COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Sunday, August 23, 2009

Ayyooo..... Yoooooooo.....





Ayyyyoooooooo..... ammaaaaa.... aaappppaaaaaa.... yyeennnaaa deeeeyyyyy....

Issshhhhh.... mengonggg arr tangan aku tadi! camner lak leh tertekan butang REJECT inspite of PUBLISH!!! Ker mata aku yg nampak perkataaan REJECT tu as perkataan PUBLISHH!!

OK... Ok... maybe bulan posee... so tangan & mata ku pun pose gak kott.... anyway... sorrry to Balqies & Awien coz ur comments has accidentally being REJECTED by me! huhuhuhuhuhu..... sgt2 tak disengajakan... here's my reply to your comments!

Balqies - huhuhuhu.... we do have some similarity rite.... Lol!! :D

Awien - hohohohoho.... TQ so muchh dear for completing my TAG.... anyway... yg sebenarnyerrkannnnn...... awien ade lagi satu TAG tawww... hehehehe... neena lupa sgt2 nak type your name at entry About Us niee.... serious terlalu ghairah nak publish till nak proof read dulu... hehehe.. anyway... anda telah di tag sekali lagi yerrr..... hehehehehe.....

3 comments:

Awien Ghazi said...

hhahahaha.... awien di tagged about us tidak boleh dikira.... :P kerana ia telah dua hari terlewat..... cherios mmuahhss ;)

Ps: saje je neena nak perangkap awien yer .. :D awien rasa dah lari dari agenda. anyway, thanks neena.

Suki Cida said...

heheh bole la pulak terreject... aahh sometime terbuat gitu jugak... mesti rasa bersalahkan??? heheheh

NeenaAnuar said...

Awien:
hehehe... sungguh awien!! neena terlupa sgt2.. nak cepat time tuh.. tak proof read pun.. main publish jek... tak per.. kalau awien rasa rajin nak buat.. buat lar yer... :D

Suki Cida:
ha'ah... sungguh tangan ku pengkauu! sgt2 bersalah woo pada yg meninggalkan komen tuh! tapi takper.. at least dah buat special entry kann.. tuk menebus balik kesalahan yg tak disengajakan itu.. ahaks!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails