COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, July 22, 2011

Pertama Kali Menjejakkan Kaki @ Pantai Klebang Melaka!


Sadiss tak bunyik dia biler pertama kali ke Pantai Klebang? ehehee..

But seyes.. selalu kalau ke Melaka.. aku tak penah berhenti kat mana2 pantai pun.. just membujur lalu melintang patahh jerk kekdahnya!  Tapi since hari tu we ollzz semua takde apa nak buat.. dah kebetulan lepas makan minum kat area pantai klebang.. tu yg we ollzz just proceed and berhenti sekejap kat pantai klebang sambil2 menanti kehadiran AwienRudy... so we just look see look see apa yg menarik disinunnn!

DSC_0224 copy
Yer! sesungguhnya tiada apa yg menarik disini....

DSC_0250 copy
kerana kami rasa kami yg lebih menarik tat kala berada disini! ngagagagaga.. :p

DSC_0225 copy
atteeeeeeeerrrrrrrrrrr... dah lah lautan selat.. ditambah pulak pantainya ditambakk... errmm.. waimaa.. kite wat aktiviti photogedikss secaraa pukal jerk lah jawabnya disini.. *ngekk.. ko tengok apa tuu?? adekah itu cuba mempelajari cara2.. "tunjuk ajar ku sifu"? ahahaha..*

DSC_0272 copy
3 gorjes ladies + 1 posh lady!

DSC_0229 copy
ngek & jeng!

DSC_0253 copy
gayaaa lompatan sang isterii.. masih kekall ayuuu diudara!!

DSC_0257 copy
para2 suami kami pun tak mahu ketinggalan membuat aksi lompatan di udara... dari kiri gaya lompatan en. teman yg macam nak berlari 4 x 100 m passing baton.. yg tengah.. si Lee ngan gaya lompatan mahu membuat bentuk LoVe.. dan yg paling kanan... memang sumpahhh aku tak menahannnnnnnnn melihattnya.... aksi apa kah yg cuba kamooo buat wahai en. achik?? tangan kat belakang tu watt apa tuuuu?? ahahahahaahaahahahaa.... *ngekk.. ko ngaku laki tak nie? =))*

DSC_0260 copy
skg sessi lompatan secara couple pulak!  NeenaAnuar yg mahu berlari ke angkasa!

DSC_0263 copy
LeeZaa terbang bersama camera!

DSC_0265 copy
IenaAchik... ahahahahaa.. againnn aku tak boleh blahh ngan si achik!! adoiiii.. kejungg perott aku weii.. Ngekk! tolong elaborate aksi apakah yg laki ko cuba nak buat nie? ahahahahahahaa...

DSC_0234 copy
Ni aksi terakhir bersama pasangan!

DSC_0236 copy
Sessi angkat berat! 

DSC_0238 copy
Beratt ker I Bee?? nampak gaya cam relaxxx jerk you angkat I kannn walaupun baru lepas bedal nasik lemak, coconut shake & kuih keria! ngagagaaaaa.. :p

DSC_0242 copy
Couple nie tak yah ckp... cukup mudah bagi sang suami timbang berat binik... :D

DSC_0239 copy
Ienaa... aku mintakk maafff lah banyak2.. memang aku nakkk tercabotttt nyawaa + hampir putuss urat ketawaa biler dok gelakk tiap kali tengok gambo niee.. ahahahahahahaaa... Achikk camm nak tercekikkk weii! =))

DSC_0240 copy
sebaik ko mendaratt jerk.. achik ckp dlm hati.... Seeemmmmppppppuuuuuuuuuuttttttttt!!!! ahahahahahahaa.... air muke Achik yg aku tak menahann skg niee.. adoii.. nak gie toilet jap.. nak gie terkucill sbb dok gelakkk banyak sangatt!!! =))

32 comments:

Lia said...

wahh.. happeningnya 3 sahabat.. lama lia tak ke pantai klebang dan coconut shake tu.. yuummmy.. teringat dohh...

Reen Tart Nenas said...

suka gambar terbang2 tu :) hehehe

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

sweetnyer korang....
lagi² ngek dgn jeng hehehe(jgn mare)..
suke tengok aktiviti bergambar camnih i loikee...

InaAchik said...

hahahahhahahahaaa... aku gelak cam org gilak dlm opis ni! smua org terkejut sebab dlm sunyi2 tetiba aku ketawa bergegar opis! ya ampon... gambar2 semua lawak giler wei!!!

dan aku x fhm kenapa semua gambar aku cam budak terencat! ko mmg nak sebotaj aku kan?! hahahhaa...

dan achik terbang tu cam terbanang sambil korek bontot dah gayanya!

bila tgk gambar laki dokong bini, tetiba aku rasa kecik ati. korang kemain berdukungan manja, aku terpaksa naik belakang achik jer. tu separa tercekik mamat tu! huhuhhuuuuuuu~~~
ya allah, nak pecah pundi kencing aku wak gelak nih!

MiYOKO SuKi said...

hahahahahah...

gelak2 guling tgk gambo2 kt sini...

gaya ngek n lakinye, jeng n suaminye n kak za yg cute n hubby...

plg lawak adalah suami si ngek...

syabas, bebeh!!!

ikiqzana said...

cantik2 gmbr terbang tu.. mcm tinggi. tinggi ker tu neena..?

sW33tdARLiNG said...

sw33t gileeeeeeeeeeeeer gambar2 niiii~~

yang menengok pun enjoy jer

Mimy Hamid said...

korang lompat memasing lupa diri jek yg benor ada di tanah jek...hehehhe...syiokkkkkkkkkkkk

ratusiput said...

ahaha pesal achik tak angkat si cik kaki?berat kah?ahaha...

mummysyafie said...

neena..achik tu macam sama muka ngan hubby neena. adik beradik yer?

-oP_ida- said...

hahahahahhahahahahha........sume pic beshhh....

acik memang styleee lah....lain dr yg lain... ^___^

Mak Izz said...

hahahahahaha... sumpah lawak entry ni. nk gelak lagilah hahahaha... (guling2 pulak) ^__^

Alin Marlini said...

best n cantik sangat :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

nice view n nice refreshing dear:)

Awien Ghazi said...

hhhahaha... adoi.... ha-pening sungguh...

nasib baik awien tak ada kat situ... mahunya suruh awien & rudy lompat - ada juga yg terberanak terus kat situ... :D (tak dapat awien nak bayangkan riuhnya camna nanti ...hhhehehe)

iena... jgn kecik ati... moment tu moment... bila lagi nak ada gambar cam alala terencat... gambar2 wajib masuk album nih... :D

tiefazatie said...

ifa pun lama dh xgi s ini nie..nama je kg kat melaka..hehe

NeenaAnuar said...

Lia:
then you should go there my dear! especially to coconut shake stall! :)

NeenaAnuar said...

Reen:
heeee~~ Thanks ya! ;)

NeenaAnuar said...

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ:
ahahaha.. thanks sis! :D

NeenaAnuar said...

InaAchik:
Hahahahahaahahaahaahaha... sesungguhnya aku hanya mampu tergelakkk terbahak-bahak jerk ngekk!! sowiee yerr.. takde maknenyer aku nak sabotaj2 bagaii.. dah kekdahnya memang ko & achik gaya nya gituu.. so jgn salah kan camera godang en. teman yg tak bersalah tu yer! :p

NeenaAnuar said...

MiYOKO:
hahahahaha... masing2 ngan gaya dan cara tersendiri kan! thanks dear! :D

NeenaAnuar said...

ikiqzana:
hehe.. kami just lompat setinggi yg boleh jerk kak.. itulah tahap ketinggian sebenarnyer! :D

NeenaAnuar said...

sW33tdARLiNG:
heeeeee~~ thanks beb! :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
tu arr pasal! ahahaha.. :D

NeenaAnuar said...

ratusiput:
tettttttt!!! aku tak berani nak jawap soalan ko tu beb.. Ina Ngekk.. sila berikan jawapan anda yer! ahaha.. :p

NeenaAnuar said...

mummysyafie:
yaa ampoonnn.. ahaha.. idok lah kak.. diaorg berdua sesungguhnya lain mak dan lain pak nya! ehehee.. tapi otak gila lagi sewel diaorg berdua tu memang serupa kekdah nya! cam kembor silap hari bulan! hehehe..

NeenaAnuar said...

oP_ida:
hihihi.. kan kannn.. thanks dear! :D

NeenaAnuar said...

Mak Izz:
hihi.. sila sila.. tak dak sapa nak marah.. jom kite gelak secara berjemaah jom! =))

NeenaAnuar said...

Alin:
thanks dear! :D

NeenaAnuar said...

FIFIEY:
TQ so much my dear! :)

NeenaAnuar said...

Awien:
OoooppPPsss!! ahahaha.. takpe.. kami semua ade utk sambutt kamo2 yg terbanggg tinggi! ehehe.. :D

NeenaAnuar said...

tiefazatie:
owh! kamoo di melaka kah? hehe.. takpe2.. ade maasa nanti singgah yer! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails