelap tu.. pastu aku saje gantikan ngan towel lagi satu yg dia sendirik buat jadik gelap... boleh lak tak nak.. dia lak berdebat ngan aku kononnyer towel tu bertukar menjadik gelap sbb itu menunjukkan yg dia keje berat... so semua kotoran harus lah melekat pada towel... and barulah mandi tu bersih! ceeeh! sorry.. alasan tak leh diterima pakai Bee! (mula2 tu aku ingatkan aku jer yg hadapi situasi sebegini... tak sangka rupe2nyer aku ade geng... *sambil kenyit2 mata pada kawan2 malam tue* ahakss!!) Hahaha... Tapi takper wahai suamiku... walaupun towel2 tu bertukar menjadik gulap gulita... Percayalahhhhhh bahawa sesungguhnyer Anje tetap SETIA tuk mencuci tuala2 tue... tak kira lah segelap mana pun tuala tu... Sbb yg paling penting adelah Hati you yg sungguh suci.. putih & bersihkann... *wink*



Anyway... To both of you.. Cik Yayang & buah hatinyer...
THANK YOU SO MUCH FOR THE LOVELY GIFT!

Both of us sgt2 terharu... walaupun korang berdua tak dpt nak joint kiteorg malam tu..
tapi korang siap leh kirim preszie lagi kat Za! TQ so much!! Muaaaccchhhh!!

5 comments:

Suki Cida said...

:(

hanya doa kebahagian dr cida and zamani tuk neena and nuar...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang la kan..kita pun sama..kena kasi towel yang gelap2 jerk kat en shukri..jangan nak ngada pakai kaler2 terang nie..kang habis towel tue.bertukar kaler..feliks tapi benar...

Cik Yayang said...

Wahh...Ummi tak tahu pulak yang Darwisy dah leh cakap..hahaha..

Kebetulan pulak ek korang pengumpul towel..hehehe..itu la dikatakan SERASI kot..cewahh..:-)

Deqna said...

setuju setuju setuju... towel lelaki memang cpt kotor dari towel kita kan... jenuh tau asik nak kena tukar towel jer derang nie..

NeenaAnuar said...

Deqna:
haaa... tu lar pasal kann.. tak per.. moh kite pakat ramai2 bagi diaorg pakai towel2 yg bercolor gelap gulita jerk! hehehe...

Cik Yayang:
hahahahahahaa.. tu lar pasal.. special appearance malam tu by baby darwisy yg boleh berckp.. wakkakaa..
memang pun.. cam taw2 jer cik yayang yg kami penggemar towel.. apa pun thanks yeah!

Purplelicious:
yup! setuju!! ahakss!!

Cida:
alaa.. jgn lar cedey2 my dear prenn.. tak per.. nanti kite plan out outing sama2 lagi yer.. HUGS!!
anyway.. thanks for your doa keh! muaahh!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails