COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, July 20, 2011

Avillion Legacy Melaka... Hotel Yang Best Jugak Lah Utk Di Diami For A Short Getaway!


Survey2 punyer survey kat Matta Fair.. akhirnya kami semua bersetuju utk menginap di....

DSC_0541 copy
Avillion Legacy Melaka!
Hotel nie location dia bukan lah betol2 di tengah2 bandar melaka nunnn.. but yet tak lah jauh sangat... kalau nak jalan kaki memang rabakk gak lah rasanyer.. cam mana pun still kene berkereta utk jejalan ke bandar... but to me still convenience laa...  kalau nak tahu location sebenar.. sila gOOgle ye! :p

DSC_0146 copy
masuk2 kat lobby hotel.. kami semuaa cam terujaa tengok silingg dia nie... ehehe..

DSC_0141 copy
sang isteri2 yg gorjess sedang membuat check in...
As usual.. aku akan bawak korang meneroka bilik hotel!

DSC_0147 copy
yg paling utama harus lah toilet!! Status: Sangat puasss hati... bersih dan lengkap!

DSC_0148 copy
bilik yg boleh tahan tahap keluasan nya! Status: Puas Hati! Tilam.. bantal & selimut.. tip top.. channel TV as normal laa.. aircond pun best!!
We all semua amik bilik yg paling murah i.e. Superior Room.. per couple per room yer.. ko jgn wak kerja gilerrr atteeerr nak dok semua secara berjemaahh reramaii.. mana boleh.. nanti terbantutttt nak ehemmm ehemmm.. ahahahaha.. :p  Btw, during Matta Fair.. bilik nie leh dpt pada kadar harga RM160 nett inclusive of breakfast for 2 peson! kalau tak purchase during matta fair.. katanya rate dia above RM200.. utk kepastian.. sile ke website hotel ni sendiri!

DSC_0149 copy
Gonjeng kalau tak pose atas katil mana sah kan?

DSC_0152 copy
Layannnnn!

DSC_0154 copy
dia sibukk nak test ke-empuk-kann tilam tu! aagagagagaga... :p

DSC_0161 copy
kerusi 'beraja english' nie comey... empuk pun empukk...

DSC_0165 copy
view dari hotel nie.. memang ko jgn mengharapkan apa2 lahh yerr... nan hadoo apo yg menarikk pun!

DSC_0173 copy
lepas check in.. snap2 gambo sat.. then sempat lah main pelok2 sat.. then mereka2 yg lelain tuu dah sibukk roger2 via walkie talkie! haihh.. kacoooo betoii lah depaaa nie! ahahaha.. tapi memang tak bleh blahh toi waktu tuu... memangg senggall gilerrr! *sengeh sendirian bila terkenang memori itu..*

DSC_0177 copy
berkumpul di bilik ZaaLee.. bincang2 nak ke mana dipetang itu.. sementara menantikan kehadiran AwienRudy...
So kemanakah destinasi kami? tungguuuu... :D


14 comments:

InaAchik said...

xleh lupa bunyik bunyian di corong walkie talkie. BENGONG! hahahahhaaaaaa...

Atiqah Adnan said...

avillion! whoa tak sangka qa hotel tu chantek tau.. hee~ bagus betul laa neena nie.. ok juga rate dia kan.. makanan ok x dear?

suezen said...

heheheh!..nice cuti ngan kawan2...btw..u should try the banjaran tuh:)

mekchu said...

hahaha.. baca pun dah rasa mcm gamat sangat bunyi nyaa.. cpt draf entry baru.. nnti inaAchik siap dulu..

NeenaAnuar said...

InaAchik:
AHAHAHAHAHHAA... :p

AKO @ retna said...

wow, besar juga bilik dia ek...
menarik!!!

NeenaAnuar said...

Atiqah:
makanan as for breakfast not bad dear.. to me much better than Philea Resort.. :)

NeenaAnuar said...

suezen:
owh.. banjaran yg kat tambun perak tu ker? errmm.. I dah penah check rate dia dulu.. gilerr vaviss punyer mahal! I dpt pergi Aussie pergi balik utk 2 org.. sungguhh mahal! uhuhu...

NeenaAnuar said...

mekchu:
ehehehee.. no prob! kite saing secara sihat lah yerk! :D

NeenaAnuar said...

AKO @ retna:
ha'ah.. boleh tahan lahhh besar dia. selesa pun selesa.. :)

delarocha said...

avillion di PD sudah pergi?
water chalet sgt awesome :-)

NeenaAnuar said...

delarocha:
belum pegi lagi.. insyallah di masa hadapan.. ade rezeki akan ke sana pulak! :)

Mimy Hamid said...

gonjeng dah start posing bilik...i likeeeeee...ada je adegan ingin di lihat

NeenaAnuar said...

Mimy:
ahahahahaaa.... =))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails