COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, July 18, 2011

Pengacara Majalah 3 Nurul Syuhada Telah Sah Bergelar Isteri Amir!


Kepoh dulu dia dok bercinta ngan angkasawan negara yg no dua tu kan.. tup2 kawin ngan org lain... gituh lah gamaknyer kalau dah jodohh iya dak.. ehehe. apa pun.. congrats to Syuhada & pasangan.. dan congrats jugak pada kawan aku jugak si Rosli from CST Production yg merupakan official videographer utk majlis perkahwinan Nurul Syuhada & Amir...

Aku masih menantikan video montage penuh from CST.. so far tak nampak batang hidung lagi.. yg baru aku nampak video ala2 bloopers nie jerk.. sanggup ko diaorg tunggu aku rasa tepat jam kol 12 tengah malam utk dptkan moment lampu KLCC terpadamm.. end up pengantin lelaki blurr.. ahahahahaa.. so enjoy the video here at CST Production FB wall nie...

And yg kat bawah nie pulak video save the date both of them.. kabar nya mereka snap almost 3000 pics to built this 120sec stop motion... caya lah.. comeyy and cutee sangattt video nie.. kalau tak caya.. layann ok! :)


Amir & Nurul Syuhada | Dating from cstproduction on Vimeo.

10 comments:

Mimy Hamid said...

both them sgt sepadan..muka pun lebih kurang sama...macam adik beradik lak.....

Eri-chan said...

best je video tuh..tapi sangap gak nak tunggu loading...huhu

NeenaAnuar said...

Mimy:
hihi.. tu yg jodoh kuat tu kott! :D

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
uhuhu.. ko pakai berukband ke beb? memang sanggap lah menunggu..

GoJeS said...

sgt cumey video save the date tu...lain dr lain yg ade...video2 CST memang best...
#ble la dpt rase sndr hsl tgn CST ni...hihihihi

Shu Shinju said...

mmg best video save the date tu...:)

Biqque said...

i tgk nona! terjengok2 cari u :D

NeenaAnuar said...

GoJeS:
ehehe.. insyallah kalau u ade any occasion leh jerk try check out with CST.. :)

NeenaAnuar said...

Shu:
kan.. kannnn.. :D

NeenaAnuar said...

Biqque:
ahahaa.. laa.. cipuuuttttttttt jerk I interpremm.. tak nampakk sangat pun! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails