COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, July 4, 2011

Isteri Angkawasan Negara Bersalin Bulan Depan! Congrats to Dato Sheikh Muszaphar & Dr. Halina!

.


Bukan main kembang semangkuk binik dia.. tapi pada aku tetapp comeyy and cun! hari tu ade ternampak 1 of my frens post status.. katanyer mereka bakal dapat kembar.. waa.. lagi lah bestt kan.. apa pun.. congrats to both of them.. and congrats jugak pada kawan2 yg skg nie tengah dok hamil.. sana sini aku dpt berita tengah preggy.. waahhh.. apakah musim mengawann kahh?? ahaha.. bagus2.. teruskan productivity anda... pada yg masih lom ade baby.. takmo sedey2 keh.. just be like akak gonjeng nie hah! just enjoy your life.. don't think so much.. coz yg paling utama adelah kebahagiann diri kite sendiri.. tak bererti takde anak itu tak bahagia kann?? So chill out babeh! :)


15 comments:

eMMe said...

same la...nak enjoy our life berdua, takpe kan..rezeki dari bentuk lain pun takpe, terima je, Ape Allah nak beri...alhamdulillah....

eKa said...

ye la kan...tp penat nak melayan dgn soalan dr org luar...pas satu, satu di tanyanya...smoga penyakit mengawan itu berjangkit pada saya pulak :)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

dah preggy opkos kembang setaman hhaha..lg² time dekat nak due..takut plak saya..ini pn dah gimok dah..adesss..

Shu Shinju said...

waaaaa...kembar??

betol cakap kak nin..x bermakna xde anak x bahagia...

rezeki lom sampai lg tu... so chill ok..:)

Mimy Hamid said...

takpe beb..itu rezeki Allah yang bagi...lambat dan cepat je..korang pun ada kelebihan lain...saling melengkapi...sweet couple..Insya Allah aku doakan

Biqque said...

yesza :)

-iLLa- said...

suka tgk neena n hubby.....

Kyra said...

wah anak kembar tu..musim mengawan kot skunk ni

Mama Gee said...

suka dgn ayat neena...
sis pun nk enjoy life lebih mulai saat ni
asek bermuram risau memikirr je
adusss....muka pun tampak tuaa..

PinKy MoMMa said...

insyaAllah ada rezeki nanti..
janji u guys happy dengan hubungan suami isteri tu kan..
hubby syg u..
u syg hubby..dah syukur byk2 dah tu..

cute couple! lurve it! ;)

-oP_ida- said...

coMeinyaa....kembang semangkok..sok pas besalin kurus melidi baliklaa...makLomlaa laki kaya..leh antaq ekekekekekek...

alaaaa akak, xdak baby xsemestinya tak leh nak bahagia kan...=))

TUH SUME ALLAH ATURKAN,.....yg terbaik wak umat dia..

sukak mcm akak...happy go lucky.....

TiNie said...

tima kasih sbb sudi wish kite2 yang masih blum ada baby..sokong 150% apa yg akak ckp, tak bererti takde anak itu tak bahagia kann??..hehehe

Wahidah said...

wah kembar ke..bestnyaaa...:))

mmg musim mengawan skrang ne kak neena..hehehe

Mak Izz said...

betul ckp akak tu xde anak x semestinya x bahagia. sy doakan akak dikurniakan baby juga 1 hr nt. masa ni baybee dh jadi no. 2. hihihi... take care kak.

NeenaAnuar said...

TQ ALL FOR YOUR COMMENTS.. DOA AND PRAYERS! LUV AND LOTS OF HUGS!! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails