COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, November 26, 2009

Hanya Ucapan Terima Kasih Yg Mampu Diungkapkan...


To all of you my lovely frensss....



Tiada kata2 lain yg dpt kami berdua ungkapkan buat kalian semua... Melainkan dengan ucapan ribuan terima kasih yg tak terhingga diatas kesudian kalian meraikan anniversary perkahwinan kami berdua tempoh hari...

Buat Lee, Cik Yayang, Fifie, Cida & Zamani... Jgn risau... walaupun korang tak dpt dtg tuk meraikannyer bersama2 kami pada malam itu... sesungguhnyer ingatan kami tetap ade terhadap kalian... Harap2 lepas nie kalau ade lagi gathering2 sebegini.... kite semua dpt berkumpul dengan korum yg penuh! Insyallah....






Tak lupa juga extra terima kasih buat mereka dua nie yg bersusah payah menjalankan tanggungjawab sebagai official photographers malam tu!


Gaya Pro BroDin!



Gaya Macho En. Shah!

(disebabkan dah ade 2 photographers malam tu.. so ade kemungkinannyer nanti yg gambar2 di blog aku nie mungkin akan sama ngan blog Deqna yek... hehehee...)




Semoga persahabatan kite semua akan kekal buat selama-lamanyer.... Insyallah... Aminn...



p/s: sesungguhnyer preszie2 korang tu sgt2 lah bersesuaian... bermula ngan TOWEL.. diikuti oleh BEDSHEET... kemudian diikuti pula oleh 2 pasang BAJU TIDO yg sgt2 cekkkciiiii.... oooohhhhh... I loikee!! Tak sabar nie nak pakai towel baruuu... bedsheet baruu.. & jugak baju tidoooo baruuuuuu..... huhuhuhuhuhuuhuhu....

5 comments:

Suki Cida said...

wah semua bole di gunakan dlm satu masa sekali gus... wink wink

Liea said...

wah.. semua presie comel!!! Bagus ada sahabat-sahabt macam ni kan... alhamdulillah... Baju tidur tu best polka dots! Mesti En.Teman tak sabor! LOL

Cik Yayang said...

Mmg sejak dulu, bagi hadiah kena ada CERITA ek...:-)) dari satu babab ke babab yang lain...hehehehe....

SUka tgk gmbr darwisy kt atas tu..so cute!! Windu kt darwisy..

Nur Irfan Juezrie said...

wah2.. ayat kat bawah tu.. sgt bermakna... hehe

NeenaAnuar said...

Cida:
*wink wink* :D

Liea:
hehehee... thanks liea!

Cik Yayang:
ha'ah kann.. cam kebetulan lar pulak.. hehehe..

Nur Irfan:
hahahaha... kannnn.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails