COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, November 25, 2009

Anniversary Dinner @ Intai-Intai

Yo!! nie baru betol story @ intai2... ;p



Jom kite intai2 kat dlm tue... apa yg menarik!


Restaurant nie terletak along the Main Road of MRR2.. dekat2 area Hulu Kelang lar... Kalau datang dari arah Zoo Negara... proceed sampai lepas dari persimpangan AU3 Keramat.. then, just a few meters from there on your left hand side... akan nampak ade kedai perabot & jugak tempat service kereta Honda Imavest... Anyway... kawasan restaurant nie nak kata besar sgt pun tak.. kecik sgt pun tak.. just nice lah! Kawasannyer dikelilingi oleh satu tasik buatan manusia...



Belakang aku tu adelah tasiknyer!



Here are the main entrance!



Yer cik.. nak makan apa?




En. Teman with his favourite pose...Tak kose aku!



Berposing santai di kawasan sekitar...
Belah kiri gambar tu tempat makan..
Belah kanan gambar tu adelah tasik buatannyer!
Time aku posing nie org tak ramai lagi...
So agak relax lar nak bergambar...
But by the time kol 9 dah start org dtg...
Maka aksi bergedikss perlu dikawal...
Coz meja2 makan antara satu sama lain...
Adelah agak berdekatan!



Aku serius nie... kalau tak sedap kang jaga!! :p



Makanan dah depan bijik mata pun leh lagik berposing!



Yer.. Yer.. jemput makan... makan telah pun terhidang!
(ade gaya ala2 maria tengku sabri tak? Hik.. hikk...)



Nak wat camner.. dah tak der org amikkan gambar kami berdua...
so aku amik gambo dia.. dia amik gambo aku..
takkan kat sini nak bawak tripod kot!
Tak semenggah arr rasanyer... hehehe.....


OK... food taste wise... ermm.. pada aku... 50/50 lar.. nak kata tak sedap langsung tu tak lar jugak.. boleh lar makan.. and nak kata sedapp sgtt tu pun tak jugak.. kire moderate jer lar... secara jujur ianyer lebih sedap dari bora ombak lah! Then, dari segi environment... pada aku tempat tu dah cantik.. nice area.. cumanyer ianyer tak terbela... sayang sgt! Ade lampu2 yg dah rosak dibiarkan begitu saja... pendek kata cam tak der maintenace lar..

Kalau dah namanyer anniversary celebration.. adelah mustahil bagi kami kalau tak bertukar2 hadiah.. ye lah.. setahun 2 kali jer pun kalau nak merasa hadiah2 nie that is time birthday & anniversary celebration... kalau time2 biasa tu pada aku.. ibarat bukan hadiah.. tapi token! eh tak sama ker? hehehe..



2 ketul hadiah tuk kami berdua...


Sama jer kan rupe kan?? Yerr.. percayalah bahawa itu bukanlah teknik super impose.. malah gambar itu memang gambar sebenar.. cumanyer mendapat sentuhan teknik photoshop dari en. Teman jerr! I loike the effect!

Actually we both dah tak der dah concept nak berahsia rahsia or nak bersurprise surprise bagai... sbbnyer dah mati akal... asal tiba time b’day or anniversary jer.. mula lar masing2 feningg! Confirm dok garuk kepala.. fikir apa laaa yg nak dibagi kan nie... so end up we both just gie buat shopping together gether sajer... sama2 tengok.. sama2 pilih & sama puas hati.. and this time buat pertama kalinyer kami memiliki satu barang sama! selalunyer baju jer yg boria kann.. but this time lain sikit... first time we both memilih barangan peribadi yg sama...



This is for you darling....... (kata en. Teman)



And this is for you Bay-Bee... (kata aku)



Sadiss tak agak2 gambo kiteorg tu? huhuhuhu... ye lar kan.. dah tu sapa lak yg nak tolong amikkan gambo kiteorg nie ha.. tripod tak bawak... then budak2 yg keje kat situ pun cam ala2 lemauu jer kiteorg tengok... agak kurang mesra alam lar.. so agak susah tuk mendapatkan bantuan.. but in away.. ok jugak lahkann.. at least nampak sentuhan yg agak berlainan kali nie ngan amik sendirian berhad! :D



Masa tuk bayar bill!




En. Teman bayar.. aku collect duit balance!
Yg nie memang pebrate aku.. :P!!



Masa utk pulangg....



There goes our celebration...
Semoga ikatan kami sebagai suami isteri akan terus kekal bahagia hingga ke akhir hayat...
Aminnn...

9 comments:

POSH76 said...

wow so romantisnyer....nice place for dining...mmg pantang tngk JJCM ni....hehe

ina said...

2 org je . yang ketiga bila lagik.tak sabar nak tunggu.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hadiahnyer??????????? hehhehehehehe nak taw gak nie...

Liea said...

memula aku nak cari intai-intai tu jenuh gak.. terkejut beruk kat belakang servis honda tu jek... tapi situasi kedai tu.. setuju sangat la... aritu aku pergi lepas hujan.. nyamuk lak berkeliaran ouch!

Cik Yayang said...

Smpai gak ke Intai-intai yer..
Itu hari antara tpt yang msuk list kan..:-)

Deqna said...

wah jam pun dah sedondon.. pasni apa lagi yer yg boleh didondonkan bersama...


apapun cantik jam tuh...cara amik gambar pun unik kan...

Nur Irfan Juezrie said...

cntik tmpat ni.. jugak memenuhi citarasa ju..

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
sepasang Jam tangan! dan yerrr.. anda telah pun meneka nyer ngan tepat!! TAHNIAH! :D

Liea:
tu lar... mula2 tu memang ingat cam jauh benorr lar gamak2nyer.. tapi idak pun...

POSH76:
hehe.. thanks sis.. nanti2 pegi lar yerr.. :D

ina:
Insyallah kak... pasti suatu hari nanti bakal bertiga.. ;)

Deqna:
TQ prennn... apa lagi yg nak didondonkan tu ... nak kene pikir lagi tu.. hahaha..

Cik Yayang:
ha tu lar tu... sampai jugak akhirnyer..

Nur Irfan:
ohhh.. jue pun suke yerr... nanti kalau turun KL singgah2 lar kat situ taww... :D

risa said...

hepi anniversary lalinggggggggg
semoga berbahagia hingga hujung nyawa..so nice!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails