COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, July 29, 2011

OFFICIAL RESULT: NeenaAnuar GIVEAWAY "Autumn In Melbourne"!

.


Sebelum aku umumkan senarai pemenang... aku nak mohon beribu kemaafan sekiranya ade yg dah tension mahupun bosan dlm menunggu aku umumkan senarai pemenang bagi NeenaAnuar Giveaway "Autumn In Melbourne" nie... bukan disengajakan tetapi keadaan yg tak mengizinkan...

Ok... setelah bagi kategori A.. aku & en. teman telah pun membuat keputusan dan mencapai kata sepakat... we both telah pun berjaya memilih seorang pemenang dlm menulis Slogan... Seriously all of you telah menulis slogan dengan baik sekali.. we both really enjoy in reading it!  macam2 style penulisan ade... sangat lucu dan mencuit hati dlm membaca nya.. korang semua pun kreatif2 belaka.. but apakan daya aku tak leh nak kasik semua org menang kann... so atas pilihan & citarasa kami berdua... NeenaAnuar telah memilih......


JOEL LESLIE sebagai pemenang!
Dan bagi kategori B pulak.. cabutan bertuah telah pun dilakukan melalui http://www.random.org/ ... Aku click 4 kali utk 4 hadiah yg berikutnya... i.e. 2 cabutan pertama bakal memenangi Compact Mirror from Melbourne & 2 cabutan lagi cabutan yg seterusnya bakal memenagi Fridge Magnet from Melbourne! so kat bawah nie adelah senarai pemenang mengikut turutan cabutan bertuah yerr.. Siapakah mereka yg bertuah itu? Jengg.. jenggg.. jenggg... 

Here we goo.. 4 peserta yg bertuah adelah seperti berikut....

1) BABY WANIE

2) DEE

3) FIEDA

4) OGY

So... inilah hadiah buat Baby Wanie & Dee !

dan ini adalah khas buat Fieda & Ogy !
Congrats to all winners! Please do not forget to email me your full name... address + contact number at my email cute_ena19@yahoo.com yea.. insyallah aku akan postkan hadiah2 korang semua secepat yg mungkin! 

By the way.. once again aku nak ucapkan ribuan terima kasih buat kalian semua yg sudi menjointkan diri in my GA nie... jgn sedih kalau tak menang yer.. biasa lah adat pertandingan mesti ade yg kalah dan menang kann... apa pun korang semua memang sporting abis!  Kalau ade rezeki dan idea lagi di masa hadapan insyallah akan aku buat lagi yer.. :)

11 comments:

SHEHAN ISMAIL said...

thniah kpd winner.. ;p

Huda said...

tahniah pemenang!

Anum said...

tahniah kepada semua pemenang

Nazayiena said...

tahniah pd pemenang.....

mama tisya said...

tahniah utk pemenang..melepas FM melbourne:)

Dee said...

adakah Dee itu saya..jap nak klik link..yeah..betul saya..sambil goyang2 punggung dan jerit YAHOOO!! Thanks random.org kerana berbaik2 dgn saya...thx neena sebab anjurkan contest!!

fieda said...

alhamdulillah menang...
tahniah kpd semua pemenang..

saya dah email
fieda.rafli@yahoo.com

Shu Shinju said...

wahhh...kak dee menang la...tapi, mmg joel deserve to menang..mmg best slogan dia..pjg berjela... & touching2 pon ade....

tahniah tuk semua pemenang...:)

Joel Leslie said...

first, thank you for choosing me ! Can't believe it ! seriously :')

second, thank you dear friends for telling me about my winning via comments and chatbox.

3rd, sent my details ! ;)

thank you soo much ! :D

Joel Leslie said...

thanks Shu Shinju (for the compliment :p) and others ! :)

mrs redzuan said...

tahniah kpd pemenang =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails