COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Saturday, July 23, 2011

Jom Shopping Online @ Kedai Sw33tdarling!


GUMMY POST!!!
~PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRIES~


Sapa suker shopping online?  Sapa sukerr.. meh terjah satu online butik KEDAI SWEETDARLING yg merupakan kepunyaaan Amy Sweetdarling nie...

Korang nak shopping apa?  Almost from Head to Toe korang leh dptkan kat Kedai Sweetdarling nie.. Kalau nak shopping Top ade... nak shopping Bottom pun ade.. Sesiapa yg minat Dress pun ade dijual disini... Then nak Handbag & Wallet pun ade.. Sapa2 yg suke nak pakai beanie or hat yg comey2.. ade gak dijual di kedai ini... then nak shopping kasut pun boleh... sapa2 yg suke pada kecantikkan pun boleh check it out kat sini... kalau nak shopping baju baby pun ade kat sini...

So agak2 dah ade yg berkenan dihati... just click kat Order Form nie utk buat online booking... So far pada aku harga2 yg ditawarkan adelah sangat berpatutan...  actually aku nie tersangattt lah jarangg buat online shopping nie.. bukan apa.. sbb kite tak leh nak try out kan... so cam aku nie memang cerewet sikit dlm memilih baju... so pasal tu jarangggggg sangat2 lah buat online shopping...

But I break the wall.. ahaha.. first time tengok2 kat kedai online sweetdarling nie.. aku dah aim ade a few top and outfit yg buat aku berkenann... nampak cam comeyyy jerk top2 yg dijual disitu.. so utk keselamatan.. as for my first trial.. aku amik top yg free size...  and this is my choiceeeee!!!   

DSC_0528 copy
POLKADOT BLOUSE!

DSC_0527 copy
it's stretchable! So tak yah risau muat atau tidak coz ianya mengikut bentuk badan.. :)

DSC_0525 copy
sesuai utk digayakan dengan jeans....

DSC_0526 copy
ataupun leggings kerana ianya menutupi paras punggung!
*iklan jap.. lama dah tak ikat rambut satu camgini.. rasa comey plak biler dah curly2 camgitu diikat kan satu! hehehe.. :p*

DSC_0537 copy
Salah satu ciri yg membuatkan aku jatoh cinta ngan top blouse nie adelah bahagian lengan dia..

DSC_0531 copy
ade pleat yg comeyy!

DSC_0538 copy
Aku berkenan jugak pada colour dia i.e. Dark Blue pada base & Pink pada Love polkadot! :)
So far aku puas hati with this blouse.. it fits me very well.... and material dia pun aku suker... simple and sangat sesuai utk outing dihujung minggu or bersantaian... So kalau korang pun berkenan.. jom shopping kat Kedai Sweetdarling nie! tapi jgn amik colour yg aku dah amik  nie.. sbb nanti boria plak! ahahahaa.. :p

22 comments:

O'gosh said...

eh..dah jadi model plak ye...thanks for suggesting!!

sW33tdARLiNG said...

thanks neena... happy shopping uols..! i kasi 10% discount sampai end of July! just mentioned nama neena, k!

Mak Izz said...

cantik bj ni, padan dgn k'neena. x tahan ada pesanan penaja pulak kt ayat last :)

Dee said...

ah cun!!

Wahidah said...

kak neena pakai pe pun maintain gojes....:p

NeenaAnuar said...

O'gosh:
I model utk blog sendiri jerk! ehehhee.. u're most welcome! :)

NeenaAnuar said...

sW33tdARLiNG:
u're most welcome beb! wwaaa... cepat2.. 'jual' nama I dpt 10% discount niee.. ehehehe.. :D

NeenaAnuar said...

Mak Izz:
ahahahaha... thanks dear! :D

NeenaAnuar said...

Dee:
TQ kak dee! :D

NeenaAnuar said...

Wahidah:
alololo.. sweet tol adik akak sorang nie.. tQ so much dear! :D

SURIA AMANDA said...

nak jugakkk...jap lagi nak terjah...

NeenaAnuar said...

SURIA:
haa.. cepat2 pi shopping! nanti leh dpt discount! :D

Mya said...

i dah shopping kat sini.
beli kemeja :)

mummysyafie said...

cantik²..mmg sesuai tuk neena.

aritu akak nak amik gak yang ni tapi takut tak muat plak :)

Maslinda.Mahu.Berceloteh. said...

hai neena..i nk tny materialnya akan menampakkan perut muncit x?hehee:p

tiefazatie said...

wah2..cantik je sis nie.e.=D

MrS. F!zA said...

hai sis..suke tgk blog you..gambar semua cantik2!

*mmg sesuai blouse pink polkadot tu dgn sis..hihi

NeenaAnuar said...

Mya:
cOOL! ;D

NeenaAnuar said...

mummysyafie:
TQ sis! :)

NeenaAnuar said...

Maslinda:
errmm.. actually to be honest baju nie memang jenis fit to da body.. so kalau cam yg berisi2 sikit tu rasayer tak sesuai ngan material nie.. maybe u can try out other outfit.. :)

NeenaAnuar said...

tiefazatie:
heeeeeee~~~ TQ so much dear! :)

NeenaAnuar said...

MrS. F!zA:
hi dear! TQ so much for your compliments! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails