COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, August 27, 2009

Dia Pun Nak Jadik Cam Mak Ngah Jugak!


Hari tu waktu kat umah BIL... si Nabilah...



"PakNgah2.. meh amik cam nie.. amik cam nie..."

"Ok.. Ok.. Kat sini pulak.. Cam nie pulak...."

"Hah! PakNgah... Lagi... Camnie.. Camnie..."


Nak tau apa yg dia ckp ngan PakNgah dia?? korang tengok niee....


















Kesemua aksi2 tersebut dirakam oleh PakNgah dia! Wahh... wahhhh...waaahhh... mentang2 lar Pakngah ade camera baruuu... posing sakan ko yerrr... Yg si Nabilah cam dah tekenan aku jer nih! hehehe.. bagus2... dia pun nak gak jadik cam makngah dia nie kannnn.. hehehe.. I Loike!! :))

Nak tau dari mana dia dpt idea nak posing2 camtu???



Dia dok belek2 majalah pengantin!


Pandaii gilerr tuuuu.... aku sendiri terkujatt biler tengok dia posing2 camtuh.. siap lentik2 badan... siap betol2 kan rambut dia.... tang mata siap cam jeling sipi.... wahhh... wahh.... tak ku sangka anak buah aku tuu ade minat yg sama cam MakNgah dia niee.. hikk... hikk.... kalau nak harapkan abg dia si Irfan... aksi dia....



Cam gini jer lar... hehehehe...


Irfan nie pemaluuu sesangat.. sometimes tuu.. nampak dia yg adik.. si nabilah lak yg cam kakak... hehehehe...


OK.. now turn MakNgah lak nak posing.... Nak jugakkkkk.... hehehe....



Dahh.. tu jer.... sbb aku tak der mood sgt waktu nie nak posing2... hehehe...


Dlm pada tak der mood tuuu.... ku layan kan jugak karenah anak buah aku yg kemarokk nak bergambar tuu....















Peace!!
Kami dah mempunyai minat yg sama! ahaks!!



Selepas hampir 1/2 jam berposing.... kepenatan pun melanda diri dia.....



Teruss tidoooo keletihan akibat berposing sakan! hehehehe...


Oh yaa... mungkin ade readers yg tertanya or tak tertanya aku tak tau lar kann... mana my sister in law a.k.a nabilah & irfan's mother... ohhh.. my SIL nie keje as nurse kat Arab... so dia setahun sekali or dua kali jer balik malaysia.. raya nie nanti dia balik larr.... So dpt lar kami beraya bersama nanti... Insyallah....



p/s : See.. En. Anuar awak dah ade 2 org model skg nie... Sorang senior... and sorang lagi junior!

8 comments:

Hasra_Razali said...

Cute tul Nabila posing...cm diajar2 lak cara brposing tu..:p

Deqna said...

ai loike..

ermmm confirm dia terkenan ko tau...

boleh jadi neena junior nabilah nie...

memang pandai pose.. berbeza ngan abg dia..

senang nuar nak cari model.. tak yah cari jauh2 ..

Suki Cida said...

aik deqna tak ada nabila pun jadi la??? sangat comel... hahahah samo jo dengan mak ngah... bagus2...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lahai..sebijik cam makngah dia la kan..
like mother like daughter...(eh leh ke kira mother..ahh xkisah la kan..mak menakan pun mak gak apa..)heheehe...bijak ko kan nabilah..posing sakan..

lidasyah said...

mmm comel nya.. geram ngan model kecik ni.. pandai erk.. meliuk badan posing..

ida ingatkan ada role model kat depan..(i mean u ar).. rupanya belek majalah.. so sweet.. :-D

NeenaAnuar said...

Hasra:
ha'ah.. tak der sapa ajar pun Has.. dia pandai2 sendiri jerr + ikut majalah!

Deqna:
hahaha.. confirm kahhh?? agaknyer lar kott... tekenan aku tuu..
tu lar... si nuar now dah ade 2 org model lar.. yg junior & yg senior!

Suki Cida:
hehehehe... memnag sama jer rentak dia ngan makngah dia nie haa... :D

Purplelicious:
hahaha.. nie Like Untie Like Niece! hik.. hik..

lidasyah:
memang sgt pandai Ida... dia pandai sendiri sambil tengok2 majalah.. kuat tol influence majalah pengantin tuu.. hehehe..

nasaoji said...

ya ampun kak..cinonet tu pun berposing sakan...

mmg junior akak nih..

NeenaAnuar said...

nasaoji:
tu lar tuu... waris akak nih! hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails