COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, November 13, 2009

Ade Perbezaannyer


Aku dpt comment dari seseorang hari tu on entry yg suruh tinggalkan email kalau nak baca my protection entry... comment tu berbunyik begini...


"nie nak kene tinggal email gak ker? ternyata begitu busy body diri ini"

Heheheehee... to you my fren... jgn lah ko risau yerr... aku sikit pun tak rasa yg ko nak bzz body taww... coz dah tentu2 aku yg suruh ko tinggal kan email kalau nak baca my protection entry tu kann.... lain lah kalau aku tak suruh tinggalkan email ker apa ker.... tapi ko yg memintak mintak kat aku nak baca my protection entry tu.. haaaa.. tu mungkin lah aku leh consider sbg ko yg membzzz body taww... hehehe... nie sudah terang lagi bersuluh my fren.... yg aku telah pun membuat jemputan pada semua... maka it's open lar for you ollzz tuk baca... almaklum lah aku nie kan ker artis... maka byk sgt org2 jahat kat luar tu yg cuba nak jatuhkan aku... hik... hiikkss...

So, kalau ko nak joint protection entry aku.. don't forget to drop you email keh! ;)

2 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kadang2 manusia nie terlalu cepat membuat andaian..sebab tue la leh jadi macam2 tue..
heheheh sis jangan lupa invite kita jugak taw..wakakakkakakakaakaka

ikhlas..
purple yang kecoh..

wkakakakakakakaka :P

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
hehehe.. of course kite akan invite sis!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails