COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, July 8, 2011

En. Teman Dah Beli Baju BERSIH 2.0? Jeng.... Jeng.... Jenggggggg!!!

.

Jgn risauu!!! Suamiku yg machoo lagi hensem yg BERBAJU KUNING kunyittt ni bukan nak gi buat kecohh kat mana2.. Dia hanyalah seorang Suami yg sangatttt baikk.. Yang keluar rumah di awal pagi utk ke pejabat demi mencarik rezeki yg halal utk bini gonjeng dia nie.... Lagi pun tak nampak chop mohor kat dada tuu.. walaupun berwarna kuning.. lambang 1 malaysia masih teguhh berdiri kat dada tuu! ahahaha... tu yg part aku paling tak tahan tuuu!! itu menunjukkan kami pemerhati bebas! dua2 pun ado! =))

BEE darlingg.... malam nie balik cepat.. kite berkocokk kocookkk jerk kat umah berduaan malam nie.. malam esok dan jugak malam lusaa.... dan malam2 yg seterusnya lahhh... ahahahhha.. lagi layann kannnn.. btw kite ade baju tido kuning tak BEE?  kalau takde kite gie carik lah... skg nie entah naper cam famous betol pakaian berwarna kuning ek! :p


5 comments:

♥MAMASYAZA♥ said...

kuning punye pasal, ada payung kuning dlm keta pun kena tahan, cukup hampeh, rs nak hentak je kepala polis tu ngan payung

InaAchik said...

berkocok kocok kekdahnya kannnnnnnnnnnnnn... hahahhahaa....

Eri-chan said...

hehehe..aku peminat kuning pun x pakai kuning 2-3 hari ni..simpan japp

makdara TERdiva said...

pagi ni MDT pakai tudung kuning :)

Ann Ishak said...

weekend tu aku pegi attend wedding dekat klang...mujur tema bukan KUNING

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails