COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, November 6, 2009

Face Book ker F*** Book??


Hah! amik ko.. tajuk aku kan dah ala2 ganasss gitu.... geram lak aku kann..
..

Ishh.. Aku tak paham sungguh lar... naper lar ramai sgt org2 giler kat FB nie.. busannnnnnn hoke!! tak kose aku nak layan yg benornyer... especially si jantans2 yg ala2 dah kemaruk ngan pompuan.. leh lak dia jadikkan Facebook tu sebagai satu tempat tuk mencarik awek.. ok lar.. kalau takat nak carik kenalan tuk aku tak kisah lar... nie yg ko nak carik awek.. plusssssss nak menggatal tu apa kes???

Ok.. tak per lagi.. kalau takat nak carik awek2 yg solo @ anak dara sunti tu aku paham lagi lar kan... kot2 sesuai leh lar bertemu jodoh... bagus2... tu tak per.. niat tu dah baik dah tu.. TAPI!!! yg buat aku hangenn nie.. leh lak ade jantans2 bedegull nie yg nak layan ngan bini org?? Wooiiiiiii!!! Apa kess ko ni? ishh.. memang aku geramm nie.. geramm tawww..


Actually aku kene nie last week lar.. ade lak sorang mamat nie.. dia nie ade lah mutual fren with one of my fren.. aku biasanyer hanya akan add frens kalau ade mutual fren.. tapi tak sangka lar pulak yg mutual fren nie pun bukan lah boleh diguna pakai sgt.. sbb belum tentu mutual fren tukenal ngan kawan kite tu... ok.. tak per lar lagi.. dah terang2 malah siap bersuluhhhh melainkan ko buta lar kan.. memang confirm ko tak nampak... yg kat profile aku tu dah terteraaa relationship status... MARRIED!!!



Tak nampak tue.. nama en. teman dok tertera kat situ?


Apa punyer senggalll lagi bebaall lar itu org? Sungguh aku tak paham... ko ingat aku main2 yek bubuh kat situ I'm married! Ok.. yg menjadik isu nie biler budak tu tetiba antar msg kat FB chat aku.. tak koser okk.. aku diam kan aje.. biarkan dia chat sorang2 ahakss!!

Bermula ngan "Hai.... Awak duduk mana? keje mana? awk nampak sweet lah... cantik & sweet sgt.. pandai pose! eh.. awk dah kawin yek?" BOLEH??? then aku jawab sepatah jer.. "dah kawin lah! awak tak nampak ker kat profile saya tu??" menjawab lak tu... "oohh.. nampak.. hihihi.. tapi kalau awk still nak kawan & layan saya pun boleh... apa salahnyer kannn... I ok jer... tapikan... ishh.. naper lar setiap kali saya add org2 kat FB nie semuanyer dah kawin yer kalau tak pun dah ade boypren! tak per lar kalau awk tak nak layan saya... eerrrmmm... apa kata kalau awak tolong carikkan awek tuk saya?" hanggguukk mung lar! nak jer aku ckp... sah2 ko tak hensemm kot pasal tu ko tak der girlfren! hahahaha.. geram lak aku kannnn... tapi aku tak lar sekijam itu.. malas aku nak layan.. paling kuat pun aku diammmm kan aje dulu...

Lepas 10 min.. aku terusss ajeee DELETE dia from my fren listsss... hah! amik ko! nak sgtt kenal ngan aku kan.. ko ingat aku ni agent mencarik jodo ekk? eh... felisss lah!!


Tu pasal lar kengkadang aku malas nak add2 org kalau aku tengok tak der mutual fren.. even now dah jadik lagi satu masalah lak.. biler dah kene camgini.. yg ade mutual fren pun aku pikir 3-4 kali lepas nie nak di add ker tidak... hurrmm.. tengok lah camner..


Sbb susah gak taw... tak lama dulu aku ade lar tak approved friend request nie... sbb tak der mutual fren.. so aku reject kan aje.. tup2 org tu add balik and siap antar notes bagi tau yg "I'm your silent reader... enjoy reading your blog!" adoiiii... sentapp aku sekejapan... rasa bersalah lak gie reject silent reader aku kan....

So, pada korang2 yg silent reader nie... kot2 korang penah lar nak add aku.. tapi aku tak approved, aku mintak maaf sgttttt2 yek.. sowwwweeeee.... Bukan Niat Ku (lagu Saleem.. hehehe)... Maka.. moral of the story.. kalau korang yg silent reader nie nak add aku kat FB.. make sure korang bagi tau yg korang silent reader aku... baru aku leh add korang yer.. kalau tak.. susah sikit lar aku nak approve yerr.. :D

p/s: Lepas aku strory this thing kat En. Teman.. terus jer en. teman tersenyum vangga kerena memiliki ku!! ahakss!!


6 comments:

Deqna said...

wah jaga2 en. Teman... bini mu sekarang dah ada secret admirer... hahaha..

gurau jer yek..

eh ada gak org cam tu yer... sorilah aku ni memang jarang2 on fb.. kdg2 tak tau citer kat fb.. yg rajin bukak ngan upload gambar shah jer...nak harapkan aku takdelah...

eh tapi syok gak apa ada org nak kacau2 ni kan.. cam anak dara lah pulak kan.. apa org kata ada market lagi lah kan... hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ii loooiikkkee...dasar jantanzz..taw...keji hoke...dah xda keja lain agaknyer....sepak kang...

lidasyah said...

padan muka itu org.. by the way neena nmpk mcm anak dara kan.. itu pasal la..

Suki Cida said...

ari tu dengar radio. FB ni dah banyak org salah gunekan... tuk cari pasangan... haruslah en teman vangga... kan???

anyway tak paste profile mamat tu kat sini??? heheh diakan nama yang sama dengan suami ku itu??? hahahah... ada dlm list en Zamani... kui kui kui

a.j. said...

tu desperate namenye ... hahahaa

NeenaAnuar said...

Deqna:
secret admirer lar sgt kannnn.. hehehe... tak der makneyer lah!
ko memang! kalu tengok beronline kat FB tu aku dah tau dah... confirm bukan ko yg online.. haruslah si shah kann..
Wahhh.. masih ade market kah aku nie? market apa tu fren? supermarket kah?? mini markeh kah? hehehe..

Purplelicious:
tu ar pasal kan.. tersangat lar keji hoke! apa kata sis tolong sepakkan tuk kite sekali.. biar dia jadik double power sikit.. hihi..

lidasyah:
huhuhu... anak dara kah? ker mak dara nie.. hehe.. anyway thanks IDa!

Cida:
memang pun cida! bende yg elok kalau dah disalah gunakan.. haruslah jadik tak elok kann..
Vangga? ahaks!!

kihh.. kihh.. kihh.. dah pun ku delete org itueww.. tak sempat den nak copy dia punyer profile.. tapi yg confirm memang ade nama zamani disitu.. and memang confirm dia bukan lah abg jamani mu! hikk.. hiikk..

a.j.:
hahahaahaha.. agaknyer lar tu yub! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails