COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, July 6, 2011

HOT Promotion Package RM1499 by CST PRODUCTION @ PICC PUTRAJAYA 8-10 July 2011..


Semalam aku ade publish video majlis perkahwinan Tomok & Ayu kann.. so ade sapa2 yg nak kawin dlm tahun nie ataupun tahun depan? anda teringin nak video perkahwinan anda seperti video Tomok, Elyana ataupun Siti Sarah?  Haa.. mana tahu impian anda tu bakal terlaksana dengan promosi pakej perkahwinan dari Pameran Pengantin 2011!   Pakej yg di offer memang giler vaviss punyer vogedevasss!! rugii sapa tak grab!!  kalau nak tahu lebih lanjuut... leh tengok update terkini diaorg kat FB CST Production nie... Ok let's see What HOT is Gettin' HOTTER at their booth within these 3 days!





CST Production mengumumkan package PROMOTION buat kali pertama dan kali terakhir seperti ini hanya di PICC PUTRAJAYA 8,9,10 July 2011 (10AM - 9PM)

HOT PROMOTION ONLY RM1499!

Syarat-syarat untuk mendapatkan promotion package ini ialah:-
- Tarikh wedding pada 2011 dan 2012 sahaja
- Mesti hadir ke booth CST (038 dan 039) ~ wakil diterima
- Seorang client hanya di hadkan utk satu event sahaja kerana ianya sangat HOT

Detail package:-
- 1 event coverage (5 hour max)
- coverage exclusive by 2 videographer
- Wedding highlight HD
- RAW footage

HOTTT TAKK?? hotttttttt wooo pada akuuuu.. kalau lahhhhhhhhhhhhhhh.,.. kalauuuuuuuuuu lahhh aku tak kawin lagi.. memang kompomm aku amik pakej nie woooo.. tapi rasanyer cam aku dah ade idea jerk cam tetapp nak amik pakej nie... *TING* :D

4 comments:

Cik Rose Cute said...

Wow!!!! Bestnya....sapa nak kawin cepat2 register....tau...

xi da ya said...

sis,td pegi picc..ingtkan dpt jmpe sis,x dpt jugak,isk!tp dpt jmpe kwn sis td..tanye gak sis dtg x.katenye sis dtg smlm eh?huu~rugi x dtg smlm!videographer mmg terbaek dr cst!tp nk tgk bajet dl..heee~tp photographer nye mcm akan amik cst je!!en teman photographer utk cst skali kan?if yes,sis wajib dtg my wedding!:p

Mama'cfa♥ said...

lau da kawen xleh ke amik pckg ni.. nk buat revw sndri wedd da lpas...leh x? xpun tukr kpd fmly punye shoot.. hih mcm kak neena lak yg orgns

Ann Ishak said...

memang murah...naperlah masa aku kawin last year takde harga nih huaaaaaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails