COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, July 26, 2011

Di Avillion Legacy Melaka... Mereka Adelah "Kanak-Kanak" Lelaki Paling Riang!


Hari terakhir di Avillion Legacy Melaka.. bangun pagi.. kami semua breakfast beramai-ramai.. makanan di hotel not bad! agak memuaskan hatii... then balik bilik.. siap2 and get ready utk check out!

Biler dah check out... we ollzz amik peluang utk bergambar beramai-ramai di hadapan bangunan hotel yg agak unik senibinanya... Tapi dlm banyak2 gambar yg dicaptured... saksikan aksi 'kanak-kanak' riang di bawah ini... ternyata mereka sunggguhh happy dengan percutian 2 hari 1 malam ini... =))

DSC_0554 copy
2 melompat sorang mendarat...

DSC_0555 copy
sorang mendarat.. dua lagi melompat...

DSC_0556 copy
Kali nie 2 mendarat .. but yg sorang tu masih tetap melompat... aku herann bin ajaib niee.. yg kat tengahh tu sentiasa dok terbanggg jek kekdahnya.. hairan gak aku.. tak turun2 dari udara ke dia tu? ahahahaha.. achikk!!! ilmu apa yg  ko pakaii??? adoiii laaaa.. lawak bebenorr lah pakAchik niee!!!  pastu yg tak boleh blah.. lompatan Achik bak Ultraman & Supermann!! =))

DSC_0560 copy
Well done! akhirnya!! kesemua mereka berjaya berada diudara!  Seee.. terpancar keriangan mereka2 ini! :))

DSC_0570 copy
Airisy:  Uncle-uncle kat atas nie buat apa nie? mengalah kan Airisy & Abg Darwisy pulak dah rupenya!
Oh yaa.. Lee takde dlm gambar melompat bak kanak2 riang tu.. sbb dia kene jaga babies and all bags that belongs to mummy & unties.. coz mummy & unties nak bergedikssss santaii gak kekdahnya!

DSC_0529 copy
Untie Iena, Mummy Zaa, Untie Awien & Untie Nin!

DSC_0537 copy
alamak.. Untie Nin tak ready!

DSC_0547 copy


DSC_0551 copy
Macam duta hotel pulak dah kekdahnya! :p

DSC_0540 copy
Kami da gorjes da bomb! :p

DSC_0523 copy
Yea! All of us enjoyed with our 2 Days 1 Night vacation @ Melaka! kalau ade rezeki nanti kite pergi lagi.. Insyallah!  ;)

14 comments:

PinKy MoMMa said...

hahahaha funny lar :)
suka!

yg girls smua sopan je hehe..tak de aksi terbang2 ke yang?

Mimy Hamid said...

enjoyssss....semua korang gempak....melompat bagai

Lee-Yan-Naa said...

best best..percutian beramai2 memang seronok kan..kagum walaupon da berkeluarga still boleh buat aktiviti bersama2 lagi :D

Mia-Ina said...

so happening...suke tgk gmbr

eLLy said...

yeszaaa mereka memang kanak2 ria :p

Mama Gee said...

suka layan gambar2 uols...meriah...mesra....ceriaa

NeenaAnuar said...

PinKy MoMMa:
ahahaha.. tu lah pasal kann.. kiteorg dah terbang2 sakan kat pantai klebang a day before tuu.. so kat depan hotel nie cam dah malas dah nak terbang2.. :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
hihi.. tu larr.. terbang bukan main tinggii melangiit! :D

NeenaAnuar said...

Lee-Yan-Naa:
alhamdulillahh.. so far kami masih lagi keep in touch with each other walaupun ade yg dah beranak pinak.. :)

NeenaAnuar said...

Mia-Ina:
hihi.. thanks dear! :D

NeenaAnuar said...

eLLy:
heeheheh.. terbukti kan kak! :D

NeenaAnuar said...

Mama Gee:
hehehe.. TQ sis! :D

Shu Shinju said...

comel mummy & untie2 tu...

airisy palin comel ngan munge2...:)

NeenaAnuar said...

Shu:
ehehee.. airisy memang minah bunga! thanks dear! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails