COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, July 1, 2011

TAMAT SUDAA... NeenaAnuar GIVEAWAY "Autumn In Melbourne"!


Sebulan telah pun berlalu... maka... dengan ini....

NeenaAnuar Giveaway "Autumn in Melbourne" telah pun tamat & ditutup!

A really big thank to all of you guyss yg sudi joint my GA nie.. really appreciate it!  Insyallah akan aku cuba umumkan keputusan rasmi pemenang secepat yg mungkin!  but yet kene bagi aku masa sikit sbb nak buat pilihan bagi kategori A tu yg susah sikit!  Thanks pada korang yg bagi compliments macam2 waktu korang joint contest nie... ehehe.. macam2 style dan gaya ade.. seriously sekali imbass bacaaan we both enjoy and and laughing away! LOL! :D

Ok.. kat bawah nie senarai akhir kesemua contestant!  Sapa2 yg joint.. please check your name and link betol ke tak?  kot2 ade yg dah joint and me tertinggal secara tak sengaja.. please update me here yea!  And also pada sapa2 yg tak cukup syarat contest.. Pleaseeee... kindly check once again your entry... bukan apa.. nanti tak adil pulak kalau tak cukup syarat contest berbanding org lain yg cukup syarat contest nyer.. I just wanna it be fare and square yea! Thanks! :)

1)  MAMA QIS
2)  AEN+AREAL=RYAN
3)  MRS VIP
4)  SHU
5)  FAIEZ
6)  NANAKIMIIE
7)  AMIRALIYANA
8)  BABY
9)  ANIM
10)  NUREEN
11)  NANA
12)  CIK MEIFAA'
13)  BABY WANIE
14)  QUEEN PINK
15)  MRS REDZUAN
16)  IZZATY HEDRY
17)  MRS FARHAN
18)  CIK ROSE CUTE
19)  GEMINIGURLZ
20)  CEKODOK
21)  NIDA
22)  JUELEE
23)  LULU CALDINA
24)  MOON JOHARI
25)  ZAHIDAH
26)  NOOR FATIN
27)  TIEFAZATIE
28)  LOVEY DOVEY
29)  MYONLINEBUTIQUE4U
30)  EB EZRIN
31)  ZAI KULIM
32)  MEOWW CAT
33)  CUTE MUM
34)  MIA
35)  JOEL LESLIE
36)  INTAN BERLIAN
37)  DEQLIS
38)  ITA
39)  ALYCIA
40)  FADZILLAH
41)  MAS
42)  FA10
43)  CEMPAKA KUNING
44)  FIEDA
45)  PRINCESS DELLIZA
46)  CHARA
47)  GOLDEN ROSE
48)  KELUARGAKU SYURGAKU
49)  UMILIZA
50)  TAUFIDRIS
51)  SYAKILA
52)  SARAH
53)  OGY
54)  CIK DYA
55)  CTNURKHIJAH
56)  HUDA
57)  MRS PUEX
58)  JIEDA
59)  SHEHAN
60)  NIEYXZHA
61)  AZATIE
62)  MISSCHA
63)  CIKBEDAHLASER
64)  LIZAWATI
65)  ALYA
66)  CIKSUZLIN
67)  TALKATIVE
68)  DEE
69)  MAMA TISYA
70)  ANN
71)  CIKPUANHADY





Good Luck & all the best everyone! :)


.

10 comments:

mama tisya said...

dh ada dlm list...hrp2 bertuah..amin2:)

suezen said...

tuudia...list berkoyan2, all the best sume:)

baby said...

adoiyaii..byk gilew~

hoh0hhh..
erm..bay no 8 deyyh===
gdluck to all..harap2 i can be one of da winner...
huhu..jelesz laaa

mrs redzuan said...

lucky number 15....weeee....

Dee said...

yeah..68..

mrs puex said...

korang sume..

gud luck!!

misscha said...

bismillahhhhhh .....

puh33 harap2 misscha menang besar...adoii....heheehe aminn

cikpuanhady said...

salam..thanks gitau, me terlupa nak linkkan..banner dah ada, kena click kat tanda +- ga & contest, under mei..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Belog kami :Notre Belle Histoire

mira bia said...

dah ada no 7..tq=)
gooduck semua!

Keluargaku Syurgaku said...

Dah ada dlm senarai no.48,harap2 luck.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails