COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, November 17, 2009

Melawat Arissa Hani


Hari ahad yg lepas... aku & deyna pergi melawat our UiTM fren @ Taman Melawati...



Farah Hayati with her second baby...



Arissa Hani!
Sebijik muka mak dia!


Farah nie kawan satu UiTM kiteorg dulu... Aku, Deyna Farah & Lily... kiteorg satu rumah... satu bilik & satu kelas.. kemana saja haruslah berempat! Now, Farah dah masuk anak no dua dah... anak pertama pompuan.. yg kedua yg new born nie pun pompuan...


Adlina Hani dlm pangkuan aku...
merupakan anak pertama farah...



Arrisa tidoo jer sepanjang kiteorg dtg melawat dia...



Aku kaco.. tetap dia tido..
Lampu speedlight en. teman dok pelampang pelempung...
Tetap tak diendahkan oleh Arissa... hehehee...



Cium lar pulak...
Mmmmmmmm...... Wangiiii nyerrrr bau baby!


Sewaktu kat sana.. kami dihidangkan oleh tuan rumah ngan soto... (en. teman lupa nak amik gambo.. sbb dah tak sabar nak menyantap) perggghh.. memang mantop! susah susahh jer tuan rumah kann nak menjamu kami... tapi memang napsu makan aku hari tu agak luar biasa lah... aku pun tak tau naper... giler dari pagi sampai ke ptg.. asyik nak makannnn jerr... dah2 tak yah nak speku speku (spekulasi) yerr.. :P


Lepas dah kenyang makan.. hihii.. dtg melawat balik perot lak kenyang yek.. boleh camgitu... ye lar.. rezeki jgn ditolakkan.. dah susah2 tuan rumah sediakan.. so harus lah kite menghargainyer kannn... so, selepas meluangkan masa hampir 2 lebih di rumah Farah... kami pun mintak diri lah... sebelum balik... jgn lupa buah tangan tuk baby....


Terimahlah Hadiah yg tak seberapa ini...
Ikhlas dari kami bertiga.. Deyna, Aku & Lily
*nampak tak aku gemukss??? uuuhh... memang aku banyak makan taw hari tu... but kejap jer tu... menjelang ke hari nie... aku dah kembali normal dah pun... hehehe....*


Ok.. kawan kiteorg yg sorang lagi tu.. Pn. Lily tu org sarawak tok.. so dia tak der lar kat sini kan... tapi tanda ingatan dari dia tetap ade.. maka kami satukan dengan pemberian satu hadiah pada farah sbg lambang satu ikatan persahabatan!


Gambar kenangan bersama pada tahun lepas,
Sewaktu Lily dtg bercuti ke Kuala Lumpur....
From Left: Farah, Lily, Aku & Deyna!


Nak tau apakah hadiah yg kami berikan pada Farah... haa.. nie dia hadiahnyer...




Close & Secure Sleeper...


Anyway... Congrats to Farah & Zali for their second new born baby Arissa Hani! semoga berbahagia selamanyer disamping keluarga terchinta!


1 happy family!

5 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ohh dia nie member sis yang dalam gambar yang pakai baju preggy kaler grey tue kan (masa raya..open house)...dah bersalin nyek..bby gurl ohh sweet...sis...gambar sis..yang kiss baby tue..nampak suci sangat..oohhh i looiikkkeee...

Deqna said...

yer.. tahniah wat farah & baby...

wei aku ingat aku jer rasa gemuk, ko pun rasa camtu gak ker? tapi takpe ko sekejap jer nak pulih ke bentuk asal...

ooo camtu rupa bentuk hadiahnya... very nice... thank u yer sebab mencari hadiah bagi pihak kami sumer yer...

ina said...

cutenya baby tu.mcm mak dia

POSH76 said...

comeinyer baby tu mancung hidung dia...

u pregnant kot...hehe

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
ha'ah dia lar... ahaksss!! sgt suci kah?? wakakaka... THanks!

Deqna:
hahahaha.. aku dah back to normal dah pun... tapi ko confirm kene tunggu tahun depan baru leh back to you shape kann.. hehehe..
No prob! you're most welcome! ;)

ina:
ha'ah kak.. memang sebijik mak dia.. :D

POSH76:
ahakssss!!! pregnant? hehehee...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails