COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, November 2, 2009

Sakit @ Gold Coast


Asal gie berjalan jer sakit.. asal gie berjalan jer sakit... asal sakit jer berjalan... tu lar kiteorg nyer keje!


Bermula ngan.....


En. Teman!



Dia sakit perot.. gastrik yg agak teruk pada hari kedua di sana...


Then.. di ikuti oleh aku lak! bukan sakit perot... tapi....


Sedih tak korang tengok muke aku time nie?
Cam nangis jerk kannn??
Time nie aku aku diserang penyakit pebrate aku lar..
Apa lagi kalau bukan sinus!
Memang terukkk sgt2 time nih...
Ianyer bermula ngan sea cruise for Whale Watching...
Sea Breeze yg sgt2 sejuk.. membuatkan aku bersin tanpa henti!



Balik hotel jer terus gie pharmacy yg terletak depan hotel jer...



*muke yg kalau boleh tak nak makan ubat*
Bende yg paling aku benchik taww!!!


Entah lar... camner bleh aku leh terlupa nak bawak ubat2 nie pun tak tau larr.. walhal ubat migrain aku bawak.. minyak angin dah pun aku bawak.. boleh lak terlupa nak bawak ubat sinus & gastrik! Ishh.. memang saja jer nak suruh kiteorg spent AUS$50 just for medicine kat situ! Uhuk... Uhuk..

Takper.. nie pengajaran.. lepas nie sure aku akan ingat kedua-dua ubat nie kalau nak berjalan.. jgn dtg penyakit lain lak nanti aku tak tau lar nak ckp apa lak kannn.. but apa pun mintak di jauhkan lar dari segala penyakitt.... aminn...

4 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

huhuhuh kita pun sangat xsuka makan ubat...ya allah memang sampai kena2 paksa la baru nak telan..sebab kadang2 tue kan..rasa cam tercekik jerk ubat tue kat tekak..huhhuhuhu

lidasyah said...

ida pun tak suka mkn ubat.. seboleh2nya nk biar sakit tu baik sendiri.. tp still gak kena paksa makan kan.. or else melarat susah la pulak..

Suki Cida said...

baik balik malaysia gi jumpa pakar... wakakak gurau je... giler mahal ubat tu...

TAPI tuk isteri terchinta... takat 50 tu apa la sangat... seyes... cida mencik makan ubat... me pon tak suke... ku sanggut derita... hahaha ayat tak leh bla

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
ha'ah... tu lar yg kite pun rasa gak.. cam tension jer nak paksa ubat tu lalu kat tekak.. yuckss!

lidasyah:
tu lar tu.. nak tak nak kan.. kene paksa lar gamaknyer...

Cida:
memang lar.. tuk duit diaorg kire ok larr.. but tuk duit kite... memang akan jadik mahal sgt...
hehee.. memang semua org tak suke makan ubat kan... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails