COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, July 26, 2011

*** I ♥ MELBOURNE *** Let's Enjoy My 'Crazie & Wild' Video @ Melbourne *** My Giveaway "Autumn In Melbourne" Dah Jumpa Pemenang?***


Apa cerrrr tetiba jerk citer Melbourne kuar balik? ahaha... lantak!! aku ikut mana dann jerk nak blog nie.. tonggang tunggeng pun biaqq piii laaa...

No laaa.. actually nak sharing2 apa yg sempat aku shopping kan utk diri sendiri waktu bercuti kat Melbourne bulan 5 hari tuuu... nothing much punn.. as usual mesti nak beli satu T-shirt sebagai kenang kenangan... mula2 memang dah aim nak beli t-shirt Hard Rock Cafe Melbourne.. sekaliii rupe2nya HRC Melbourne dah ditutupp.. boleh gitu?? memang terkujatt berukssss we both! tak sangka pulak cawangan nya di Melbourne boleh bungkus! Mula2 cam frustt nungeng gak laa.. coz we both memang wat collection t-shirt2 Hard Rock & Planet Hollywood... so waiimaaa.. kempunan lah nak tambah collection HR t-shirt yg Melbourne punyer! iskk!!

Takpe2.. collection t-shirt harus diteruskan walaupun bukan dengan Hard Rock Cafe punyer chop mohor!  Waktu kat Queen Victoria Market.. sempat lah aku grab satu baby T and en. teman satu t-shirt! 

DSC_0564 copy
I ♥ Melbourne for me.. and en. teman with Melbourne mElbourne MeLbOuRnE! :)

DSC_0561 copy
Jgn tertipuu.. ini bukan di Melbourne.. tapi ini di Avillion Legacy Melaka! ahaha.. so skg paham naper tetiba entry nie kuar? sbb kami baru first time pakai t-shirt yg dishopping di Melbourne nie di Melaka hari tu! :p
Sayangnya I ♥ Melbourne punyer t-shirt tu takde couple's set.. kalau ade memang dah amik dahh.... Whatever it is.. we bothh really lovesssssssss Melbourne!! :D

Actually ade beberapa items yg aku beli sebagai kenang kenangan sewaktu berada di Melbourne but tak sempat lagi nak amik gambo and share kat sini.. ala... nanti lah.. biler ade masa later2.. aku abadikan kat sini...


Oh yaa.. since dah citer about Melbourne nie.. terlupa nak share kan satu-satu nya video yg sempat kami rakamkan sewaktu berada di Melbourne!  Tengok lah ke'gila'an gonjeng secara life!! :p




p/s: AMPOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNN beribu kali amponnnnnnn!!!!!  Aku tahu aku tersangattt lahhh gonjengg dlm mengumumkan pemenang my giveaway "Autumn In Melbourne"... bukan aku sengajaa.. tapi keadaaann tak mengizinkan.. but anyway.. aku dah pun ade senarai pemenang bagi my GA tuu.. insyallah.. will announce the winners soon yeaa!!! :)

8 comments:

mama tisya said...

suka gk kalo p mn2 bli tshirt ada tulis i love tu...hehehe

Cik Rose Cute said...

Best tengok video nie...tapi lambat sikit huhuhu

Lee-Yan-Naa said...

hehehe..sempoi la akak dalam video..sangat cantik taman tu,geram je tengok daun2 yg gugur tu

NeenaAnuar said...

mama tisya:
hihi... syok utk wat as collection kan! :D

NeenaAnuar said...

Cik Rose Cute:
memang berat sikit video nie! thanks by the way yea! :D

NeenaAnuar said...

Lee-Yan-Naa:
heeeeeee~~ thanks a lot my dear! :D

Wahidah said...

terubat rindu bile dgr sore kak neena..:)

NeenaAnuar said...

Wahidah:
hihi.. akak rinduu kamoo jugak dear! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails