COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, August 14, 2009

Free Shopping


Lepas buat SPA kat SPA yg patot di SEPAK tuuu... kami meneruskan perjalanan ke sini lakk..





Korang ingat tak akan entry aku yg about CSI tuu.. ingat tak?? tak ingat yek?? tak per.... aku kasik ingat.. hah! click kat SINI...



Tak penuh pun trolley tuu..


Alaa.. takat RM200 tuu... banyak mana lar brg yg leh dpt pun kannn..Yg banyak nyer we ollzz shopping brg2 yg leh tahan lama & kami buat stock lar.... cam sabun basuh baju ku rembat 2... sabun shower form ku rembat 4... Syampu yg paling bapak besar punyer saiz ku rembat 2.... oh ya air soya kesukaan ku.. ku rembat 3.. haha.. yg nie tak tahan lama.. tapi aku kerap minum!


Antara brg2 yg TESCO bagi kami secara "PERCUMA"... hahahaha...


Ini lah vaucher a.ka. duit nyerr....


Maka.. berapakah total yg we ollzzz shopping on that day?? adekah terlebih dari RM200?? kalau terlebih harus lar di tambah dengan duit sendiri kann.. atauuu.. adekah terkurang dari RM200?? errmmm.. yg nie leceh.. sbb diaorg tak return in cash term yerrr... jadinyerr....


wahhh.. panjang berjela-jela bill akuuu... berapa lah agaknye yerr...


Total....


Hah! korang nampak tak kat receipt tu, we ollzz siap bajet lagi taww bagi ngam2 RM200... tapi terlebih la pulak 3.06 sen.... itu pun siap pakai calculator lagi masa amik barang2 & tak sempat la pulak nak ambil gambar masa tengah buat kire2 pakai calculator tu.. harus org2 sekeliling pandai kami veryy sesuatuu kann....

Sooo... yg ku bayar RM3.06 sajork! hahaha.. ok lar kann.. rezeki.. alhamdullilahh.... jadik lar... sapa nak bagi free kann.. tapi itu pun bukan lar percuma secara percuma begitu sahaja yerr... kene gak spent time berjam2 tuk survey begitu.... but it was fun actually.... nice to share information and give response to other parties... bukan lar macam SPA yg patot di SEPAK tu kannn... tak nak buat survey apa yg kurang & apa yg bagus about dia punyer SPA kann...

Oh yaa... laki ku niee kann.. sememangnyer rejeki dia begitu murah sekali dlm part survey menyervey nie.... syukran.. syukrann... minggu lepas 2 hari sebelum we ollzz gie kuar makan2 & jalan2 tengok wayang tuu... dia dpt lagi satu survey under ASTRO tawww.. dpt lar lagi RM100 cash for 2 hours of discussion... tapi sekejapan jer dah abis dah RM100 tu waktu tengok wayang & makan2...

Bee... lepas nie you dpt survey apa pulak yer?? Survey dari product MAC tak de ker?? hahaha.. kalau ade... senang I tak yah beli tuk sebulan duaa.. huhuhu.. tapi relevant ker laki ku buat survey product MAC?? tak der makneyer lah!


4 comments:

Suki Cida said...

wahhhh janji mau beli babay baby tuk cida?!!!!!

RM 3.06??? alah susah2 je neena dengan nuar bayar... cida boleh bayarkan...wakakaka....

lidasyah said...

wah bestnya... camne nk join.. teringin gak dapat duit terpijak ni..

beli barang byk tu byr rm3.06sen jer... mmg bertuah sgt2 la...

berbaloi.. mmg berbaloi pergila ke tesco.. aik bukan kamdar ker.. sudah tukar loooo.... huhuh

Deqna said...

Rezeki beb.. tapi korang ni senang jer nak dapat voucher tu sumer yer.senang jer nak dapat survey tu sumer ye..nanti kalau ada apa2 survet ajak aku sekali tau.. hee

NeenaAnuar said...

Suki Cida:
ohhh... tu kite tunggu after baby keluar keh! kasi itu baby confirm apa jantina dulu... :D

Lidasyah:
ohh.. kalau nak joint camnie... nak kene dpt panggilan dari org yg buat survey tuu but ikut nasib gak lar.. sometimes dpt.. sometimes takkk..

Deqna:
hehehehe.. boleh jer... tapi bende nie tak tentu masa dan ketika tauu.. asal diaorg set kan time & date harus kene attend... and then, diaorg ade interview session dulu.. so byk masa yg perlu diluang kan.. ye lar kan.. bukan senang nak dpt duit freee kannn.. hehehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails