COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, August 18, 2009

Home Made Soya


Kan hari sabtu hari tu aku gi visit MIL kat umah BIL aku.... setibanyer aku di sana... terussss kami di hidangkan dengan.....



Home Made Soya Bean


Waahhhhh... memang bestt betol lar air tangan MIL akuuu.... nih first time aku rasa air soya buatan MIL ku... sedap sggtttt2.... tak maniss.... just nice like manis buahh... MIL aku tauuu yg aku nie tak kuat & tak suka manis2....


Melayan si cilik Nabilah tu larrr....


Nabilah.... kalau ngan air soyaaa... hah! memang larr favourite dia.... dia memang leh tinggal ngan aku... sbb kebanyakkan yg aku suka.. dia pun suka jugakk.... So....memang leh geng ngan MakNgah.... Aku pun memang favourite giillerr ngan air soya nie.. kat umah aku... memang sentiasa ade stock air soya bean seasons... tu yg dia kalau dtg umah aku.... laju jer dia tuju ke peti ais in order to grab the soya drinks! memang cerdik itu budak... tapi MakNgah tak kisah.. memang MakNgah simpan tuk diminum punnn... :)


MakNgah & Nabilah dok berlawan minum air soyaa...


Kembung perot aku dok melayan Nabilah minum air soya tuu.. tapi memang sedap pun! tak terasa tup2 abih dah satu jug kami belasah! hahahahaha... licin!

p/s: Mak.. nanti buat lagi yer air soya niee.. Sodap lar..... (macam lar MIL baca blog aku niee.... hik... hik...)


6 comments:

Deqna said...

aku pun suka soya gak...tapi aku suka soya perisa ros tu.. yg kaler merah.. ala2 rasa bandung...

lidasyah said...

nampak sedap ar.. mm camner buat er..nk bulan pose ni kan.. mmg best la minum..

aj said...

sedarp! meh skit dkat miri ni ..

Suki Cida said...

MACAM miL AKU BACA BLOG AKU NI... hahahah... jangan neena... cida pun ingat gitu sekarang both MIL and FIL jadi follower tau...sila tau... kejapan je aku tengok diorg ni faham... rupanya... terbongkar sudah... actually bagus jugak kalau diorg baca... boleh kita tunjuk yang kita sangat hargai mereka :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bulan posa lagi terasa kenikmatan air soya nie kan...pehhh sodap lak ha...

NeenaAnuar said...

Deqna:
ohh ko pun suka soya gak yer... haa.. aku lak ak leh nak minum yg perisa ros tu tak tau lar naper.. maybe aku tak suka air bandung kott.. :))

lidasyah:
hahaha.. camner buat?? wooo tu nak kene tanyer my MIL.. neena sendiri pun tak pandai nak buat... tanyer dia hari tu dia kata beli kacang soya.. pastu rendam.. pastu kene tumbuk.. pastu kene perahh... pastu baru masak... hah! camgitu lar lebih kurang.. hehehe...

aj:
ohhhh.. boleh2.. nanti kak neena courier yerrr.. :D

Suki Cida:
hahaha.... dah siap jadik follower lagi.. bagus lar PIL...

Purplelicious:
ha'ah.. neena kalau bulan pose memang suka minum air soya.. sejukk jer rasa perott..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails