COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, July 15, 2011

Pabila Kami Beramasss Mesra Dengan Juliana Evans! Memang Cuteeee Budak Nie!


Kan Juliana Evans jadik MC utk majlis resepsi Ela & Hans kan... so si Gorjes Gonjeng & si NgokNgek takmo melepaskan peluang utk beramasss mesraaa ngan si cekmek molekk niee....

DSC_0747 copy
Coommmeeeeyyy kan KAMI semuaa?? ahahaha.. nak jugak tompak cute si Juliana nie hah!

DSC_0746 copy
Agak2 berapa kali ganda rambut Juliana Evans utk menyamai rambut si gonjeng? ehehe..
Ok lahh budak nie.. tak sombong biler dimintak utk bergambar... memang cute.. kecikk molekk jerk orgnya!  aku kalau retisss yg tak menyombongg aku layannn nak bergambo.. kalau ko sombong.. aku tengok ko kekwatt semacam jerk.. sorryy.... I tak layannn youuuuuuuu!! ahahahaa.. :p

28 comments:

ratusiput said...

perghhh yg tengah tu tak lawa.yg kiri kanan tu lg lawa...

Nana said...

wow lawanye
semenye lawa lah hehehe

risa said...

alololo cantiknya adik yg makai baju kurung putih tuuuuuuuuuuuuuu

mekchu said...

mata mekchu ni pandang yg tgh je la.. cane erkk??

PinKy MoMMa said...

i tak retis..sudi tak nak bergambar cik gonjeng gorjez? :)

jeles rambut kamu lebat..gulung2 lagi huhu..

Shu Shinju said...

yg lagi 2 org tu pon cam retiss you !!

wAnNy said...

sume sweetttt ;D
yg encik kat belakang tu mcm x puas hati je..haha

Dee said...

cutenya dia..tp rambut neena lagi memukaulah..

Anum said...

tiga-tiga cute

Mimy Hamid said...

lawa nya juliana evans...ngan korang sekali macam artis kau nengok..sama rata jeee

O'gosh said...

sume cantik...

nome said...

SEMUANYA KIUT MIUT...THUMBZ UP KAT KORANG SEMUA....

~eZmALiZa~ said...

ohh..it such a been a long time i dint see my classmate jue evans! :) hehehehe....

and dah lame jugak xkomen kat entry kak neeeenaaaaaaa :)))

NeenaAnuar said...

ratusiput:
ahaha.. ko jgn beb! kang zizann carik ko kang! eh betol ke? :D

NeenaAnuar said...

Nana:
heeeeeeee~~ tapi mana buleh kami lawan retiss tu dear... btw TQ so much yea! ;)

NeenaAnuar said...

risa:
ngeeeeeeeeeee~~~~ senyummm sampaiii nampak gigi gerahammm adik akak skg nie taw! ehehe.. TQ so much sis! :D

NeenaAnuar said...

mekchu:
ehhh.. ok lah tuu.. memang nak suruh mekchu pandang yg tengah tu pun.. sbb yg kat kiri kanan tuu mekchu dah selalu sgtt tengokk! ehehhee.. :D

NeenaAnuar said...

PinKy MoMMa:
of cozzz I sudii my dear.. sbb I pun bukannyer retiss! ehehehe.. nnanti kalau kite terjumpa make sure kite berphotogedikss gather2 okk! :D

rambuttt currly friesss! ehehe.. TQ so much dear! :)

NeenaAnuar said...

Shu:
wuuuuuuuuuuuu.... segann lak tetiba you.. ehehe... TQ my dear! :D

NeenaAnuar said...

wAnNy:
hihi.. Thanks dear.. yg kat belakang tuu terkejutt kottt.. ahaha..

NeenaAnuar said...

Dee:
dia memangg kecikk molekk sangat kak Dee.. ehehee.. thanks sis! :D

NeenaAnuar said...

Anum:
TQ dear! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
dia memang natural beauty lah beb.. kiteorg nie apa lah sangatt kalau nak dibanding kan ngan dia kann.. eheheh.. apa pun TQ beb! :D

NeenaAnuar said...

O'gosh:
Thank you dear! :D

NeenaAnuar said...

nome:
ehehe.. TQ beb! :D

NeenaAnuar said...

eZmALiZa:
owhhh!! kamoo punyer classmate kaa? ehehe.. kalau tahu hari tu leh mention kat dia... :D

Mak Izz said...

haha.. dh taraf retis kiri kanan tu ha. kalah yg tengah! ^__^

NeenaAnuar said...

Mak Izz:
uuuiisshh.. jgn lah.. nanges lak budak yg tengah tu kang! =))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails